Dodaj do ulubionych

MISIEK I JEGO VIII LO

IP: *.echostar.pl 08.07.03, 01:14
Misiek przestań w każdym poście chwalić się swoim VIII LO. Wygląda na to
jakbyś podlizywał się dyrekcji... To trochę przesada... Może i VIII LO jest
dobre ale są lepsze, a Marcinek wcale nie jest złym LO. Wyluzuj misiek. Miło
że lubisz swoja budę, ale nie jest to temat uniwersalny, a ty w każdej
dyskusji chwlisz VIII LO. O przepraszam, nie w każdej - do "Akcja
poznańskiej straży miejskiej "Posprzątaj ..." o psich gównach nie napisałeś
że VIII jest najlepszym liceum w Poznaniu (a jedno do drugiego bardzo
pasuje), może warto to nadrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pulpowa Re: MISIEK I JEGO VIII LO IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 07:02
      A ja sobie własnie pomyślałam, ze może to hiper LO włączyłoby się do akcji
      sprzątania i dało innym dobry przykład? ;-) Ale tu Misiek cuś milczy...
      • Gość: misiek Re: MISIEK I JEGO VIII LO IP: 195.95.19.* 08.07.03, 09:32
        masz cos do mnie?? czy cie po prostu zazdrosc zjada, ze nie chodzisz do naszej
        elitarnej szkoly. nasza szkola nie tylko sprzata miasto, ale organizuje
        wymiany, koncerty, przedstawienia, festiwale i dni nauki. nasi harcerze
        zorganizowali konwoj do kazachstanu z zywnoscia, ksiazkami i odzieza. kilku
        naszych absolwentow zasiada w radzie miasta i stad siwetna wspolpraca miedzy
        nasza szkola a miastem.
        • Gość: Pulpa Re: MISIEK I JEGO VIII LO IP: 193.128.25.* 08.07.03, 09:58
          Gość portalu: misiek napisał(a):

> masz cos do mnie??

Słonko, nic do ciebie nie mamy, tylko jedną uwagę: przestań wtykac to swoje
          liceum do każdego wątku. Mówi Ci się to już od dłuższego czasu, ale jakby nie
          docierało. A przeciez jako uczeń tak wspaniałej szkoły zapewne jesteś ogromnie
          inteligentny ;-) Dlaczego więc nie jestes w stanie pojąć, że proponowanie
          miejsca na pierwszą randkę w autobusie VIII LO do Manieczek jest czystym
          idiotyzmem?! Pisz w takich wątkach, gdzie ma to jakiś sens.
          • Gość: misiek Re: MISIEK I JEGO VIII LO IP: 195.95.19.* 08.07.03, 10:14
            pulpa a moze ty sie ze mna umowisz w tym autobusie :P
        • Gość: Ścierwo Re: MISIEK I JEGO VIII LO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 10:48

> masz cos do mnie?? czy cie po prostu zazdrosc zjada, ze nie chodzisz do
          naszej
          > elitarnej szkoly. nasza szkola nie tylko sprzata miasto, ale organizuje
          > wymiany, koncerty, przedstawienia, festiwale i dni nauki. nasi harcerze
          > zorganizowali konwoj do kazachstanu z zywnoscia, ksiazkami i odzieza. kilku
          > naszych absolwentow zasiada w radzie miasta i stad siwetna wspolpraca miedzy
          > nasza szkola a miastem.

Misiek, biedaku, powiedz mi, co Ty zrobisz, jak szkole skonczysz... z drugiej
          strony, jak sie postarasz, to moze spedzisz tam pare dodatkowych lat ;)))
        • Gość: Mig Elita...? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 19:10

> masz cos do mnie?? czy cie po prostu zazdrosc zjada, ze nie chodzisz do
          naszej
          > elitarnej szkoly.

"Zajebiste", "odjazdowe", "jazdowicze", "flaki" na kolegów z innych szkół. To
          jest elita? To jest prymitywizm i bagno językowe!
          • Gość: sliwowica Re: Elita...? IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:24
            czy jesli ktos uzywa mocniejszych slow to jest tepy??
            czy einstain nie przeklinal??? czy koperikowi nie zdarzulo sie powiedziec
            kurwa??? czy mickiewicz piszac dziady nie powiedzial nigdy- o cholera nie ma
            rymu???
            toz co nazywasz bagnem jezykowym to integralna czesc kazdego jezyka, sztuk
            ajest tylko uzywanie jej z umiarem.
            • Gość: Ścierwo Re: Elita...? Elita :D IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:29
              Gość portalu: sliwowica napisał(a):

> czy jesli ktos uzywa mocniejszych slow to jest tepy??
              > czy einstain nie przeklinal??? czy koperikowi nie zdarzulo sie powiedziec
              > kurwa??? czy mickiewicz piszac dziady nie powiedzial nigdy- o cholera nie ma
              > rymu???
              > toz co nazywasz bagnem jezykowym to integralna czesc kazdego jezyka, sztuk
              > ajest tylko uzywanie jej z umiarem.

rączki ci się trzęsą, dziecino, robisz sporo błędów literowych i nie tylko
              (Einstein! nie einstain! Kopernik nie koperik!)

ponadto niezly popis - próbować porównywać się do kolesi pokroju Mickiewicza
            • Gość: Mig Re: Elita...? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:38

> czy jesli ktos uzywa mocniejszych slow to jest tepy??
              > czy einstain nie przeklinal??? czy koperikowi nie zdarzulo sie powiedziec
              > kurwa??? czy mickiewicz piszac dziady nie powiedzial nigdy- o cholera nie ma
              > rymu???
              > toz co nazywasz bagnem jezykowym to integralna czesc kazdego jezyka, sztuk
              > ajest tylko uzywanie jej z umiarem.

My się nie rozumiemy. "Flaki" to poziom Mickiewicza i jego Dziadów???!!!
              Teraz dałaś popis!
              • Gość: sliwowica Re: Elita...? IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:47
                zastanawiam czy naprawde jestescie uposledzeni czy to moze chwilowy udar
                sloneczny. jezeli wszystko co zrozumieliscie z mojej wypowiedzi zawiera sie
                malej literze zamiast duzej i tym ze jestem podobny do mickiewicza, to
                naprawde nie mamy o czym rozmawiac...
                • Gość: Ścierwo Re: Elita...? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:51

> zastanawiam czy naprawde jestescie uposledzeni czy to moze chwilowy udar
                  > sloneczny. jezeli wszystko co zrozumieliscie z mojej wypowiedzi zawiera sie
                  > malej literze zamiast duzej i tym ze jestem podobny do mickiewicza, to
                  > naprawde nie mamy o czym rozmawiac...

1. Naucz sie pisac powszechnie znane nazwiska
                  2. Zdaj mature

to pogadamy

pa
                  • Gość: sliwowica Re: Elita...? IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:53
                    taki swiatowiec i madry czlowiek jak ty nie zna netykiety...
                    • Gość: Ścierwo Re: Elita...? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:55

> taki swiatowiec i madry czlowiek jak ty nie zna netykiety...

nie znam netykiety i dlubie w nosie

wybacz, nie chodzilem do VIII LO
                      • Gość: sliwowica Re: Elita...? IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:56
                        nawet sie nie zdziwilem

dodam tylko, ze wiekszosc osob dostajacych sie na informatyke na polibudzie to
                        absolwenci VIII LO
                        • Gość: Ścierwo Re: Elita...? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:57

> nawet sie nie zdziwilem
                          >
                          > dodam tylko, ze wiekszosc osob dostajacych sie na informatyke na polibudzie
                          to
                          > absolwenci VIII LO

fajnie
                    • Gość: Pulpa Re: Elita...? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 07:06

> taki swiatowiec i madry czlowiek jak ty nie zna netykiety...

Netykieta netykietą, a ortografia ortografią. Dzisiaj byle smarkacz zasłania
                      się netykietą, pisząc "żeka".
                • Gość: Pulpa O rany :-DDD IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 07:05

> zastanawiam czy naprawde jestescie uposledzeni czy to moze chwilowy udar
                  > sloneczny. jezeli wszystko co zrozumieliscie z mojej wypowiedzi zawiera sie
                  > malej literze zamiast duzej i tym ze jestem podobny do mickiewicza, to
                  > naprawde nie mamy o czym rozmawiac...

Śliwowico, czy tez jesteś uczniem VIII LO? Jeśli tak, to obaj z Miśkiem
                  przestańcie się do tego przyznawać, bo stanowicie fatalne swiadectwo
                  umiejętności jej pedagogów...
                  • Gość: misiek Re: O rany :-DDD IP: 195.95.19.* 09.07.03, 08:31
                    poziom dyskusji o wyzszosci naszego liceum sprowadziliscie do wytykania braku
                    przecinka. albo chcecie dyskutowac o faktach albo o wannie pelnej kisielu.
                    ciekawe, ze tylko wy tak zajadle atakujecie. prawda jest taka, ze karawana
                    idzie dalej, a psy takie jak wy ujadaja. o wyzszosci naszego liceum swiadcza
                    fakty, ale i rowniez ujadanie sfory takiej jak wy, ktorej jest to belka w oku
                    • Gość: Ścierwo Re: O rany :-DDD IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 08:51

> poziom dyskusji o wyzszosci naszego liceum sprowadziliscie do wytykania braku
                      > przecinka. albo chcecie dyskutowac o faktach albo o wannie pelnej kisielu.
                      > ciekawe, ze tylko wy tak zajadle atakujecie. prawda jest taka, ze karawana
                      > idzie dalej, a psy takie jak wy ujadaja. o wyzszosci naszego liceum swiadcza
                      > fakty, ale i rowniez ujadanie sfory takiej jak wy, ktorej jest to belka w oku

:D

wierz mi, problemy "wyzszosci" jakiegokolwiek liceum przestaly mnie obchodzic
                      dobrych kilka lat temu

lubie zaatakowac kolesia (takiego sliwowice np.), ktory uwaza siebie nie
                      wiadomo za kogo, a popisuje sie publicznie nastepujaca pisownia: "einstain"
                      • Gość: misiek Re: O rany :-DDD IP: 195.95.19.* 09.07.03, 08:57
                        lubisz atakowac sliwowice, zdziwilbys sie kim on jest. ma glowe naprawde
                        wielka, kilka olimpiad i konkursow fizycznych. zapewniam cie, ze male e zamiast
                        E, nie swiadczy o jego inteligencji, a juz tym bardziej o znajomosci fiziki
                        lub wybitnych przedstawicieli tej dyscypliny wiedzy
                        • Gość: Ścierwo Re: O rany :-DDD IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 09:04

> lubisz atakowac sliwowice, zdziwilbys sie kim on jest. ma glowe naprawde
                          > wielka, kilka olimpiad i konkursow fizycznych. zapewniam cie, ze male e
                          zamiast
                          >
                          > E, nie swiadczy o jego inteligencji, a juz tym bardziej o znajomosci fiziki
                          > lub wybitnych przedstawicieli tej dyscypliny wiedzy

Ja nie mowie tylko o malym "E"... macie koledzy problemy ze spostrzegawczoscia,
                          teraz sie skoncentruj i przeczytaj: einstain. Jako uczen VIII LO nie powinienes
                          miec problemow ze stwierdzeniem, co jest nie tak.

A Ty jaki jestes dobry z "fiziki"?

• Gość: licealista Re: O rany :-DDD IP: *.echostar.pl 09.07.03, 09:06

> lubisz atakowac sliwowice, zdziwilbys sie kim on jest. ma glowe naprawde
                          > wielka, kilka olimpiad i konkursow fizycznych. zapewniam cie, ze male e
                          zamiast
                          >
                          > E, nie swiadczy o jego inteligencji, a juz tym bardziej o znajomosci fiziki
                          > lub wybitnych przedstawicieli tej dyscypliny wiedzy

Zepewne śliwkowica już jest wybitnym przedstawicielem dziedziny fizyki,
                          przecież do VIII LO nie przyjmują matołów tylko samych geniuszy.
                          Oczywiście każdy uczeń "tej uczelni" ma łeb jak sklep...tylko szkoda że w tym
                          sklepie są puste pułki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka