l.george.l 12.09.07, 11:21 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20070912&id=po01.txt A gdzież sie podziali gazetowi śledczy? To ja mam od Rydzyka dowiadywać się o przekrętach w PiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryszard Tysiace ha dla Libickich od Kwasniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 15:05 Czy wreszcie ktos naswietli sprawe przejecia pod postacia fundacji Zamojskich kilku tysiecy hektarow w gminie Kornik (przy autostradzie)przez Libickich i kilku innych zabuzanskich dzialaczy PRLskich .Przekazanie ziemi odnowionej "fundacji"zatwierdzil prezydent Kwasniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Tysiace ha dla Libickich od Kwasniewsk 12.09.07, 16:26 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > Czy wreszcie ktos naswietli sprawe przejecia pod postacia > fundacji Zamojskich kilku tysiecy hektarow w gminie Kornik Tak. To był niezły skok na kasę w wykonaniu lewicy a dokonany rekami prawicowców. Czy Libiccy na tym zarobili to nie wiem ale tak jak poznańskich prawocowców zrobiono na szaro to nieprawdopodobne. A z szlachetnej Fundacji Zamoyskich zrobiono lewacki geszeft. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Lewica i George odpowiedza za krzywdy wyrzadone IP: *.eastwest.com.pl 12.09.07, 16:45 Polsce. George Twoja frustracja ma teraz bardzo przyjemny objaw, jestes bardzo blisko zejscia z ziemi jako nominownay do nagrody Darwina. Zszedl przez frustracje. Czekam az Ci wybuchnie glowa jak oglosza wyniki wyborow. Bedzie rozkosznie , nic bowiem nie sprawia mi takej przyjemnosci przy czytaniu forum Twoje wynurzenie i opisywanie swojej chorby psychicznej. A tera wracaj do lektury Nie i Obludnika. Mam nadzieje ze Twoje corki ateisto tych szmatlawcow nie czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_dnia Re: Lewica i George odpowiedza za krzywdy wyrzado 12.09.07, 16:52 A ten ostatni wpis to w jakim był języku? Odpowiedz Link Zgłoś
pp.ptr Re: Lewica i George odpowiedza za krzywdy wyrzado 12.09.07, 20:10 Mieszkam w TBS Nasz Dom i u nas nikt na PiS nie głosuje. Już wiecie dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błędny rycerz Śledczy Kącki zaspał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:31 Sprawą musiała się zająć gazeta Ryzyka - Nasz Dziennik, bo redaktor Kęcki - śledczy z Poznania ma nakaz od Adama Michnika z samej góry, że ma zajmować się tylko Samoooo-Bronią. Bo Adam i Kęcki nie lubią SamejBroni strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznańczyk Re: Gdzie są miliony? - pyta Libickiego Nasz Dzie IP: 193.151.38.* 03.10.07, 15:24 Nikt nie zaspał. Afera była parę miesięcy wcześniej opisywana przez Głos Wielkopolski www.glos.com/forum/index.php?kat=2&temat=2340 Odpowiedz Link Zgłoś