Dodaj do ulubionych

dzialka w Czerwonaku

IP: *.icpnet.pl 19.09.07, 21:21
Czy ktos orientuje sie czy warto kupic dzialke w Czerownaku (troche tam
smierdzi przez oczyszczalnie) i czy cena 250zł/m jest ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: Psychiatra Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 23:01
      Lecz sie kobieto!!!!
    • Gość: tecław Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 07:57
      cena jest ok, bo takie dziś są ceny. i w którym miejscu Czerwonaka? bo na dole
      przy DW196 to bez sensu, ale już "u góry" Czerwonaka jest całkiem ok. poza tym
      masz na myśli Czerwonak wioskę czy Czerwonak gimnę?
      • Gość: Kaja Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.icpnet.pl 20.09.07, 19:58
        ciekawe - jeden kaze mi sie leczyc a drugi pisze ze jest ok......
        Mam na mysli wioske - u gory, dokladnie za ulica polna-tam juz stoja domki
        jednorodzinne wiec chyba nie jest tak zle z tym powietrzem
        • Gość: bongo bongo Re: dzialka w Czerwonaku IP: 193.142.112.* 21.09.07, 11:56
          ja tam chciałem kupić działkę, bo okolica jest naprawdę ładna. oczyszczalni nie
          widać i nie czuć, do tego blisko las i fajny widok ze skarpy. gmina Czerwonak
          organizowała przetarg na dwie działeczki, ale jeden cwaniak podbił cenę obu
          działek do ponad 330 zł za metr. po kilku miesiącach się okazało, że zrezygnował
          z jednej. 27 września jest znowu przetarg na jedną z tych działek... ciekawe ilu
          będzie chętnych, wtedy w czerwcu było ponad 20 osób!! :(
          • gospie Re: dzialka w Czerwonaku 24.09.07, 17:19
            Witam!
            Ja mieszkam w Czerwonaku na tym osiedlu i niestety musze przyznać ze
            często tam zalatuje, szczerze mówiąc jak bym teraz miała wybierac to
            wolałabym juz Kicin- dalej od oczyszczalni, więcej zieleni, brak
            przemysłu - a ceny za metr jeszcze jako takie...
            • Gość: RafRaf Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.gazownia.poznan.pl 25.09.07, 08:26
              Mieszkam na tym osiedlu. Zgadzam się z Gospie. Czasami zalatuje z oczyszczalni,
              ceny działek faktycznie żadna rewelacja (po ok 300 za metr to lekka przesada, w
              Kicinie chodzą po 250). No i bardzo mnie denerwują dwie wieże telefonii
              komórkowej, a z tego co wiem nie oficjalnie mają być dołożone jeszcze dwie. Ja
              pomału zaczynam myśleć o Kicinie - większe działki za te same pieniądze.
              pozdrawiam.
              • Gość: Arek Re: dzialka w Czerwonaku IP: 83.238.246.* 25.09.07, 09:17
                Mysle ze bedzie jeszcze czuc ok 2 lat. W tej czesci czuc głownie z
                osadników wstępnych i z bioreaktorów. A wiem ze Aquanet ma je
                przykryc do 2009 r.
                polecam artykuł

ekologia-info.pl/index.php?lang=1&menu=4&menu_select=128&podmenu_select=448&nreko=703

• Gość: Kaja Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.icpnet.pl 25.09.07, 20:54
            dzieki za rady, z tym zapachem to faktycznie problem ale skoro maja przykryc
            oczyszczalnie to powinno sie poprawic, pozdrawiam
          • Gość: Kaja Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.icpnet.pl 27.09.07, 15:34
            konczac watek - dzisiaj odbyl sie przetarg na dzialke w Czerwonaku- jakies
            niecale 600m2, poszla za ponad 500zł/m2 - jak dla mnie to juz duza przesada, nie
            sadze aby ta ziemia byla tyle warta ale skoro ktos ja kupil...
            pozdrawiam
            • Gość: tecław Re: dzialka w Czerwonaku IP: 213.77.7.* 27.09.07, 17:06
              na gratce jest 629m w tej samej okolicy znacznie taniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka