Gość: dario Re: Najlepsza pizza IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 15.09.03, 07:41 Tivoli odpada...nie smakuje mi... Telepizza absolutne dno... - jadł ktoś tam pizze z kurczakiem? ja raz zamówiłem i dostałem COŚ w smaku przypominające boczek pomielony z parowkami a pani przy kasie uparcie twierdziła ze to jest KURCZAK... :)Ale jesli chodzi o dobre zarcie nie przeczytałem tutaj nigdzie o pizzerii NAPOLI z Podolan, mała knajpka z przytulnym wnętrzem i choć troszke za wysokie ceny to można zjesc niezłą pizze a także smacznego kebaba - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Coś pysznego! 17.09.03, 11:06 Pizzeria Qka na Powstań Narodowych. Można zamówić smsem. Polecam pizzę ze szpinakiem i pizzę PATATA (boczek, czosnek, zioła, ziemniaki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzalover Re: Najlepsza pizza IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 18.09.03, 22:45 Tylko w pizerii "u zapaśnika" na rybakach - kto raz zjadł w życiu nie powie że pizza w pizzahut albo telepizzy czy też jakimkolwiek innym wynalazku jest jadalna. Jeśli ktoś jeszcze tam nie jadł to tak jakby mieszkając w poznaniu nie był nigdy na starym rynku!!! mówię jak najbardziej poważnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najlepsza pizza IP: *.icpnet.pl 20.09.03, 12:14 Pizza kebab z La Scalli na podwójnym cieście i z poidwójnym serem. Tylko trochę długo wiozą około 50 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Jestem porażony! IP: *.com 20.09.03, 17:20 Ludzie! jak możecie jeść to całe badziewie o jakim piszecie??? Te wszystkie PizzaHut, TelePizze i inne PizzaExpres oraz im podobne, to niewyobrażalny chłam przypominający w najlepszym wypadku jakąś syntetyczną bułkę. Coś podobnego serwowali za Gierka w niektórych barach mlecznych. Czy Wy naprawdę macie tak wypalone kubki smakowe (pewnie colą i browarem) i cierpicie na kompletny brak jakiegokolwiek gustu kulinarnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Co proponujesz? 21.09.03, 11:50 Jak widzisz, większość woli inne pizzerie (łącznie ze mną, nawróconą ;>) i inne, lepsze pizze. Gdzie sugerujesz się najeść, Zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xoxox Re: Co proponujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 23:42 Niektore rodzaje pizzy w Tivoli (szcz. tym na sw. Czeslawa) sa na prawde bardzo dobre. Sorella to tez niezly poziom, choc z pizza podawane przez nich specjaly maja niewiele wspolnego (zupelnie niepizzowe ciasto). Z takich co na telefon warta uwagi jest Pizza Vera (baza wypadowa na Umultowie, wiec dowoza Piatkowo/Winogrady/przyleglosci). Kategoria mix to pizzeria Margerita przy ul. Poznanskiej - dowoza i mozna zjesc na miejscu - niektore rodzaje sa lepsze niz w Tivoli. Generalnie Margerita i Tivoli na sw. Czeslawa to moje glowne typy. Pizza Hut jest jadalna, ale zdecydowanie za droga. TelePizza jest wedle mnie paskudna. Tino - wole pojsc do marketu i kupic mrozona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Najlepsza pizza IP: *.146.97.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.18, 12:58 Byłam wczoraj i pizza hurt w Poznaniu w M1 i szoook 30min siedzenia przy stoliku przedział godzin miedzy 18-19 pan kelner zajęty z kelnerkami pogaduszkami przy stolikach syf i bród ale nikt nie raczył z obsługi podejść aby podać karte i złożyć zamówienie wkórzeni wyszliśmy do sfinksa nie polecam porażka Odpowiedz Link Zgłoś