Gość: cookie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 15:34 Wcale nie ma łaty na polskie Win2K!!! To co można ściągnąć przy próbie instalacji pisze o złej wersji językowej. Lepiej było sprawdzić niż pisać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sebar Re: To jak nawiazanie do innych Poznaniakow, IP: *.reverse.qsc.de 18.07.03, 15:54 tworcow ENIGMY Rejewskiego, Rozyckiego i Zygalskiego Pozdr i gratulacje od dumnego Poznaniaka Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Gość portalu: cookie napisał(a): > Wcale nie ma łaty na polskie Win2K!!! > To co można ściągnąć przy próbie instalacji pisze o złej wersji > językowej. > Lepiej było sprawdzić niż pisać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: To jak nawiazanie do innych Poznaniakow, IP: *.icpnet.pl 19.07.03, 14:45 a jezeli mam win 98? to tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOS Re: Poznaniacy wykryli błąd w Windowsie IP: *.client.attbi.com 18.07.03, 17:21 Ta wiadomosc duze serwisy mediow jak i sam Microsoft podaly juz w srode ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjodzik Ciekawe czemu nie wystepuja pod afiszem PANu IP: *.pool80206.interbusiness.it 19.07.03, 09:30 Przeciez normalnie tam pracuja i korzystaja ze sprzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Ciekawe czemu nie wystepuja pod afiszem PANu IP: *.vpn.nlh.no 19.07.03, 17:18 Brawo chlopaki z Poznania. Tacy jak Wy a nie nasze ekonomisty karykaturalne w stylu Balcerowicz Kolodko, balcerynek, naliczniejsze chyba w Europie stada profesorow ekonomistow, psychologow, socjologow zbuduja nowoczesna Polske . Byle wam klod pod nogi nie rzucali ci nasi politycy ktorzy dotad nie pojeli ze do rozwoju kraju was a nie balcerynku potrzeba. Zal mi tego baraniengo pedu kandydatow na psychologie, zarzadzania socjologie. Czym toto bedzie potem zarzadzac ? srubokretowniami i spawalniami koreanskiego szmelcu?, kogo sie bedzie badac psychologicznie jak bedzie wiadomo ze i tak niedoksztalceni. Potrzebni nam inzynierowie, informatycy, ale by tam sie wyksztalcic tr\zeba miec i w glowie i sie napracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Socjologia jest przydatna przy manipulacji 19.07.03, 22:51 spolecznej? Nie slyszales? I dlatego ZADEN rzad swiata sie na nia nie obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe czemu nie wystepuja pod afiszem PANu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.07.03, 00:51 Swieta racja. To mi sie kojarzy z takim kawalem: czym sie rozni absolwent od studenta politologii? Student do budki z hot-dogami przychodzi, zeby cos zjesc, a absolwent tam pracuje... Oczywiscie, caly WNS to bezsens. Po pierwsze, komu psychologiwe maja pomagac i skad niby ludzie maja miec pieniadze na oplacenie ich? Poza tym uwazam, ze psychologiem sie jest przede wszystkim z powolania, a nie dlatego, ze sie ma srednia 5,0 na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LINUX JA TEZ ZNALAZLEM NIE JEDEN BLAD W WINDOWS IP: *.chello.pl 19.07.03, 13:04 ludzie sluchajcie ja tez znalazlem niejeden blad w winodws!!! nie bede o nim mowic zeby nie wyszlo ze chce kogos szantazowac... nie wiem czy moge polecac linkusa?? zeby mnie nie pozwali w sadzie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: JA TEZ ZNALAZLEM NIE JEDEN BLAD W WINDOWS IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.07.03, 00:55 Tu nie chodzi o to, ze jak cos zrobisz, to sie system powieszi. Owszem jest to uciazliwe, ale nie niebezpieczne. A tu mamy do czynienia z powaznym exploitem i bardzo dobrze, ze go wykryto. Odpowiedz Link Zgłoś
grabje Re: Poznaniacy wykryli błąd w Windowsie 19.07.03, 17:29 Gość portalu: cookie napisał(a): > Wcale nie ma łaty na polskie Win2K!!! > To co można ściągnąć przy próbie instalacji pisze o złej wersji > językowej. > Lepiej było sprawdzić niż pisać głupoty. Ofszem, morzna s'ciongnonc' polskom wersje: download.microsoft.com/download/5/9/e/59eb8acf-a539-41b3-a249-d6c6838e8d48/Windows2000-KB823980-x86-PLK.exe Ty s'ciongneues' "Windows2000-KB823980-x86-ENU.exe" zamiast Windows2000-KB823980-x86-PLK.exe Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Dzieki. teraz i ja znalazlam. Nie zauwazylam, ze GW 19.07.03, 22:57 w miedzyczasie tekst poprawila i sama link dodala. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jestes pewien? Ja sie juz tu ze 2 dni temu pytalam 19.07.03, 22:49 o namiary tej laty dla XP w wersji anglojezycznej, sama znalezc nie moge, ale GW stare posty gdzies schowala i nie wiem, czy mi gosc odpowiedzial (to byl serwer tego samego poznanskiego instytutu, choc z takimi fachowcami to nigdy nie wiadamo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia WANDTKE FALSZUJE FORUM !!! IP: *.mad.east.verizon.net 20.07.03, 02:13 W zwiazku z ujawnieniem dyletancji redaktorkow Wybiorczej na forum Wandtke zastosowal nastepuajac oszustwo: Oryginalna wiadomosc: Poznaniacy wykryli błąd w Windows Błażej Wandtke 18-07-2003, ostatnia aktualizacja 18-07-2003 17: 37 www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1583595.html?v=1&f=30#opinie Komentarze (glownie krytyczne) - 35 Niniejsza widomosc: Poznaniacy wykryli błąd w Windowsie Błażej Wandtke 18-07-2003, ostatnia aktualizacja 18-07-2003 16: 48 Niby podobne... Przypadek? Wiecej o manipulatorku Michniku: tajnedokumenty.com/weglarczyk1.html Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: WANDTKE FALSZUJE FORUM !!! 20.07.03, 10:02 Prosze, Basiu, sprawdź najpierw dokładnie adres tekstu, o którym piszesz. Na stronie www.gazeta.pl znajdziesz dwa teksty mojego autorstwa o odkryciu młodych poznańskich naukowców. Różnią się one między sobą minimalnie. Jeden w dziale - Poznań, www1.gazeta.pl/poznan/1,36001,1583206.html drugi w dziale - Gospodarka www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1583595.html. I pod każdym z nich są inne komentarze. Żadnego z nich nie usuwałem, ani nie przenosiłem do innego działu. Jeśli to nazywasz manipulowaniem forum, to bardzo przepraszam, masz rację, jestem Goebelsem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: WANDTKE FALSZUJE FORUM !!! 20.07.03, 11:53 jasne, redakcjo ! poprostu jak watek nie rozwija sie po waszej mysli to tworzy sie nowy artykul, poprzez deliaktne przeredagowanie poprzedniego, przyklad to: Poseł Józef Żywiec nie żyje - ktory byl jeszcze 20 minut temu na glownej stronie wybiorczej, a teraz jest tylko na G w Lublinie, a an jego miejsce powstal o godzinie: 11:36 20-07-2003 artykul, Poseł Samoobrony Józef Żywiec zginął w wypadku drogowym do ktorego nie ma jeszcze zadnych komentarzy na forum ! I po co tworzyc dwa takie same artykuly ? po to by sobie pomanipulowac ? przeciez istnieje, co jzu neiraz g.wybiorcza pokazala mozlwiosc zeby istnialy jeden artykul np. na podstronie "gospodarka" i na stronie "gazeta poznanska" a komantarze spadaly na kedno wspolne forum ! ale po co ? skoro mozna sobioe pokombinowac ! jeszcze troche i przestaje czytac tego schodzacego na psy szmatlawca ! Odpowiedz Link Zgłoś
synergie manipulacja !!! 20.07.03, 16:08 Ja chodzilem z Tomkiem Oswald(t)em 8 lat do szkoly i zaden z kolesi na zdjeciu za cholere nie jest do niego podobny !!! Zawsze byl zastraszona chudzinka z duza glowa i cienkimi konczynami !!! Jak na informatyka przystalo! Wietrze tu jakis przekret ! Zapytajcie zreszta jego klasowego a waszego redakcyjnego kolege - Kube Glaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: WANDTKE FALSZUJE FORUM !!! IP: *.mad.east.verizon.net 20.07.03, 18:27 redakcja_poznan napisał: > Prosze, Basiu, sprawdź najpierw dokładnie adres tekstu, o którym piszesz. Na > stronie www.gazeta.pl znajdziesz dwa teksty mojego autorstwa o odkryciu młodych > > poznańskich naukowców. Różnią się one między sobą minimalnie. > Jeden w dziale - Poznań, > www1.gazeta.pl/poznan/1,36001,1583206.html > drugi w dziale - Gospodarka > www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1583595.html. > I pod każdym z nich są inne komentarze. Żadnego z nich nie usuwałem, ani nie > przenosiłem do innego działu. Jeśli to nazywasz manipulowaniem forum, to bardzo > > przepraszam, masz rację, jestem Goebelsem. Pierwszego dnia na pierwszej stronie www.gazeta.pl ta wiadomsc byla na samej gorze i podkreslona tlustym drukiem. Pozniej w tym samym miejscu byl taki sam link ale juz do wersji z mniej krytycznymi uwagami. Nigdy nie uwierze ze to przypadek. Ktos zamanipulowal linkami na glownej stronie. Swoja droga, po co dawac dwie prawie identyczne informacje jednoczesnie? No i najwazniejsza sprawa. Dziennikarzyny z Was na miare A..A.. Adasia. Nie wylapaliscie info przez prawie dobe, kiedy to trudno bylo przegapic na CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyra Re: Poznaniacy wykryli błąd w Windowsie IP: *.icpnet.pl 20.07.03, 19:14 A może byś tak poczytał wybrał odpowiedni system taki jaki masz, i po prawej wybrał lang języka - a zresztą po co tobie zabezpieczenia jak ty napewno nic inteligentnego w swoim kompie nie masz .... Odpowiedz Link Zgłoś