princessofbabylon 12.10.07, 23:18 bardzo prosze aby ktos mi powiedzial jak dojechać z dworca PKP na ul.Sielską 8. jaki tramwaj najlepiej wziąć? nie odsyłajcie mnie na Zumi, byłam ale tereny zupełnie nieznane mi. dzięki za wszelkie wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: wiem ze sie powtarzam 12.10.07, 23:22 Wyjdź nie na hol dworca głownego ale na wyjscie zachodnie. Tam bedziesz miala na wprost przystanki tramwajowe. I kazdym tramwajem jadacym w kierunku Górczyna tj w Twoją lewą strronę patrzac od wyjscia.. Lepiej popytaj na przystanku bo tam teraz jakieś remonty sa i nie mam pełnego rozeznania. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: wiem ze sie powtarzam 12.10.07, 23:29 dzięki, dobrze wiedzieć ze to na zachodni mam iść:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: wiem ze sie powtarzam 12.10.07, 23:58 princessofbabylon napisała: > bardzo prosze aby ktos mi powiedzial jak dojechać z ... dzięki za wszelkie wskazówki Mam propozycję - kup sobie dobry plan miasta Poznania. Jest naprawdę duży wybór, a przyda się on tobie na pewno na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: wiem ze sie powtarzam 13.10.07, 10:14 lucyfercia napisała: > Mam propozycję - kup sobie dobry plan miasta Poznania Po co? Męska część Poznania zawsze chetnie zaopiekuje się zagubioną Księżniczką. Czyżby babska zawiść zagrała? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podaję jak dojecha Re: wiem ze sie powtarzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 20:23 Sielska jest ulicą równoległą do ulicy Głogowskiej.Z dworca pkp np.z zachodniego dojedziesz kilkoma tramwajami,a napewno 5 i 14.Wysiądziesz na przedostatnim przedostatnim przystankiem przed pętlą,zapytaj kogoś w tramwaju.Wiem,że ten przystanej jest za światłami i ul.Sielska jest po prawej stronie ulicy Głogowskiej jadąc od dworca,czyli jak wysiadziesz to na kawałek cofniesz się i masz Sielską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: wiem ze sie powtarzam IP: *.eastwest.com.pl 13.10.07, 20:26 Gość portalu: podaję jak dojecha napisał(a): > Sielska jest ulicą równoległą do ulicy Głogowskiej Nie równoległą lecz prostopadłą do Głogowskiej. Odchodzi od niej w prawo - patrząc od dworca. :) Odpowiedz Link Zgłoś