Dodaj do ulubionych

*************************** Łezko !!!!!!!!!!!

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 11:40
Jesteś poszukiwana...zostaw tu swój ślad a znajdę sposób ....

pozdravki
Obserwuj wątek
    • Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 07:46
      Nadal czekam...
    • Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 15:29
      Hop Hop!!!!
    • Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 11:05
      Nigdy nie zapomnę Cię,zapomnę nigdy....tak spiewa Reni Yusis, a ja też....
      Odezwij się ,wiem ze zmieniasz pracę ale....

Pozrdawiam
    • Gość: łezka Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.01.02, 12:19
      Gość portalu: kumek napisał(a):

> Jesteś poszukiwana...zostaw tu swój ślad a znajdę sposób ....
      >
      > pozdravki

Cześć Kumek!

Dziś dopiero udało mi się dorwać do internetu, a tu TAAAAAAKA niespodzianka.
      Nie masz pojęcia jak się cieszę!!!!!! Mam teraz urwanie głowy, pracuję na uczelni
      a zbliża się sesja więc sam rozumiesz - tłumy studentów. Będę się odzywać, jak
      tylko znajdę chwilkę. Jezu jak się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że szybko
      przeczytasz moj liscik...
      PA!PA!
      • misiamisia Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! 09.01.02, 21:34
        Chlip, aż Misię łezka (nie mylić z Łezką) w oczku zakręciła. :`-|

Post z happy endem... Czuję powiew brazylijskiego wiatru.

Pozdroofky
        Misia ;-)
        • Gość: łezka Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.01.02, 12:10
          misiamisia napisał(a):

> Chlip, aż Misię łezka (nie mylić z Łezką) w oczku zakręciła. :`-|
          >
          > Post z happy endem... Czuję powiew brazylijskiego wiatru.
          >
          > Pozdroofky
          > Misia ;-)

Cześć Misia!

Jak widzisz na razie brak happy endu, bo Kumek milczy!
          To tylko brazylijski zefirek, ale mam nadzieę na halny!
          Mam jedno pytanie - jestem absolwentką Marcinka, co masz na myśli pisząc
          (vide post o czcie z K.B.), że w Marcinku uczą po warszawsku? Bo to chyba
          nie komplement...

Pozdrowionka!
          Łezka

• Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 08:22
        ...a juz powoli traciłem wszelką nadzieję.!!!!!! Cieszę się ogromnie ze
        jesteś ,że żyjesz i odezwałas się. Teraz to już mi nie uciekniesz...znajde i w
        razie czego jakiegos implanta zamontuję...
        Jeśli masz GG to podaję numer 2031615....a i sprawdz ten adresik-
        www.erodzinka.prv.pl

Pozdrawiam i czekam na Ciebie...
        • misiamisia Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! 12.01.02, 10:30
          No, proszę! Jednak halny nadchodzi! (Mam nadzieję, tak jak Ty, Łezko)
          :-)

To o "Marcinku" to żart, kiedyś to usłyszałam i tak jakoś Misię zapamiętało...
          Układ "Jedynka" i "Dwójka" jest podobny do relacji Poznań - Warszawa
          (konkurencja i wzajemna niechęć, której ja stanowczo się sprzeciwiam).
          Właściwie, to prawda jest taka, że to dyrekcja II LO walczy o pozycję z I LO
          (myślę, że na pewno nie odwrotnie!), uczniów ta gra nie obchodzi. Mam wielu
          znajomych z "Jedynki" i nasze kontakty są bardzo ciepłe. Podobnie ma się sprawa
          z Warszawiakami. Jestem przeciwna wszystkim forumowiczom, którzy inicjują i
          zaogniają te spory. Można to zauważyć w moich postach. :-)

Pozdrawiam Was, Łezko i Kumku, no i życzę duuużo szczęścia!
          Misia :-D
          • Gość: łezka Re: *************************** Łezko!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 12.01.02, 12:58
            misiamisia napisał(a):

> No, proszę! Jednak halny nadchodzi! (Mam nadzieję, tak jak Ty, Łezko)
            > :-)
            >
            > To o "Marcinku" to żart, kiedyś to usłyszałam i tak jakoś Misię zapamiętało...
            > Układ "Jedynka" i "Dwójka" jest podobny do relacji Poznań - Warszawa
            > (konkurencja i wzajemna niechęć, której ja stanowczo się sprzeciwiam).
            > Właściwie, to prawda jest taka, że to dyrekcja II LO walczy o pozycję z I LO
            > (myślę, że na pewno nie odwrotnie!), uczniów ta gra nie obchodzi. Mam wielu
            > znajomych z "Jedynki" i nasze kontakty są bardzo ciepłe. Podobnie ma się sprawa
            >
            > z Warszawiakami. Jestem przeciwna wszystkim forumowiczom, którzy inicjują i
            > zaogniają te spory. Można to zauważyć w moich postach. :-)
            >
            > Pozdrawiam Was, Łezko i Kumku, no i życzę duuużo szczęścia!
            > Misia :-D

Cześć Misia!

Dzięki,że tak dzielnie nas wspierałaś w akcji "Zerwane więzi + Ktokolwiek
            widział, ktokolwiek wie". Masz rację, ja też nie zauważyłam jakichś
            antagonizmów na linii I-II L.O.Mam również znajomych z "dwójki" i są super
            Co do problemu Poznań-Warszawa, to jestem między młotem a kowadłem.
            Poznanianka z krwi i kości, od 4 lat zamieszkuję w stolicy. Nie masz pojęcia,
            jak trudno się przyzwyczaić! Poznaniacy (w Warszawie jast ich bardzo mało)mają
            barzdzo silne poczucie lokalnego patriotyzmu i wyjatkowo silnie integrują się
            z regionem (u mnie to już jest chore, na szczęście znajomi z Warszawy już się
            przyzwyczaili, że w Poznaniu jest naj i przymykają na moje gadanie oko).Chociaż
            koledzy twierdzą, że Poznanianki są bardzo ładne i oczywiście mają rację(ha,ha!!
            Wiara z innych miast przyjeżdża i po chwili już czuje się w Warszawie "u
            siebie"(oczywiście nie wszyscy, ale większość)
            Zazdroszczę im!A znam mnóstwo przyjezdnych "warszawiaków" i nikt tak nie cierpi
            jak ja.Zyję tyko od przjazdu do przyjazdu do Poznania...

Pozdrawiam Cię gorąco!
        • Gość: łeaka Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 12.01.02, 12:33
          Gość portalu: kumek napisał(a):

> ...a juz powoli traciłem wszelką nadzieję.!!!!!! Cieszę się ogromnie ze
          > jesteś ,że żyjesz i odezwałas się. Teraz to już mi nie uciekniesz...znajde i w
          > razie czego jakiegos implanta zamontuję...
          > Jeśli masz GG to podaję numer 2031615....a i sprawdz ten adresik-
          > www.erodzinka.prv.pl
          >

No nareszcie Kumek!!! Dzięki, że mnie poszukiwałeś, ale trochę szybko się
          zniechęciłeś, bo już 29.12.2001, a w Nowym Roku to już o mnie zapomniałeś.
          Oj,oj...Ja zakroiłam poszukiwania na szerszą skalę... Twój numer GG podawałeś
          mi już nie raz, gdybym mogła to bym się na bank odezwała. Adres Rodzinki też znam.
          Skontaktowałam się z Hi-Hi, podałam Mu mojego maila i Hi-Hi mnie zapewnił, że
          Tobie przekaże. W każdym razie Hi-Hi mojego maila ma. Wybór pozostawiam Tobie,
          albo gadamy na forum (niekoniecznie na tym), albo mailujemy.
          A w ogóle to wszystkiego naj, naj w Nowym Roku. Calibra OK? Kondycja wróciła
          do normy po niedawnych przejściach? Miłego weekendu, który właśnie trwa - dla mnie
          zacznie się o 14.00 jak wyjdę z pracy.

Gorąco pozdrawiam! Cieszę się bardzo, że w końcu się znleźliśmy!

• hi-hi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12.01.02, 15:26
      Łezko zapraszam do rozmów
      z kumkiem i innymi
      super ludźmi
      na stronach eRodzinki
      www.erodzinka.prv.pl

;-)
      hi-hi
      pzdr
    • Gość: tur Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 15:32
      A ja za tobą nie będę płakał, Mariolo .....
      to chyba tak było....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka