Gość: kumek IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 11:40 Jesteś poszukiwana...zostaw tu swój ślad a znajdę sposób .... pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 07:46 Nadal czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 15:29 Hop Hop!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 11:05 Nigdy nie zapomnę Cię,zapomnę nigdy....tak spiewa Reni Yusis, a ja też.... Odezwij się ,wiem ze zmieniasz pracę ale.... Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.01.02, 12:19 Gość portalu: kumek napisał(a): > Jesteś poszukiwana...zostaw tu swój ślad a znajdę sposób .... > > pozdravki Cześć Kumek! Dziś dopiero udało mi się dorwać do internetu, a tu TAAAAAAKA niespodzianka. Nie masz pojęcia jak się cieszę!!!!!! Mam teraz urwanie głowy, pracuję na uczelni a zbliża się sesja więc sam rozumiesz - tłumy studentów. Będę się odzywać, jak tylko znajdę chwilkę. Jezu jak się cieszę!!!!! Mam nadzieję, że szybko przeczytasz moj liscik... PA!PA! Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! 09.01.02, 21:34 Chlip, aż Misię łezka (nie mylić z Łezką) w oczku zakręciła. :`-| Post z happy endem... Czuję powiew brazylijskiego wiatru. Pozdroofky Misia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.01.02, 12:10 misiamisia napisał(a): > Chlip, aż Misię łezka (nie mylić z Łezką) w oczku zakręciła. :`-| > > Post z happy endem... Czuję powiew brazylijskiego wiatru. > > Pozdroofky > Misia ;-) Cześć Misia! Jak widzisz na razie brak happy endu, bo Kumek milczy! To tylko brazylijski zefirek, ale mam nadzieę na halny! Mam jedno pytanie - jestem absolwentką Marcinka, co masz na myśli pisząc (vide post o czcie z K.B.), że w Marcinku uczą po warszawsku? Bo to chyba nie komplement... Pozdrowionka! Łezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 08:22 ...a juz powoli traciłem wszelką nadzieję.!!!!!! Cieszę się ogromnie ze jesteś ,że żyjesz i odezwałas się. Teraz to już mi nie uciekniesz...znajde i w razie czego jakiegos implanta zamontuję... Jeśli masz GG to podaję numer 2031615....a i sprawdz ten adresik- www.erodzinka.prv.pl Pozdrawiam i czekam na Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! 12.01.02, 10:30 No, proszę! Jednak halny nadchodzi! (Mam nadzieję, tak jak Ty, Łezko) :-) To o "Marcinku" to żart, kiedyś to usłyszałam i tak jakoś Misię zapamiętało... Układ "Jedynka" i "Dwójka" jest podobny do relacji Poznań - Warszawa (konkurencja i wzajemna niechęć, której ja stanowczo się sprzeciwiam). Właściwie, to prawda jest taka, że to dyrekcja II LO walczy o pozycję z I LO (myślę, że na pewno nie odwrotnie!), uczniów ta gra nie obchodzi. Mam wielu znajomych z "Jedynki" i nasze kontakty są bardzo ciepłe. Podobnie ma się sprawa z Warszawiakami. Jestem przeciwna wszystkim forumowiczom, którzy inicjują i zaogniają te spory. Można to zauważyć w moich postach. :-) Pozdrawiam Was, Łezko i Kumku, no i życzę duuużo szczęścia! Misia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: *************************** Łezko!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 12.01.02, 12:58 misiamisia napisał(a): > No, proszę! Jednak halny nadchodzi! (Mam nadzieję, tak jak Ty, Łezko) > :-) > > To o "Marcinku" to żart, kiedyś to usłyszałam i tak jakoś Misię zapamiętało... > Układ "Jedynka" i "Dwójka" jest podobny do relacji Poznań - Warszawa > (konkurencja i wzajemna niechęć, której ja stanowczo się sprzeciwiam). > Właściwie, to prawda jest taka, że to dyrekcja II LO walczy o pozycję z I LO > (myślę, że na pewno nie odwrotnie!), uczniów ta gra nie obchodzi. Mam wielu > znajomych z "Jedynki" i nasze kontakty są bardzo ciepłe. Podobnie ma się sprawa > > z Warszawiakami. Jestem przeciwna wszystkim forumowiczom, którzy inicjują i > zaogniają te spory. Można to zauważyć w moich postach. :-) > > Pozdrawiam Was, Łezko i Kumku, no i życzę duuużo szczęścia! > Misia :-D Cześć Misia! Dzięki,że tak dzielnie nas wspierałaś w akcji "Zerwane więzi + Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie". Masz rację, ja też nie zauważyłam jakichś antagonizmów na linii I-II L.O.Mam również znajomych z "dwójki" i są super Co do problemu Poznań-Warszawa, to jestem między młotem a kowadłem. Poznanianka z krwi i kości, od 4 lat zamieszkuję w stolicy. Nie masz pojęcia, jak trudno się przyzwyczaić! Poznaniacy (w Warszawie jast ich bardzo mało)mają barzdzo silne poczucie lokalnego patriotyzmu i wyjatkowo silnie integrują się z regionem (u mnie to już jest chore, na szczęście znajomi z Warszawy już się przyzwyczaili, że w Poznaniu jest naj i przymykają na moje gadanie oko).Chociaż koledzy twierdzą, że Poznanianki są bardzo ładne i oczywiście mają rację(ha,ha!! Wiara z innych miast przyjeżdża i po chwili już czuje się w Warszawie "u siebie"(oczywiście nie wszyscy, ale większość) Zazdroszczę im!A znam mnóstwo przyjezdnych "warszawiaków" i nikt tak nie cierpi jak ja.Zyję tyko od przjazdu do przyjazdu do Poznania... Pozdrawiam Cię gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeaka Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 12.01.02, 12:33 Gość portalu: kumek napisał(a): > ...a juz powoli traciłem wszelką nadzieję.!!!!!! Cieszę się ogromnie ze > jesteś ,że żyjesz i odezwałas się. Teraz to już mi nie uciekniesz...znajde i w > razie czego jakiegos implanta zamontuję... > Jeśli masz GG to podaję numer 2031615....a i sprawdz ten adresik- > www.erodzinka.prv.pl > No nareszcie Kumek!!! Dzięki, że mnie poszukiwałeś, ale trochę szybko się zniechęciłeś, bo już 29.12.2001, a w Nowym Roku to już o mnie zapomniałeś. Oj,oj...Ja zakroiłam poszukiwania na szerszą skalę... Twój numer GG podawałeś mi już nie raz, gdybym mogła to bym się na bank odezwała. Adres Rodzinki też znam. Skontaktowałam się z Hi-Hi, podałam Mu mojego maila i Hi-Hi mnie zapewnił, że Tobie przekaże. W każdym razie Hi-Hi mojego maila ma. Wybór pozostawiam Tobie, albo gadamy na forum (niekoniecznie na tym), albo mailujemy. A w ogóle to wszystkiego naj, naj w Nowym Roku. Calibra OK? Kondycja wróciła do normy po niedawnych przejściach? Miłego weekendu, który właśnie trwa - dla mnie zacznie się o 14.00 jak wyjdę z pracy. Gorąco pozdrawiam! Cieszę się bardzo, że w końcu się znleźliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12.01.02, 15:26 Łezko zapraszam do rozmów z kumkiem i innymi super ludźmi na stronach eRodzinki www.erodzinka.prv.pl ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: *************************** Łezko !!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 15:32 A ja za tobą nie będę płakał, Mariolo ..... to chyba tak było.... Odpowiedz Link Zgłoś