sibeliuss 16.04.08, 15:16 Takie fajne miasteczko i zero tematów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubin Re: Ilość wpisów powala 18.04.08, 09:41 Hmmm! To chyba głównie moja wina. Zbyt rzadko tu bywam i prawdę mówiąc, problemy miasta są teraz dla mnie bardzo odległe. Jest tylko jedna tego przyczyna i choć jej nie ujawnię, to uwierz, że jest bardzo istotna. Pewnie też, wolałbym, żeby obok tematów stricte jarocinskich, były tu poruszane również sprawy ogólne. Take Jarociniaków rozmowy o wszystkim. Przecież nie jesteśmy całkowitym zadupiem i też czujemy. Żyjemy polityką, muzyką, codziennymi problemami, poezją, sportem, sprawami kraju, zdrowia... wszystkim! Życiem całym! Wielu z nas, na pewno pisze w różnych miejscach - na blogach, różnych forach, ale anonimowo. Warto na pewno zaktywizować się w takim miejscu, jak to, ale - przyznaję - brak mi na to trochę zapału, czasu i sił. Forum umiera powoli, ale jeśli jest ktoś, kto chciałby przejąć jego prowadzenie i podjąć próbę jego reaktywacji, to jestem gotów przekazać mu je w całości i bez warunków wstępnych. :))) Może Ty Sibelius? A może znasz kogoś, kto się tego podejmie??! Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anmi201 Re: Ilość wpisów powala 30.04.08, 13:35 Zanim się założy coś nowego należy przed tym pomyśleć. Ile może być tematów na temat Jarocina? Było kiedyś też jakieś forum jarocińskie dość prężne ale komuś przeszkadzało i założył konkurencję. Nie da się, za mała mieścina. Odpowiedz Link Zgłoś
lega99 Re: Ilość wpisów powala 04.05.08, 17:47 w jarocinie możnaby w kółko rozmawiać jedynie o nieudolności wymiaru sprawiedliwości, komobinatorstwie burmistrza, kradzieży majątku gminy w ramach tzw. prywatyzacji PWiK i Kanbudu, współudziale burmistrza , jego rodziny Silnińskich, i innch "znajomych i krewnych" przy uszczuplaniu majątku gminy. Taka smutna prawda. W jarocinie jedynym ciekawym tematem są najnowsze sprawy sądowe burmistrze oraz relacje z wspólnych wycieczek burmistrza Adama Pawlickiego i jego krewniaka , prezesa sprywatyzowanej spółki gminnej , Andrzeja Silińskiego (np. wycieczka do Indii kilka lat temu). Dopóki te tematy nie będą sprawiedliwie zamknięte z wyrokami skazującymi dla obydwu z nich, to nie ma o czym w Jarocinie mówić. W całej polsce miejsce złodzieji jest w więzieniu. A jarocina to jakaś amnestia czy cos takjiego... Odpowiedz Link Zgłoś