skrzacik0 08.05.08, 17:55 Witam! Mam pytanie mam podręczniki z klasy 4-6 oraz 1-3 podstawówka i chciałbym je sprzedać ale nie wiem gdzie skupują podręczniki po korzystnych cenach, jeśli ktoś gdzieś juz sprzedawał to proszę się pochwalić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kein_engel Re: Sprzedaż/Skup używanych podręczników! 28.05.08, 19:49 na hetmanskiej, jak sie wysiadzie na przystanku 'Traugutta' to na parterze bloku jest ksiegarnia gdize biora w komis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Sprzedaż/Skup używanych podręczników! IP: 78.152.30.* 10.06.08, 14:44 najlepiej sprzedac je komus bo zniszczonych ksiazek nie kupia nigdzie, a w komisach skupuja za 2-4 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Zapraszam!!!!! IP: *.173.22.163.tesatnet.pl 17.07.08, 21:26 Posiadasz aktualne podręczniki szkolne lub akademickie? Żal Ci ich wyrzucić? A może musisz je kupić, a wcale nie potrzebujesz mieć nowych?! Jeżeli tak, to koniecznie musisz do nas przyjść!!! Przyjmujemy w komis i sprzedajemy podręczniki używane do szkół podstawowych (klasy IV-VI), gimnazjalnych, ponadgimnazjalnych oraz akademickich.Oferujemy również podręczniki językowe, streszzenia, opracowania lektur, pomoce naukowe! Wszytsko po atrkcyjnych cenah! Zpraszamy!!!! przejscie pdziemne przy Dwrcu PKS w Poznaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Sprzedaż/Skup używanych podręczników! IP: *.icpnet.pl 09.07.08, 21:44 Możesz xDiść na gwarna tam na pewno coś sprzedaż są dwa skupy książek "dom książki" i na przeciwko też jest musisz wejśc po schodach do góry :DTylko z góry sie nastaw,że oni daja 4 zł za każdą książke i duzo pewnie już będzie nie ważnych bo co chwile sa nowe wydania. aha i masz jeszcze na ulicy dąbrowskiego tylko nie pamiętam numeru ale tak jak pójdziesz kraszewskiego w strone rynku i skręcisz w lewo to kawałek idziesz i jest ale tam jest komis. troche więcej kasy dostaniesz tam za książki ale "komis" to wiesz będziesz czekać aż ktoś je kupi i wtedy dostaniesz kase;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia1313 Re: Sprzedaż/Skup używanych podręczników! IP: *.echostar.pl 23.07.08, 11:04 Na terenie Jeżyc są dwa miejsca, które znam: - Księgarnia AKAPIT ul. Dąbrowskiego 64 (tam dajesz w komis) - Księgarnia LIBER na skrzyżowaniu Kraszewskiego i Jackowskiego (tam dostajesz 40% ceny nowej książki) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Sprzedaż/Skup używanych podręczników! 23.07.08, 11:24 z podręcznikami jest problem. Mam dwóch wynów po 3 latach i nie cholery podręczniki starszego nie pasują młodszemu. Rotacja podręczników jest niestety przeogromna Odpowiedz Link Zgłoś