Gość: Mach1 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:08 szkoda, że juz koniec. Będzie mi brakowało tego hałasu, widoków do podziwiania i wyszukiwania każdych informacji w necie i prasie... może za niedługo znowu coś takiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nbjnb Re: Ćwiczenia Air Meet 2003 zakończone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 00:48 gratuluję głupku, ja mieszkam w miejscu gdzie latały te samoloty; mam dość hałasu i wycia; moje dziecko ciągle się budziło; mam dosyć widoku cholernych samolotów nisko nad swoim domem; won nad pola głupki; nikt was tu nie prosił; i informuje debila, który wymyślił lotnisko w krzesinach - że jest totalnym ćwokiem - won do powidza żołdaki; a jak ktoś ma zamiar mi odpowiedzieć, że lotnisko tu było od dawna, to informuję, że ludzie tu mieszkali wcześniej; i mam w dup..ie wasze debiliczne tłumaczenia - słychać was było w promieniu dobrych 10 km. pytam zatem czy nie można tego było zrobić na jakimś wydupiewie tylko pod sypialnianą dzielnicą poznania; właśnie nie można ponieważ wy decydenci tego pomysłu jesteście BURAKAMI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja swojak Re: Ćwiczenia Air Meet 2003 zakończone IP: 213.17.250.* 19.09.03, 08:09 Sam jesteś cholernym BURAKIEM ĆWOKU jeden od Powidza i Witkowa Won, ja mieszkam tutaj 42 lata i samoloty mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rataj Re: Ćwiczenia Air Meet 2003 zakończone IP: *.man.poznan.pl 19.09.03, 08:23 Kreton jesteś i tyle... Lotnisko w Krzesinach nie jest wymyslem sprzed kilku lat. Jak przeszkadza, to sie wynies do dżungli!! Założyłbym się, że (odpukać) gdyby coś się stało, jakaś inwazja itp, to byłbyś pierwszym, dupkiem który by miał pretensje o brak obrony... A zresztą, szkoda na Ciebie słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Ćwiczenia Air Meet 2003 zakończone IP: *.era.pl 19.09.03, 08:59 Nadal nie tłumaczy to faktu, iż: 1. Lotnisko jest usytuaowane w pobliżu zamieszkania duże liczby ludności 2. Organizowania ćwiczeń w takim miejscu I jeszcze jedno - jeżeli "Komuś" nie przeszkadza mieszkanie w takim otoczeniu - jego sprawa, mi przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rataj Re: Ćwiczenia Air Meet 2003 zakończone IP: *.man.poznan.pl 19.09.03, 09:18 No zgoda, ale: Lotnisko jest lotniskiem, a nie miejscem cwiczen. Trza wzbic sie w powietrze i pofruwac. Oni latali wszedzie, nawet nad Baltyk. Gdziekolwiek by nie bylo lotnisko usytuowane, to i tak halas slyszalny z kilku kilometrow komus by przeszkadzal. Taki przelot nad chociazby Baltyk na pewno zakloca spokoj, ale... inaczej sie nie da. Powidz? Jezeli ktos byl w Skorzecinie, w osrodku rekreacyjnym nad jeziorem, to doskonale wie jakie sa halasy samolotow, ktorych lotnisko jest kilka km na poludnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mach1 Re: Ćwiczenia Air Meet 2003 zakończone IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 19:14 ok, już nie musicie się kłócić. I tak podobne ćwiczenia mogą się przytrafić Poznaniowi najwcześniej na 850 lecie, wiec już nie musicie się więcej martwić hałasami. U mnie tez było głośno, ale mi akurat to nie przeszkadzało, tak samo nie latali przecież w nocy ani w weekendy. A zresztą juz i tak sobie polecieli. Odpowiedz Link Zgłoś