v.i.k.k.a 28.07.08, 16:09 Reneeee, zeby nie bylo to poszlam dzis i sie okazalo,ze nie pamietam, zebym tam wczesniej byla:)zawsze do polowy czyli do schodow... taaaakie sobie, nic szczegolnego, spodziewalam sie wiekszej atrakcji;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia_to_ja Re: wzgorze Przemysla:) 29.07.08, 11:41 Nie myśl tylko, że jestem złośliwa, ale może po prostu nie potrafisz patrzeć?? Pójdź tam z chłopakiem, przytul się do niego i pomyśl o czymś miłym:)) Wtedy spójrz na to miejsce jeszcze raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: wzgorze Przemysla:) 30.07.08, 23:19 Jasne, pojde z chlopakami zobaczyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: wzgorze Przemysla:) IP: *.icpnet.pl 30.07.08, 14:31 Idz tam z dr H, pomyśl o Leszku B i rozkosz gwarantowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: wzgorze Przemysla:) 30.07.08, 23:19 Sprawa jest mocno nieaktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: wzgorze Przemysla:) 06.08.08, 22:16 v.i.k.k.a napisała: > Reneeee, > zeby nie bylo to poszlam dzis i sie okazalo,ze nie pamietam, zebym tam > wczesniej byla:)zawsze do polowy czyli do schodow... > taaaakie sobie, nic szczegolnego, spodziewalam sie wiekszej atrakcji;( Większej atrakcji? Hm. Pewno koleżeństwo ma rację. Poszłaś tam bez odpowiedniego towarzystwa. Trzeba było zaprosić georga lub mnie :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: wzgorze Przemysla:) 07.08.08, 18:32 Dobra, jutro 17.15;) jestemy umowieni;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: wzgorze Przemysla:) 10.08.08, 11:17 v.i.k.k.a napisała: > Dobra, jutro 17.15;) jestemy umowieni;) No i co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: wzgorze Przemysla:) 10.08.08, 12:34 No i Ciebie nie widzialam;)Siebie tez nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: wzgorze Przemysla:) 10.08.08, 19:16 Ja Ciebie też nie. Skandal!!!!!! Jak możesz tak nabierasz ludzi? :( A siebie widziałem - tj swoje odbicie w wodach jeziora bo właśnie w tym momencie wskakiwałem z pomostu do wody. :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: wzgorze Przemysla:) 10.08.08, 19:19 W tym samym momencie weszlam na forum:) Ale do rzeczy-gdzie Ty tam masz jezioro?;) Chyba za duzo z Kiksem przebywasz, on tez rozne dziwne rzeczy widzi;) A mama nie uczyla, zeby z pomostu do wody nie skakac?;( Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: wzgorze Przemysla:) 10.08.08, 19:27 v.i.k.k.a napisała: > Ale do rzeczy-gdzie Ty tam masz jezioro?;) Jak to gdzie???? Tam gdzie byłem!!!!!!!!! Chyba za duzo z Kiksem przebywasz, o > n > tez rozne dziwne rzeczy widzi;) Ale chyba ja widzę inne - choć zdaje się, że w tych samych rejonach wypoczywamy. Tylko, że On patrzy tylko w gwiazdy a ja jeszcze na ziemskich przyjemnościach oko zawieszam. :) > A mama nie uczyla, zeby z pomostu do wody nie skakac?;( Tak. Grzeczne dziewczynki powinny mamy słuchać. Tylko, że ja nie jestem grzeczna dziewczynką i na główkę z pomostu lubię skoczyć - tam, gdzie wiem, że mogę. - :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: wzgorze Przemysla:) 10.08.08, 22:34 Szczesciarz:)Na moich ostatnich dwoch wypadach woda miala z -20;( Ale teraz sobie odbije, bo bedzie +30;)Wysle foty z gruzowiska:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Divus Szczota znów szuka jakiegoś naiwniaka IP: *.neter.pl 10.08.08, 23:47 Tyyy weź się w końcu za jakieś pożyteczne zajęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Szczota znów szuka jakiegoś naiwniaka 11.08.08, 00:33 Poki co to ty sie op... na gadu podczas gdy porzadni obywatele pracuja:))) Odpowiedz Link Zgłoś