olinka20 12.10.10, 10:07 Jak chłop wczoraj w całym domu powiesił firanki, ale nie opróznił suszarki na naczynia o co prosiłam to mam sie fochnąć? Czy jednak nie? I pmiętajcie, ze ja tak nie na serio do końca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najeeli Re: Dylemat mam 12.10.10, 10:22 niee przeciez skakał zeby te firanki powiesic piwo mu postaw albo cos innego Odpowiedz Link
prigi Re: Dylemat mam 12.10.10, 10:29 kategorycznie foch może go ewentualnie uratować zrobienie prania i późniejsze go wyprasowanie czu klauzula o byciu nie do końca serio będzie obowiązywać na stałe? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dylemat mam 12.10.10, 10:32 No cos ty Prigi, ja zawsze jestem super serio serio A w naszym domu ja prasuje bo mnie to odstresowuje i nikomu nie pozwalam sie do tego zblizac. Takie małe zboczenie Odpowiedz Link
kajos5 Re: Dylemat mam 12.10.10, 10:46 mam identycznie Jak jadę na wakacje do rodziców to oni i siostra dwa tygodnie wcześniej przestają prasować żeby mi przyjemność zrobić ---- Odpowiedz Link
prigi Re: Dylemat mam 12.10.10, 10:56 a nie macie ochoty podjechać na dolny śląsk? zbiorę tyle prasowania, ile będę w stanie, obiecuję a ciebie olinka, zawsze podejrzewałam o to, że jesteś bardzo serio, i że nawet kawały w twoim wykonaniu są serio śmieszne Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dylemat mam 12.10.10, 11:06 To jeszcze wezmiemy Redlinkę, ona tez fanatyczka prasowania A ty Prigi to nie wiem czy mi nie ubliżasz Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Dylemat mam 12.10.10, 11:18 To jak juz będziesz na dolnym to zahacz o mnie-mam całą stertę Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dylemat mam 12.10.10, 11:26 Tylko myslicie jak mnie biedną, wykorzystac! A mój dylemat?? Bo sie fochnę i tu! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dylemat mam 12.10.10, 12:46 Tiaaa, jeszcze mam go pakowac? Niedoczekanie! Odpowiedz Link
doral2 Re: Dylemat mam 12.10.10, 17:16 olinka20 napisała: > Tiaaa, jeszcze mam go pakowac? > Niedoczekanie!.." wystaw puste, a łachy przez balkon wyrzuć, niech se len jeden sam pozbiera, ot co! Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Dylemat mam 12.10.10, 17:33 a dasz się zaprosić do mnie? Jeszcze sąsiadke namówię - ona prasowania nienawidzi a produkje to w ilościach przemysłowych to jak będzie? Ja to mały pikuś ale ona pewnie Cię ozłoci a na serio to podziwiam bo ja jednak wolę odstresowanie w pozycji horyzontalnej z kiążką w ręku Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Dylemat mam 12.10.10, 13:04 olinka20 napisała: > Jak chłop wczoraj w całym domu powiesił firanki, ale nie opróznił suszarki na n > aczynia o co prosiłam to mam sie fochnąć? > Czy jednak nie? > I pmiętajcie, ze ja tak nie na serio do końca Proponuję odwet: ściągnij firany i opróżnij suszarkę Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Dylemat mam 12.10.10, 16:42 W zamian za powieszenie firanek mam duzo wdzięczności dla M Nienawidzę wieszac firanek. Odpowiedz Link