kotbehemot 10.01.02, 23:40 Ale szaro za oknem. Zero słońca. Popołudnie przypomina rano. Ja chcę wiosnę!!! Ale mi smutno buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Zimowa depresja! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Corni Re: Styczniowy spleen!!!!!!! IP: 150.254.90.* 11.01.02, 10:48 Jednego ino nie rozumiem... piszesz tak pesymistycznego posta to jedno, ale że ...przed weekendem??? :) Ale jak najbardziej życzę Ci słoneczka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot Re: Styczniowy spleen!!!!!!! 11.01.02, 23:38 Dziękuję bardz za słowa otuchy. Mój pesymizm bierze się stąd, że mam 4 koła w przyszłym tygodniu i egzamin na głowie. Ogólnie magia sesji ciągłej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corni Re: Styczniowy spleen!!!!!!! IP: 150.254.90.* 14.01.02, 17:17 Nio ja mam o tyle lepszą sytuację że jeśli wszystko na czas pozaliczam to sesja dla mnie będzie wakacjami :) Szkoda tylko, że nie na koszt państwa :-PP Ale nie mówmy hop, w każdym razie - pozdrawiam gorąco :) Przyda Ci się w te dołujące klimatycznie dzionki :) Pij dużo wody mineralnej i będzie spoko :))) Odpowiedz Link Zgłoś