internautka_pl 27.08.08, 11:16 Szukam taniego dostawcy netu w Poznaniu.Tanszego niz ICPnet.Za 512 płacę 59 zł.Duzo za duzo.Net za pomoca TPSA odpada ,pożegnałam się dawno z ta firmą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozdziawipapa Re: Jak nie ICPNET to co? 27.08.08, 11:37 Może jednak trzeba przeprosić TP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Jak nie ICPNET to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 11:50 Idź do salonu Orange - są resellerami neostrady, o dziwo tańszymi od TP SA. Za 59 złotych przy cyrografie 12 miesięcznym masz dwukrotnie wyższą przepustowość niż w icpnecie, przy czym abonament za telefon może być socjalny. Jak masz komórkę abonamentową w Orange dochodzą do tego bonusy. Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Tylko nie Inea! 27.08.08, 14:45 Mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą i serdecznie odradzam! To już bezpieczniej jest "przeprosić się" z TP SA (zobacz ewentualnie Netię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jak nie ICPNET to co? IP: *.173.6.66.tesatnet.pl 27.08.08, 19:49 Jeśli mieszkasz w zasięgu TESATu, polecam tego dostawcę. Szybki, dobry internet - nie rwie się. Fakt, że nie można się dodzwonić do BOK, ale w zasadzie nie potrzeba takiego kontaktu. Internet w Tesacie mam już czwarty miesiąc i jestem naprawdę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
longshine Re: Jak nie ICPNET to co? 28.08.08, 02:27 Masz racje, Marto! Ja rowniez posiadam lacze z Tesatu, od kilkunastu miesiecy nie mialem zadnego problemu. Fakt, ciezko dodzwonic sie do BOA, ale zawsze mozna sie przejsc i wszystko zalatwic osobiscie. Necik smiga rewelacyjnie, mam 3 mega i to jest naprawde 3 mega, a nie jak w Inei :( -- INEA - Internet Never Ever Available... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak nie ICPNET to co? IP: 89.108.250.* 27.08.08, 21:53 a ja właśnie testuję PLAY - 7 dni, nie powiem, zeby było mega super szybko, ale jak za 45 PLN i moje potrzeby internetowe to całkiem chyba ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Play 29.08.08, 11:24 Gość portalu: ja napisał(a): > a ja właśnie testuję PLAY - 7 dni, Po zakończeniu testów zrób podsumowanie i podaj proszę jakie prędkości udawało się osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksmx iplus + HSDPA IP: *.gprs.plus.pl 29.08.08, 18:13 Bez problemu wyciągasz 1 Mbit za 49 zł netto. Zasięg w całym Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
thoramus Re: Jak nie ICPNET to co? 30.08.08, 08:29 TPSA też nie polecam ale mam od roku neta w Netii na laczu TPSA i powiem krotko - Rewelacja, nie ma problemow, szczerze moge polecic! Odpowiedz Link Zgłoś