Dodaj do ulubionych

z 12-latkiem w Poznaniu - propozycje na weekend?

05.11.08, 19:49
jak atrakcyjnie spędzić nadchodzący weekend z 12-letnim chłopcem? jakieś
imprezy? polecane miejsca? wystawa psów rasowych? gdzie chodzicie ze swoimi
dzieciakami?
pozdrawiam,
ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: zed jedź do Wrocławia IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 20:45
      władze miasta w Poznaniu mają dzieci w wieku szkolnym głęboko w d...
      My ze swoimi jezdzimy za miasto. Najczęsciej na pływalnie.
      • jevi Re: jedź do Wrocławia 05.11.08, 21:39
        oh to smutna odpowiedź :-( hmm... a ja jestem właśnie z Wrocławia :-)
        pozdrawiam, a we Wrocławiu polecam takim dzieciakom m.in. aquapark
    • v.i.k.k.a Re: z 12-latkiem w Poznaniu - propozycje na weeke 06.11.08, 19:46
      'Starsza mlodziez' nie ma co tu robic a co dopiero dzieciarnia. Nie wiem, moze
      zoo? Wystawy psow odbywaja sie raz na jakis zcas i nie wiem czy akurat trafisz.
      • Gość: jevi Re: z 12-latkiem w Poznaniu - propozycje na weeke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:25
        dzięki... choć Wasze odpowiedzi nie napawają optymizmem :-) a wystawa psów
        akurat jest!
        • m-dyskretna Re: z 12-latkiem w Poznaniu - propozycje na weeke 07.11.08, 14:00
          > dzięki... choć Wasze odpowiedzi nie napawają optymizmem :-)

To pewnie przez to, że lubimy się bawić we własnym towarzystwie, więc chcących
          nas odwiedzić staramy się zniechęcić do wizyty w naszym mieście. Dodatkowo,
          kiedy tylko w zasięgu wzroku pojawiają się "obcy",
          robimy zbolałą minę, marudzimy że nic się u nas ciekawego nie dzieje i niczego
          nie warto zaobaczyć. A potem śmigamy na jakąś imprezkę. :)
      • dobrusia_to_ja Vikka, co Ty gadasz?? 07.11.08, 23:09
        W Poznaniu nie ma co robić?? Ja codziennie muszę z czegoś ciekawego rezygnować
        nie tylko z powodu braku czasu i, co tu dużo mówić, kasy, a Ty twierdzisz, że
        nie ma co robić. Ciekawe. Nie mówię tu o rezygnacji z pójścia do Opery, teatru,
        czy Filharmonii. Może warto trochę się zainteresować i innymi imprezami??
      • Gość: z Re: z 12-latkiem w Poznaniu - propozycje na weeke IP: 78.152.31.* 08.11.08, 08:52
        v.i.k.k.a napisała:

> moze
        > zoo? Wystawy psow odbywaja sie raz na jakis zcas i nie wiem czy akurat trafisz.
        Ty to chyba taka mocno starsza młodzież? Wystawa psów dla 12 latka?????

A ty nie oczekuj odpowiedzi generalnej tylko podaj czym Twój syn się interesuje.
        Jedni chetnie pójdą obejrzeć wykopaliska archeologiczne na Ostrowiu Tumskim,
        inni do Nowego czy do galerii sztuki współczesnej w MN, Muzeum Broni na Cytadeli
        a inni do Starego Browaru - nie wspominając o stadiach pośrednich. Zadajesz
        pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi.

• Gość: jkm parada pederastów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 14:51
      Szkoda że to ten weekend, a nie następny. Mogłabyś mu pokazać paradę pederastów.
      We wrocku czegoś takiego na pewno nie macie!!
      • kiks4 Palmiarnia 07.11.08, 18:01
        Macie we Wrocławiu palmiarnię? Akurat na taką pogodę jak dziś w sam raz. Oprócz
        ciekawej roślinności są akwaria. Jeśli dzieciak interesuje się przyrodą - to
        dwie godziny masz z głowy.
        pl.wikipedia.org/wiki/Palmiarnia_Pozna%C5%84ska
        • kiks4 Re: Palmiarnia 07.11.08, 18:05
          Oczywiście Stary Rynek- najlepiej z przewodnikiem- książką lub żywym. Ciekawe
          Muzeum instrumentów Muzycznych. No i Muzeum Archeologiczne.Potem Ostrów Tumski i
          Katedra. Kawałek historii. Historii Polski. Bo ostrów Tumski też macie.
      • kretowski Twoja mać to typowa podpoznańska faszo-rura 09.11.08, 13:52
        Tak jak dziewięćdziesiąt procent mieszkańców twojej prowincjonalnej
        dziury.
    • kontozawieszone Re: z 12-latkiem w Poznaniu - propozycje na weeke 07.11.08, 21:32
      kliknij na link poniżej, tam są wydarzenia dla dzieci
    • Gość: Misiexx Niedługo będzie Marsz Tolerancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 13:08
      Wybierz się na niego z dwunastolatkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka