Gość: golo11 IP: *.energis.pl 29.10.03, 22:09 Poszukuję chóru bo chcę śpiewać. Kto mi doradzi który wybrać bom w mieście od miesiąca. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Re: chór! - który? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 22:55 Jakżeś chłop to Politechnika. (męski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: chór! - który? IP: *.echostar.pl 30.10.03, 21:18 Gość portalu: golo11 napisał(a): > a jakżem baba? To gary..... :-) Przepraszam za złośliwość, ale na Boga chórów jest niezliczona ilość. Podaj co cię interesuje, chór żeński, chłopięcy, mieszany itp. Zainteresowania muzyczne (współczesna, dawna) itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golo11 Re: chór! - który? IP: *.gazownia.poznan.pl 03.11.03, 10:02 > chórów jest niezliczona ilość przepraszam za złośliwość ale gdyby był jeden to bym nie pytała ;) jakżem baba to jakby chłopięcy odpada, nie? a serio to mieszany, duży - rekreacyjny, bez poświęceń (będę chodzić na próby ale bez zarzynania), muzę lubię każdą, atmosferę - nie. liczyłam na odpowiedzi: "chodź do nas - u nas fajnie" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś