Dodaj do ulubionych

W Poznaniu od środy Hennes& Mauritz

03.11.03, 12:34
Wreszcie. Znacie tą markę? Lubicie ciuchy H&M?
Obserwuj wątek
    • grendelek Re: W Poznaniu od środy Hennes& Mauritz 03.11.03, 17:06
      redakcja napisała:

> Wreszcie. Znacie tą markę? Lubicie ciuchy H&M?

IMHO od czwartku... ale najwazniejsze, ze w tym tygodniu! ;-P
      Redakcja bedzie miala rzut beretem na zakupy! ;-)
      • Gość: agatha OD ŚRODY! od 11:00! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 17:38
        ...od środy, od środy... jako ze H&M jest usytuowane w I czesci Browarow, ich
        niedot. wycie mlotow pneumatycznuch i wiertarek i SE moga w srode otworzyc :)

co do marki - bardzo lubie, ale znam tansze metody zakupu ich ciuchow :)

agatha
        • Gość: ania Re: OD ŚRODY! od 11:00! IP: *.pozn.gazeta.pl 03.11.03, 18:08
          Znam, znam. Głownie z Berlina, Sztokcholmu i Kopenhagi.
          Fajne ciuchy, a w czasie wyprzedaży bardzo tanie. Od lat czekam na ich sklep w
          Poznaniu. Mam nadzieję, że będą mieli te same ciuchy co za granicą.
        • Gość: iris Re: OD ŚRODY! od 11:00! IP: *.pozn.gazeta.pl 03.11.03, 18:11
          a jakie to metody?
          a tak swoja droga ciekawe, czy to, co znajdziemy w poznanskim sklepie bedzie
          rzyczywiscie tym samym towarem, ktory wisi na wieszakach w berlinie lub
          brukseli. pewnie, jak to zwyke bywa, h&m wysylac bedzie do nas najgorsze
          odpady. ciuchy produkowane w osobnych fabrykach, z gorszych tkanin, jako chlam
          dla mieszkancow europy wschodniej, ktorych krzywo zszyta scierka ucieszy -
          byleby miala odpowiednia metke. ceny oczywiscie pozostana europejskie
          • Gość: fernando Re: OD ŚRODY! od 11:00! IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 21:23
            uwielbiam H&M,bo ich rzeczy niedosc ze sa tanie,dobrej jakosci to jeszcze sa
            modne.Moja 1/2 garderoby jest z H&M reszta z Sinn Leffers(swietny dom handlowy
            w Berlinie),Reserved i Carry.Te marki sa wg.mnie najlepsze.
            • Gość: lk Re: OD ŚRODY! od 11:00! IP: *.visp.energis.pl 03.11.03, 23:35
              Do tej pory jak mialo sie cos z H&M to przynajmniej mialo sie pewnosc, ze pol
              miasta tego nie bedzie nosic. Mozna bylo bezpiecznie kupic sweterek za kilka
              euro. A teraz w ciuchy z H&M, dotad u nas uchodzace za w miare oryginalne,
              wystroja sie wszystkie panie i dziewczeta, ktore dotad ubieraly sie na Bema.
              • kierofca_bombofca Re: OD ŚRODY! od 11:00! 03.11.03, 23:48
                O to badz spokojna/y :-). Bema i H&M maja nieco inny targetgroup ;-) chocby ze
                wzgledu na roznice cen (ze o tzw. dizajnie nie wspomne).
                • t.o.m.e.k Re: OD ŚRODY! od 11:00! 04.11.03, 07:45
                  Ciekawe - czy to jest naprawdę tak sensacyjna wiadomość, że Gazeta sama z
                  siebie postanowiła powiadomić czytelników forum, czy jest to "wpis
                  sponsorowany"?
                  • redakcja Re: OD ŚRODY! od 11:00! 04.11.03, 12:51
                    Wpis nie jest sponsorowany.
                    Chodzenie po sklepach z ciuchami budzi moje osobiste obrzydzenie, dlatego nie
                    rozumiem na czym polega sensacyjność otwarcia H&M. Koleżanki z redakcji
                    wyjaśniły mi jednak, że to JEST sensacyjne i koniec. One znają sie na tym
                    lepiej...

pozdrawiam
                    Błażej Wandtke
                    • hwojtek Re: OD ŚRODY! od 11:00! 04.11.03, 14:11
                      Błażeju, proszę zmienić koleżanki.
                      H&M ssie. Tanie ciuchy produkowane między Bangladeszem a Rumunią. Jakość
                      odpowiednia do ceny i miejsca produkcji.
                      • kierofca-bombofca Re: OD ŚRODY! od 11:00! 04.11.03, 21:51
                        Tanie to one nie sa. Nie wiem gdzie Ty sie ubierasz, ale ja nie widzialem
                        jeszcze firmy, ktorej ciuchy bylyby w moim zasiegu (w sensie finansow) i byly
                        produkowane gdzie indziej niz w Bangladeszu, PRC, Indiach, Wietnamie albo
                        chociaz w Lodzi. Miedzy innymi wiekszosc ciuchow spod znaku Carli Gry a takze
                        GAP (lepiej znanego na tzw. Zachodzie) to produkcja z wymienionych wyzej
                        krajow. Dodam jeszcze, ze na jakosc nie mozna narzekac. Pozdrawiam.
    • Gość: El Comendante Re: W Poznaniu od środy Hennes& Mauritz IP: 62.233.186.* 04.11.03, 11:46
      U Heńka & Moryca lubię robić zakupy jak jestem w Genewie, zawsze sobie coś
      przywiozę :)
      • Gość: katschy Re: W Poznaniu od środy Hennes& Mauritz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 12:48
        chyba jednak nie mamy co liczyć na takie przeceny jak np w Londynie. po
        polsku "przecena" oznacza tylko kilka %
        a ciuch z H&M są całkiem fajne
    • magda_s4 Oczywiście tanie... 04.11.03, 18:09
      Właśnie widziałam na przystanku reklamę żakietu z H&M. Drobne 179 zł!
      Rzeczywiście okazja! :|
    • sztylet69 Re: W Poznaniu od środy Hennes& Mauritz 04.11.03, 21:40
      Fajnie. Zawsze jezdzilem po te ciuchy do Frankfurtu.
    • magda_s4 Re: klama 05.11.03, 09:40
      fun.drno.de/pics/german/einkaufen.gif
      Dla nieznających niemieckiego:

Twoje zadanie: Idź do H&M i kup kalesony.
      (na planie nazwy sklepów)
      Mężyczna (na niebiesko) - czas: 6 minut, koszta: 25 euro
      Kobieta (na czerwono) - czas: 5 godzin, koszta: 600 euro
      • Gość: Kasia H& m na zachodzie i w Polsce IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 20:32
        jesli to te same ciuchy będą sprzedawane co na zachodzie to oczywiscie ok.
        jednak obawiam sie zeby nie było to samo co z Orsayem i.....kurcze ,zapomniałam
        nazwy sklepu(ten w M1 z ciuchami)
        wybór o wiele gorszy niz na zachodzie!czyli dla nas odpad.
        Pójde i wybadam:-)
        • Gość: inga Re: H& m na zachodzie i w Polsce IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 20:21
          Właśnie wróciłam z H&M i szczerze mówiąc jestem mocno zawiedziona. Wiele
          dobrego słyszałam o tych sklepach, ale to co dziś zobaczyłam nie rzuciło mnie
          na kolana. Nie wiem, czy to ta aktualna kolekcja jest taka jakaś niewydarzona
          czy ja już jestem za stara na ciuchy tej marki. Nic mi nie wpadło w oko, a
          spodziewałam się, że zostawię tam pół pensji.I jeszcze jedno, czy we
          wszystkich sklepach H&M ciuchy mają metki "made in China, Bangladesz,
          Nikaragua, itp" czy to tylko specyfika sklepów w Polsce ?
          • Gość: jap Niemiecka metka na chińskich gaciach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 23:20

Księżniczko, a ma jak ma być napisane na metkach? Może "sdiełano w kitajsku,
            banldeszje"? Wiem wolałabyś, żeby na majtkach było napisane "Mejd in dżermany",
            ale wiedz, że Niemcy, czy Francuzi mają gorsze zdanie o Polakach, niz o
            Chińczykach. Zwłaszcza o takich, dla których to ma znaczenie.
          • Gość: xoxox| Re: H& m na zachodzie i w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 23:20
            wiem, ze w H&M w USA jest to samo.
    • Gość: jap Droga Redakcjo! A czy mają tam sznurowadła? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 23:07

Czarne grube 60cm, bo nie mogę nigdzie dostać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka