patyczako 07.11.03, 17:33 Co robicie? Bo ja jadę w Karkonosze do Chatki Wielkanocnej - jeśli ktos wie o czym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Dlugaśny weekend... 07.11.03, 17:34 patyczako napisała: > Co robicie? Bo ja jadę w Karkonosze do Chatki Wielkanocnej - jeśli ktos wie o > czym mowa... Uczę się i pracuję :-( Ale że własnie przed chwilą wróciłam z dwudniowego pobytu na farmie zdrowia i urody - jakoś przeżyję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dlugaśny weekend... 07.11.03, 18:02 patyczako napisała: > Znaczy już sobie odbiłas... Tak. Dlatego wszystkim życzę, żeby sobie odpoczęli tak jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Dlugaśny weekend... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 19:03 A ja poimprezuje w Poznaniu:) o co chodzi z tą chatką wielkanocną? Do Wielkanocy przecież jeszcze daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Dlugaśny weekend... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 21:07 No cóz z tą chatką to tylko dla wtajemniczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha. Re: Dlugaśny weekend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 19:26 hmmm... pognuśnieje na uczelni, popracuje... ano i poimprezuje - w Poznaniu of kurz! :) a odpoczne jak bede dostatecznie zmeczona :) cuuudnego weekendu, gdziekolwiek bedzie, zycze :) agatha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Dlugaśny weekend... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 19:11 Ale było cudnie z górach - pogoda miodas, a wy tu żarliście te rogale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Dlugaśny weekend... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 00:31 Juz tak sie nie chwal tym pobytem w gorach:)) I tak Ci wszyscy zazdroszcza;) A zreszta gory to najlepsze sa zima, a nie w listopadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Dlugaśny weekend... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 17:14 gadasz i sam nie wiesz co - w górach już jest zima lezy śnieg. Tak pleśc może tylko zasiedziały mieszczuch, któremu sie wydaje że zima zaczyna sie 22 grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś