Dodaj do ulubionych

Grzegorczyk Kamionki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 16:41
Zastanawiam się nad zakupem domu na nowobudowanym osiedlu
Przedsiębiorstwa Grzegorczyk w Kamionkach, proszę o opinię osoby,
które kupiły dom od tego
dewelopera. Czy dotrzymuje warunków umowy? Jaka jest jakość
oddawanych przez Grzegorczyka budynków?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 00:14
      W kamionkch straszy linia przesylowa wysokiego napiecia, taka sama
      jak ta, ktora przecina Glogowska w poblizu Komornik, radze sie
      zastanowic, jesli linia jest blisko!!!
      • Gość: cvbs Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 00:07
        Twoja przez ta linię dostanie zapewne pryszczy na tipsach, odpadnie
        jej śruba z języka, a różowa torebka zmieni kolor. No i wyłączą jej
        radio S i Viwę.
        • Gość: reichel Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:12
          Opowieści o linii są nudne jak flaki z olejem. Mam wrażenie że
          większość ludzi przez słuchanie bełkotu medialnego myśli że
          Kamionki to jeden wielki zwój kabla napięciowego,poprzedzielany
          słupami, a tak nie jest. Wszystkie osoby które mieszkają w
          Kamionkach chwalą zalety tego miejsca, przyrodę,infrastrukturę,
          sklepy bliski dojazd do centrum i spokój jaki tam panuje. Owszem
          linia jest ale w jednym miejscu wsi i to od conajmniej 40 lat. Głupi
          ten kto kupil pod nią dzialkę chyba wiedział co robi. Z tego co wiem
          przebiega ona tylko w pobliżu os. Długiego , a tak biegnie przez
          pola. Reszta osiedli jest w bezpiecznej odległości a są i takie z
          których nawet linni nie widać.
          Więc niedaj się nabrać Ty również na bełkot debili którzy robią szum
          medialny, który nie jest popart faktami. Zapraszam do Kamionek
          • Gość: Phantom Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:53
            Tyle, ze z rzeczona linia nic sie w najblizszych latach nie zmieni...

www.poznanskie-nieruchomosci.pl/index.php?itemid=1162&catid=34
            • Gość: reichel Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:13
              Widzę że Ty też łapiesz się na medialny bełkot nędznego portalu www.
              poznańskie-nieruchomości.pl.Jakbyś mial trochę oleju w głowie to byś
              dostrzegł że osiedle Firmy Grzegorczyk ,,Pod lasem " nie jest przy
              lini, ani pod nią, jest w odległości conajmniej 1 km.
    • Gość: Seba Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.18-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be 04.03.09, 15:05
      Co do lini, to jest ona w odległosci około 600 700 m. Zależy, którym
      domkiem jesteś zainteresowana, ja mieszkam w drugiej lini domków i
      linia wcale mi nie przeszkadza, nawet jej z okien dobrze nie widzę.
      Co do jakości wykonania to narazie nie mam problemów, z tego co wiem
      domek obok mnie jest do kupienia, jest teraz dość fajna promocja.
      Jeżeli potrzebujesz jakiś bliższych informacji podaję mój telefon
      601383814.

pozdr
    • Gość: Enter Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 12:49
      Rzeczywiście dziwna sytuacja. Ja z mojej strony mogę powiedzieć, że wszystko poszło bez większych problemów, zastrzeżeń co do domu nie było, tylko że kupowaliśmy już dom wybudowany w stanie deweloperskim.
      • Gość: OSIEDLEGLEBOWA Re: Grzegorczyk Kamionki IP: 5.172.252.* 30.03.14, 12:02
        WITAMY!
        JESTEŚMY MIESZKAŃCAMI OSIEDLA K. NA POZNAŃSKIM SZCZEPANKOWIE PRZY UL. GLEBOWEJ. STWORZYLIŚMY STRONĘ NA FACEBOOK'U, ABY POKAZAĆ INNYM LUDZIOM STAN FAKTYCZNY OSIEDLA, KTÓREGO WŁAŚCICIELEM JEST DEWELOPER G. NIE MAMY ZAMIARU NIKOGO OBRAŻAĆ PUBLICZNIE, A JEDYNIE POKAZYWAĆ JAK JEST W RZECZYWISTOŚCI. MAMY JUŻ DOSYĆ CIĄGŁEJ WALKI Z DEWELOPEREM. ILE TO MOŻE JESZCZE TRWAĆ? ZAPRASZAMY!

facebook.com/OSIEDLEGLEBOWA
        • Gość: Ania Re: Grzegorczyk Kamionki IP: *.centertel.pl 28.05.14, 20:22
          Prawdopodobnie (na 90%) zdecydujemy się z mężem na zakup szeregowca w Skórzewie u Grzegorczyka. Obejrzałam waszą stronkę i mam wrażenie, że bardzo przesadzacie. Takie samo zdanie mają też obecni mieszkańcy os. przy Glebowej, którzy wypowiedzieli się ostatnio na waszym fanpejdżu na fb. Uważam, że powinno się zapoznać z opiniami wszystkich mieszkańców osiedla, przed prowadzeniem publicznej nagonki!

Badaliśmy z mężem „rynek” i niestety nie ma dewelopera idealnego, opóźnienia na budowie i okresowy nieporządek to norma wszędzie. Można to sobie sprawdzić, nigdzie nie jest idealnie. Wystarczy przeczytać inne opinie, w tym te na waszym profilu. Tym bardziej, że widać, że z pewnym opóźnieniem, ale wszystko jest robione jak należy. Taka szeroka akcja zniechęcająca potencjalnych klientów jest bez sensu i czyni więcej szkód mieszkańcom osiedli Grzegorczyka i potencjalnym inwestorom. Ja widzę to tak: kilka niezadowolonych osób szkodzi kilku osiedlom opóźniając koniec inwestycji – niepotrzebnie. Pozdrawiam marudzących!
          • illogic Re: Grzegorczyk Kamionki 29.05.14, 20:37
            Droga Aniu, po wpisach widzę, że kimkolwiek jesteś nosisz zapewne nazwisko Grzegorczyk.

Panie Piotrze, Panie Marcinie, Panie Macieju. I inni z klanu G. Nie tędy droga. Zadowolony klient to podstawa reklamy a nie "ustawki" na forach. Trafiliście państwo na tych co nie machną ręką, bo przecież z deweloperem się nie wygra. My nie stracimy na tym a na pewno nie w takim wymiarze jak Wy. Więc traktujcie nas tak jak sami byście chcieli być traktowani jako klienci. Przy waszych marżach stać was na to.
          • conena Re: Grzegorczyk Kamionki 29.05.14, 20:54
            Ojej, "Aniu", dlaczego nie wybrałas domu na osiedlu Kameralnym?
            Polecam ci gorąco :D

Ps. Żenada.
          • Gość: OSIEDLEGLEBOWA Re: Grzegorczyk Kamionki IP: 46.77.124.* 29.05.14, 22:45
            Pani Aniu,

WSZYSCY MIESZKAŃCY PODPISALI SIĘ POD OFICJALNYM PROTESTEM I DOSKONALE WIEDZIELI O CO WALCZYMY. Teraz rozpoczyna się odwracanie kota ogonem. Niestety, walczyć będziemy dalej. Rozeznanie rynku poprzez rozmowę z jednymi mieszkańcami os. Kameralnego, którzy mieszkają tutaj bardzo krótko? To nie my robimy nieobiektywną nagonkę ratującą wizerunek dewelopera...
    • Gość: OSIEDLEGLEBOWA Re: Grzegorczyk Kamionki IP: 46.77.124.* 29.05.14, 22:41
      Witam,

zapraszamy na stronę naszego osiedla Kameralnego przy ul. Glebowej w Poznaniu, gdzie pokazujemy stan faktyczny naszego osiedla. Jedynie zdjęcia mogą oddać rzeczywistość.

Link: www.facebook.com/WIESCIZOKOLICY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka