pakulec normalnie bym pomyślał że to jakiś żart 05.03.09, 07:42 ale niestety to rzeczywistość i włos sie na głowie jeży gdy widze jak Rydzyk zmanipulował te swoje mohery - toż to zwykła sekta Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Nasi mają bić talibów 05.03.09, 07:44 Nasi mają jechać do Afganistanu walczyć z Talibami? Przecież mamy swoich Talikatolików z radia Rydza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-gość Re: Nasi mają bić talibów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:37 a może naszych talibów - do Afganistanu... ? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Czas na wymog resjestracji... 05.03.09, 07:44 ... ksiezy rzymsko-kat. i dzialaczy tegoz kosciola jako agentow obcego panstwa (Watykanu) i zakaz pelnienia przez takowych jakichkolwiek publicznych funkcji w panstwie polskim. Albo niech reprezentuja Polske, albo Watykan! Odpowiedz Link Zgłoś
dbacz Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 07:45 to prowokacja, tak jak z maybachem, wyborcza wstydź się dbacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi IP: *.era.pl 05.03.09, 09:14 kolego to zadna prowokacja. Rydzyk Maybacha mial sprowadzonego z niemiec na kosciol aby podatku i akcyzy nie placic. Kazdy pracownik Mercedesa ci to potwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile przecież Polska to katolicki kraj 05.03.09, 07:45 sędzia obawia się moherowych emerytów i rencistów? Odpowiedz Link Zgłoś
go_bsh Re: przecież Polska to katolicki kraj 05.03.09, 07:50 tacy mocni jesteście w grupie? to chodźcie jeden na jeden. Niczym się nie różnice od dresów co udają groźnych pod blokami. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: przecież Polska to katolicki kraj 05.03.09, 08:53 gregsmile napisał: > sędzia obawia się moherowych emerytów i rencistów? Re: ...nec Hercules contra plures... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiertło Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: *.icpnet.pl 05.03.09, 07:45 UBecka prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 08:56 Gość portalu: wiertło napisał(a): > UBecka prowokacja Re: Skąd wiesz, montowałeś ją, czy skorzystano z twoich dawnych opracowań? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 08:58 gajerek3 napisał: PO i Wyborcza montowala.Cyngle w akcji. > Gość portalu: wiertło napisał(a): > > > UBecka prowokacja > > Re: Skąd wiesz, montowałeś ją, czy skorzystano z twoich dawnych opracowań? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoosh111 Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 07:47 www.psychomanipulacja.pl/podstawy/czym-sa-sekty.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jihnu Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: 89.174.107.* 05.03.09, 07:51 hmm alez wywód wybiórcxzej, czyli jesli pani sędzia by dostała kartke z pogróżkami z logo GW to znaczy, że grożą jej czytelnicy GW??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kofe Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:33 To zdaje się jedyny post którego autor myśli. Wybiórcza ma takie samo prawo sądzić o autorach pogróżek, jak wnioskować o ilości sprzedanych samochodów na podstawie faz księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Co strach przed śmiercią robi z ludzi. Fanatyzm i 05.03.09, 07:51 ogłupienie. Wierzą w coś co nie istnieje na prawdę. Dostaną kary od sędzi to chociaż śpiewać debile przestaną. Odpowiedz Link Zgłoś
borutta1 Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 07:56 z policjantami nikt nie wygrał - i nie ważne akurat z której opcji jest oskarżony...a sędzia? współczuję jej - bo prywatne przekonanie sędziego o niewinności oskarżonego nijak się ma z procedurkami...przekichane ma i oskarżony i sędzia...a policjanci? jacy są każdy wie Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 08:02 borutta1 napisał: > z policjantami nikt nie wygrał - ...a policjanci? jacy są każdy wie Zgadzam się z Tobą, jeżeli chcą się cieszyć szacunkiem to muszą długo nań pracować. O Bardzo Długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi IP: *.kolornet.pl 05.03.09, 08:15 Borutta odpowiedz jacy są. Ciekawi mnie jak możesz mnie osądzac nie znając mnie.Widocznie twoja kartoteka jest pokaźna Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 09:01 borutta1 napisał: > z policjantami nikt nie wygrał - i nie ważne akurat z której opcji jest > oskarżony...a sędzia? współczuję jej - bo prywatne przekonanie sędziego o > niewinności oskarżonego nijak się ma z procedurkami...przekichane ma i > oskarżony i sędzia...a policjanci? jacy są każdy wie Re: Mamy taką policję, jakie mamy społeczeństwo. Przecież oni ani z Gabonu, ani z Marsa nie przybyli... A swoją drogą, to ty kartotekę chyba niechudą masz... Odpowiedz Link Zgłoś
bronskow Mafia... 05.03.09, 08:00 ...której się udało.Tak można określić rydzykową stację i nie tylko.Dlaczego?,to proste, jeśli podwładny działa niezgodnie z zasadami poprostu usówa się jego.Kler tego nie robi, więc akceptuje .Piorą mózgi starszym ludziom i skutek tego jest jaki jest.A to że mają prawo w d...e to widać aż nadto.Dlatego kler i ludzi z nim związanych trzeba ubezwłasnowolnić, bo inaczej Polska stanie się talibanem i terrorystów będziemy mieć własnych.Rozkradną Polaków jeśli tak dalej Tusk będzie na to pozwalał.Zaczną znowu mordować w imię Boga i narzuconej narodowi religii.Strzeżmy się kleru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęś Icka Moherowe berety to dobrzy ludzie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:00 Przyszli do sądu tylko mordy drzeć. A mogli przyjść np z koktajlami Mołotowa... w butelkach plastikowych z zakrętką stylizowaną na głowę Matki Boskiej (takie sprzedają na bazarze w Licheniu). Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Bandyci z sekty Rydzyka, bezkarni ?????? 05.03.09, 08:04 co tu sie, kur.a wyrabia !!!? Odpowiedz Link Zgłoś
sylzaj nie dziwie sie 05.03.09, 08:04 ,ze radiomaryjowcy są tacy a nie inni,są to ludzie starzy,zmęczeni życiem i na dodatek szkalują im jedyny sens życia jakim jest Radio Maryja ,dlatego się bronią jak potrafią.Więc zostawcie tych starych ludzi w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: nie dziwie sie 05.03.09, 09:07 sylzaj napisała: > ,ze radiomaryjowcy są tacy a nie inni,są to ludzie starzy,zmęczeni życiem i na > dodatek szkalują im jedyny sens życia jakim jest Radio Maryja ,dlatego się > bronią jak potrafią.Więc zostawcie tych starych ludzi w spokoju. Re: Ja myślałem, że sensu życia szuka się we wierze w Boga, w rodzinie, miłości, a tu się okazuje, że sens życia to radio i zadymy... Odpowiedz Link Zgłoś
sylzaj Re: nie dziwie sie 05.03.09, 09:11 sensu życia można szukać we wszystkim.Najlepiej w Bogu to fakt.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gaissa Re: nie dziwie sie 05.03.09, 10:38 I sensem życia dla tych starych, zmęczonych życiem ludzi jest grożenie innemu człowiekowi? I to ponoć katolicy, mający miłować bliźniego swego? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Zamknąć gnoja! 05.03.09, 08:05 Jechał po pijaku - niech posiedzi. Koledzy z celi wymasują mu zadek, a on zrozumie, że jako śmieć za swoją "obronę Polski" zasługuje najwyżej na ch*ja w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Mam pytanie IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:09 Co wam zrobił złego Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. 05.03.09, 08:15 To typowy mafiozo, przebrany za księdza.. Każdy obywatel tego kraju ma obowiąze rozliczać sie przed państwem, nawet Prezydent, tylko Rydzyk i jego sekta uważają,że prawo w Polsce ich nie dotyczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:18 a co ci ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster spid ..Idiota !? 05.03.09, 08:23 Rydzyk nie bawi sie w drobnice, on okrada zbiorowo naiwnych ! Stocznia Gd. ponad 200mln, to mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid ..Idiota !? IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:25 to czemu psioczysz na mohery,jak tu widzę ze sie bardzo o nich martwisz,,ze są naiwni i że R. ich okrada Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. 05.03.09, 09:16 Gość portalu: spid napisał(a): > a co ci ukradł? re: Mnie nic, ale od mojej babci ładnych parę groszy na stocznię wyłudził... a może by mi je w spadku zostawiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. IP: 94.254.193.* 05.03.09, 09:37 te pieniądze z lansują ci mózg,a w ogóle to twoja babcia musiała być bardzo bogata,wiec to co dala nie miało większego znaczenia dla niej.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. 05.03.09, 09:43 Gość portalu: spid napisał(a): > te pieniądze z lansują ci mózg,a w ogóle to twoja babcia musiała być bardzo > bogata,wiec to co dala nie miało większego znaczenia dla niej.pzdr Re: Masz rację, pieniądze jak piszesz >lansują< mózg...vide tata kierownik..., a ja wolałbym by moja bogata babcia wsparła np akcję "PAJACYK", a nie tego pajaca z Torunia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. IP: 94.254.249.* 05.03.09, 09:56 twoja babcia jest wolna i to jest jej decyzja,najwidoczniej ani ty ani pajacyk nie jjestescie godni tych pieniedzy. musze juz isc.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: spid.. Rydzyk to złodziej w sutannie.. 05.03.09, 10:07 Gość portalu: spid napisał(a): > twoja babcia jest wolna i to jest jej decyzja,najwidoczniej ani ty ani pajacyk > nie jjestescie godni tych pieniedzy. > > musze juz isc.pzdr re: Jeśli dla ciebie potrzebujące dzieci nie są godne wsparcia, to wierzę, iż jesteś namiętnym słuchaczem tej szczekaczki. Dobrze, że "idziesz", bo mimo twego grzecznego >pzdr<, trudno się oprzeć wrażeniu, iż jesteś zindoktrynowanym, żałosnym hipokrytą... Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Mam pytanie 05.03.09, 08:16 Gość portalu: spid napisał(a): > Co wam zrobił złego Rydzyk? O to chodzi, że nic dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Mam pytanie IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:21 ja się pytam co złe zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Mam pytanie 05.03.09, 08:33 Gość portalu: spid napisał(a): > ja się pytam co złe zrobił? Stocznia Gdańska, renty babci i dziadka... Pisać dalej czy Ci wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Mam pytanie IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:36 przepraszam nie wiedziałem,ze ci okradł babcie i dziadka.Sąsiedzi nie widzieli jak wchodził,a dziadkowie co spali?Szybko zgloś na policje. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Mam pytanie 05.03.09, 08:42 Gość portalu: spid napisał(a): > przepraszam nie wiedziałem,ze ci okradł babcie i dziadka.Sąsiedzi nie widzieli > jak wchodził,a dziadkowie co spali?Szybko zgloś na policje. Pominąłeś naspidowany Stocznię Gdańską ale to normalne przy waszej hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Mam pytanie IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:50 a przepraszam,nie wiedzialem zen tez CI stocznie okradli prezesiku Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Mam pytanie 05.03.09, 08:56 Gość portalu: spid napisał(a): > a przepraszam,nie wiedzialem zen tez CI stocznie okradli prezesiku Spid masz zakaz rozmnażania się, bo możesz spłodzić podobnych sobie wyskrobków. Jesteś zaginionym ogniwem teorii Darwina i szkoda, że się znalazłeś. Przestań chować się za kpiną, jeżeli nie masz nic do powiedzenia to milcz! Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Mam pytanie 05.03.09, 09:12 Gość portalu: spid napisał(a): > Co wam zrobił złego Rydzyk? Re: Jeśli nawoływanie do waśni, ksenofobia, naciąganie ludzi poprzez manipulację na złe rozporządzanie majątkiem, polaryzacja społeczeństwa, etc, to nic złego...to faktycznie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Mam pytanie IP: 94.254.193.* 05.03.09, 09:25 pierwsze słysze,mnie dochodza sluchy,ze jakby politycy byli jak on,to by bylo o wiele lepiej,a dwa ,to w sumie jak u każdego z nas.Sa sukcesy i porażki.Nikt nie jest idealny.Nie ma co zazdrościć ,on swoje ja swoje.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festus I niech ktoś powie, że w Polsce nie ma talibów IP: 212.76.37.* 05.03.09, 08:10 To nie religie tworzą fanatyzm połączony z zabijaniem tylko LUDZIE. Bez względu na nację! Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 08:10 Dlaczego Sedzia nie wydala polecenia usuniecia tych warcholow z budynku sadu???!!! Palkami i gazem lzawiacym ta emerycka dzicz para- katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Kaczynscy,PIS, wspierają rodzinę mafijną Rydzyka ! 05.03.09, 08:12 Sekta Rydzyka ma wsparcie Kaczynskich i PIS-u, Rydzyk chce zrobić z Polski Taliban... Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Kaczynscy,PIS, wspierają rodzinę mafijną Rydz 05.03.09, 08:14 Bez przesady, chciec to sobie moze wiercic dziury w poszukiwaniu goracej wody. Trzeba ich wziac za morde i rozliczyc z pieniedzy na Stocznie Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morro Oskubiemy cię, pani sędzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:11 Forum dla opóźnionych w rozwoju dyżurnych nienawistnych durniów..Pa pa pa..matoły.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:17 Na miejscu Radia Maryja pozwałbym Gazetę za ten artykuł. Z jakiej racji radio ma odpowiadać za jakiś ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 09:23 Gość portalu: 1234 napisał(a): > Na miejscu Radia Maryja pozwałbym Gazetę za ten artykuł. > Z jakiej racji radio ma odpowiadać za jakiś ludzi. Re: Bo istnieje cos takiego jak odpowiedzialność za słowo, a to wlaśnie na falach tego przekaziora rozeslano wici ws. obrony Tomczaka vel junkier... Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 08:20 Gość portalu: Morro napisał(a): > Forum dla opóźnionych w rozwoju dyżurnych nienawistnych > durniów..Pa pa pa..matoły.. To gdzie się logujesz(?) opóźniony, tępy nienawistny durniu, matole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Wstań 05.03.09, 08:14 Marszałku Józefie Piłsudski - wzywam Cię Wstań, Ojczyzna w potrzebie! Wstań i zaprowadź normalne rządy w tym Ciemnogrodzkim Grajdole! Jest nas dość jeszcze by stanąć u Twego boku i uratować POLSKĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude2009 Re: Marszałek IP: *.acn.waw.pl 05.03.09, 09:08 "Naród wspaniały, ale ludzie ku...!" Józef Piłsudski Miał człowiek rację! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wstań 05.03.09, 09:50 13ronin napisał: > Marszałku Józefie Piłsudski - wzywam Cię Wstań, Ojczyzna w potrzebie! > Wstań i zaprowadź normalne rządy w tym Ciemnogrodzkim Grajdole! > Jest nas dość jeszcze by stanąć u Twego boku i uratować POLSKĘ!!!! Obawiam się, że na ten katotaliban i Piłsudski by nie porzdził... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:14 nie rozliczone do dzisiaj.Co ze Stefanem Michnikiem?.Przeciez ta sprawa to bzdura.Jechal pod prad?.Ale nie wydawal wyrokow smierci.Cyngle z Wyborczej znowu w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:18 I jeszcze cos.Kto straszy spoleczenstwo?Wspolczesne ORMO czyli PO. Krakowski polityk podkreśla, że struktury partii są zdemobilizowane. - Jeżdżąc po kraju, widzę naszą ARMIE Z BRONIA U NOGI. Ludzie nie otrzymują zadań. Nic w tym dziwnego, gdy przewodniczący partii jest premierem, sekretarz generalny wicepremierem, skarbnik ministrem sportu, a zastępca sekretarza generalnego rzecznikiem rządu - mówi Gowin. Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:18 Wiadomo że Rydzyk współpracował UB,NKWD,STASI.. Lata 1970-1989 w życiorysie Rydzyka to biała plama... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:20 abba.15 napisał: > Wiadomo że Rydzyk współpracował UB,NKWD,STASI.. Lata 1970-1989 w > życiorysie Rydzyka to biała plama... Rydzyk okradł polskie stocznie na ponad 200mln.złotych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:26 staryduster napisał > > Rydzyk okradł polskie stocznie na ponad 200mln.złotych !!! Re: podstępem doprowadził tysiące ludzi do niewłaściwego rozporządzania wlasnym majątkiem, wyłudzając od rencistów i emerytów pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:29 Od tego sa sady.PO okradlo spoleczenstwo z prawie 60 mld. euro.I od tego tez beda sady.Zmieni sie opcja i caly rzad stanie przed Trybunalem Stanu.Co do Rydzyka.Rzadzi opcja ktora chce zniszczyc Rydzyka.Ale nie jest w stanie spreparowac papierow na Rydzyka.Kiedys SB tez nie moglo nic spreparowac na Wojtyle ,wiec robili podchody. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:32 Kiedys Trybuna Ludu(dzis Wyborcza)i PZPR(dzis PO) szukala hakow na ksiedza Popieluszke, nie mogli znalesc, wiec go zabili. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:37 presentation1 napisał: > Kiedys Trybuna Ludu(dzis Wyborcza)i PZPR(dzis PO) szukala hakow na ksiedza Popi > eluszke, nie mogli znalesc, wiec go zabili. Wam się naprawdę pojebało w tych pustych łbach. To kiedy wniebowstąpienie rydza żywcem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzosto Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 05.03.09, 10:01 kiedys chlopie byles mlody i normalny. teraz troche siadlo, widac na glowke. Jezuuu.... jaki straszny musi byc swiat widziany oczami ludzi takich jak Ty. wszystko przeciwko czlowiekowi, co? ....Fanatyk to fanatyk, fanatyk skazony typ... a ja sie boje, o nas, o dzieci moje.... Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Zbrodnie komunistyczne Rydzyka nie karalne? 05.03.09, 08:34 presentation1 napisał: > Od tego sa sady.PO okradlo spoleczenstwo z prawie 60 mld. euro.I od tego tez be > da sady.Zmieni sie opcja i caly rzad stanie przed Trybunalem Stanu.Co do Rydzyk > a.Rzadzi opcja ktora chce zniszczyc Rydzyka.Ale nie jest w stanie spreparowac p > apierow na Rydzyka.Kiedys SB tez nie moglo nic spreparowac na Wojtyle ,wiec rob > ili podchody. Re: Ja nie rządzę, do PO nie należę, a taki facio jak tata kierownik też mi nie leży... Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:18 EEeeeeee a gdyby pod prad jechal Michnik to chyba byscie go zjedli z rodzina do piatego pokolenia oszolomy:P. Pomodl sie lepiej, to moze MAryja Msciwa pokarze wszyskich komunistycznych zbrodniarzy, rowniez tych z Twoich obsesji:P Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:21 Pewnie ze Michnik jechal pod prad.Za komuny opozycjonista, bez pracy zyl sobie w ponad stumetrowym mieszkaniu.Sam.Bez pracy nie ma kolaczy.Ludzie w tym czasie gniezdzili sie po strychach i ciezko zapiepszali. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:21 presentation1 napisał: > nie rozliczone do dzisiaj.Co ze Stefanem Michnikiem?.Przeciez ta sprawa to bzdu > ra.Jechal pod prad?.Ale nie wydawal wyrokow smierci.Cyngle z Wyborczej znowu w > akcji. Re: Ty to jak w tym dowcipie...>a u was biją murzynów<..., rzeczywiście, nic się nie stało; obraził przepisy z dwóch kodeksów i nic się nie stało. Hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:25 Jest sprawa w sadzie.I tyle.Jakie dwa kodeksy?Dwa przepisy kodeksu.Jak go skaza to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 08:28 presentation1 napisał: > Jest sprawa w sadzie.I tyle.Jakie dwa kodeksy?Dwa przepisy kodeksu.Jak go skaza > to jego problem. Re: Drogowy i karny jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: ..Zbrodnie komunistyczne..................i 05.03.09, 10:47 presentation1 napisał: > nie rozliczone do dzisiaj.Co ze Stefanem Michnikiem?.Przeciez ta sprawa to bzdu > ra.Jechal pod prad?.Ale nie wydawal wyrokow smierci.Cyngle z Wyborczej znowu w > akcji. sedzia Kryze tez wydal niemalo wyrokow smierci, nie przeszkadza Ci to zaslepiencu? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda jezeli cos sie przydarzy sedzinie ze strony mohero 05.03.09, 08:15 wyej tluszczy, to samo powinno spotkac pedalskiego, upasionego sromotnika - oko za oko, zab za zab. Komando powinno byc gotowe do akcji i wyrwac tego chwasta z polskiej polityki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Oskubiemy cię, pani sędzio IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:16 Co wam zrobił złego Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: 194.39.141.* 05.03.09, 08:31 Omamil naiwnych ludzi i pod przykrywka szerzenia wiary wykorzystuje ich latwowiernosc. Jestem za rozwiazaniem takim jakie jest w Czechach. Tam ksiezom placi panstwo. Nie moga oni posiadac m.in. wlasnego samochodu. Kaplanstwo to jest posluga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:41 jakby panstwo placilo na kler,to bylby wiekszy problem, bo panstwo czerpie zyski z podatkow,czyli od ciebie tezA kosciol zarabie dzieki tym,ktorzy im daja.Ty nie musisz dawac.A co to znaczy omamia?Kazdy ma swoj rozum i wolnosc i sam podejmuje decyzje,Jak moher chce mu dac kase to daje i nic ci do tego.Jak ja powiem ci daj mi 1000, to albo mi dasz albo nie.Twoja decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 08:48 Gość portalu: spid napisał(a): > jakby panstwo placilo na kler,to bylby wiekszy problem, bo panstwo czerpie zysk > i > z podatkow,czyli od ciebie tezA kosciol zarabie dzieki tym,ktorzy im daja.Ty ni > e > musisz dawac.A co to znaczy omamia?Kazdy ma swoj rozum i wolnosc i sam podejmuj > e > decyzje,Jak moher chce mu dac kase to daje i nic ci do tego.Jak ja powiem ci da > j > mi 1000, to albo mi dasz albo nie.Twoja decyzja. Spid ty zawszony hipokryto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: 94.254.193.* 05.03.09, 09:05 ale sie wysiliłeś,ulala Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 10:03 Gość portalu: spid napisał(a): > jakby panstwo placilo na kler,to bylby wiekszy problem, bo panstwo czerpie zysk > i > z podatkow,czyli od ciebie tezA kosciol zarabie dzieki tym,ktorzy im daja.Ty ni > e > musisz dawac. NIEPRAWDA! Państwo z moich podatków opłaca: - katechetów. - kapelanów (wojskowych, więziennych, szpitalnych), - całkowicie lub częściowo szereg PRYWATNTCH szkól kościelnych różnego typu, - składki emerytalne księży, w tym także misjonarzy "nawracających murzynków", - robi prezenty kościołowi z tysięcy hektarów ziemi, pod pozorem zwrotu mienia, ... Na pewno tematu nie wyczerpałam. Sam zatem widzisz, że muszę dawać, choć bardzo nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: 94.254.249.* 05.03.09, 10:34 To do Tuska z tym,a nie do mnie.Tusk czyni cuda,podobno Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 07.03.09, 09:50 Gość portalu: spid napisał(a): > To do Tuska z tym,a nie do mnie. Dlaczego do Tuska? To Ty napisałeś bzdurę (świadomie nakłamałeś?), że, cyt.: "kościół zarabia dzięki tym, którzy im dają" i że ja "nie muszę dawać". Odpowiedz Link Zgłoś
vautrin Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 08:21 hmm-ja nie palam wielka miloscia do tego radia, ale tak mi przemknelo przez glowe: moze ktos specialnie podszywa sie pod sluchaczy aby sklocic ludzi i narod? to tylko taka obiektywna refleksja aby nie dac sie zwariowac emocja. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 08:23 Moze byc wszystko.Mogla nawet to wyslac Wyborcza, zeby zrobic tekst kontra poslowi a przy okazji Radio Maryja.Cyngle codziennie zbieraja sie w Wyborczej i knuja. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster presentation1, SB też chroni Rydzyka,wiadomo, swój 05.03.09, 08:26 dlatego przyszedł presentation1 z brudnym ryjem SB-ka... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 10:07 vautrin napisał: > hmm-ja nie palam wielka miloscia do tego radia, ale tak mi > przemknelo przez glowe: moze ktos specialnie podszywa sie pod > sluchaczy aby sklocic ludzi i narod? A pewnie: rozmnożył się przez pączkowanie, wdział moherowe berety i przylazł do sądu śpiewać Rotę i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Słuchacze Radia Maryja grożą sędzi 05.03.09, 08:21 jak to miło spotkać prawdziwych polskich katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:31 dzięki niemu większość starszych ludzi znalazło sens życia, A ty jestes młody i masz w dupie starych.Widzisz tylko czubek własnego nosa.Głosowałeś na Tuska?miał zrobić porzadek?to czemu nie zrobił?Zyjemi w państwie bezprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? 05.03.09, 08:35 Gość portalu: spid napisał(a): > dzięki niemu większość starszych ludzi znalazło sens życia, A ty jestes młody i > masz w dupie starych.Widzisz tylko czubek własnego nosa.Głosowałeś na Tuska?mia > ł > zrobić porzadek?to czemu nie zrobił?Zyjemi w państwie bezprawia? Ta, a jedyne prawo to prawo rydza. Ocknij się dewoto(cie), poczytaj coś więcej niż modlitewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? 05.03.09, 08:38 A moze ma czytac Wyborcza?Przeciez to modlitewnik czerwonego harcerstwa do ktorego nalezal guru Adas Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? IP: 94.254.249.* 05.03.09, 10:31 chuj ci do tego kim i jaki jestem,patrz na siebie a nie na innych.Prawy I Sprawiedliwy sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster spid, gnojku... 05.03.09, 08:36 Mam już wnuki, a Rydzyk po podlec i złodziej, do tego antykatolickie bydle,który z wiary uczynił dochodowy interes... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: spid, gnojku... 05.03.09, 08:41 Starybuster.Wspolczuje twoim wnukom. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster presentation1, pedofilu.. 05.03.09, 08:44 ty dzieci używasz tylko w wiadomym celu, łajzo... Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: spid, gnojku... 05.03.09, 09:32 presentation1 napisał: > Starybuster.Wspolczuje twoim wnukom. Re: A ja nie, przynajmniej mają normalnego dziadka, czego o tobie ultrasie rzec nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid, gnojku... IP: 94.254.249.* 05.03.09, 09:58 to chyba nie do mnie,ja nic nie pisalem o wnukach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid, gnojku... IP: 94.254.193.* 05.03.09, 08:48 polubilem pana.to jak pan jest starszy,to powinien bardziej zrozumiec starszych,ze radio to ich zycie.I niemoze pan juz w tym wieku wytykac palcami ten zly tamten zly.czas zaczac patrzec na siebie.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: spid, gnojku... 05.03.09, 09:34 Gość portalu: spid napisał(a): > polubilem pana.to jak pan jest starszy,to powinien bardziej zrozumiec > starszych,ze radio to ich zycie.I niemoze pan juz w tym wieku wytykac palcami > ten zly tamten zly.czas zaczac patrzec na siebie.pzdr Re: Coś ty się tego radia tak złapał? Radio ma być środkiem masowego przekazu, a nie nakazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: spid, gnojku... IP: 94.254.193.* 05.03.09, 09:43 bo tu chodzi o relacje mohery+radyjo z przeciwnikami .Mohery nie chca stracic tego co jest w ich zyciu najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? 05.03.09, 09:27 Gość portalu: spid napisał(a): > dzięki niemu większość starszych ludzi znalazło sens życia, A ty jestes młody i > masz w dupie starych.Widzisz tylko czubek własnego nosa.Głosowałeś na Tuska?mia > ł > zrobić porzadek?to czemu nie zrobił?Zyjemi w państwie bezprawia? Re: Sens życia to radio i zadymy? O k...a... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? 05.03.09, 10:16 Gość portalu: spid napisał(a): > dzięki niemu większość starszych ludzi znalazło sens życia, A ty jestes młody i > masz w dupie starych. A ja jestem stara (w kwietniu skończę 63 lata), sens życia - owszem - znalazłam, ale bynajmniie nie w Radiu Maryja i, faktycznie, mam "w dupie" (jak to ładnie ująłeś) starych idiotów. Młodych idiotów, zresztą, też. > Widzisz tylko czubek własnego nosa. W moim wieku, to ja już widzę wyłącznie moje dzieci i wnuki. >Głosowałeś na Tuska? Guzik ci do tego, na kogo głosowałam. > miał > zrobić porzadek?to czemu nie zrobił? Jeszcze nie zdążył, ale daj mu trochę więcej czasu. > Zyjemi w państwie bezprawia? Niestety, ponekąd tak; widać sprzątanie po PiSie trwa bardzo długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spid Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? IP: 94.254.249.* 05.03.09, 10:32 to zajmij sie dziecmi i wnukami,a nie oczerniaj ludzi babuniu.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Co dobrego Rydzyk zrobił w Polsce ??? 07.03.09, 09:55 Gość portalu: spid napisał(a): > to zajmij sie dziecmi i wnukami,a nie oczerniaj ludzi babuniu.pzdr Podaj choć jeden przykład, gdzie ja "oczerniam ludzi", bo jak nie, to Ci dam dobrą radę: MORDA W KUBEŁ. Moimi wnukami zajmują się ich rodzice. A tak w ogóle, to - zdaje się - nie Twoja sprawa czym ja się zajmuję? Mam takie hobby, że staram się prostować kłamstwa różnych forumiarzy. Zabronisz mi? Niby jak? Odpowiedz Link Zgłoś
athman29 Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 08:23 Nie cierpię Rydzyka i jego moherów ale sprawa z tą kartką wygląda na prowokacje... przeciez ta kartke mógł wysłać jakis dziennikarz, polityk albo dresiarz z blokowiska - byleby stworzyć sensacje i zniszczyc ludzi których sie nienawidzi... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 05.03.09, 10:22 athman29 napisał: > Nie cierpię Rydzyka i jego moherów ale sprawa z tą kartką wygląda na > prowokacje... przeciez ta kartke mógł wysłać jakis dziennikarz, > polityk albo dresiarz z blokowiska - byleby stworzyć sensacje i > zniszczyc ludzi których sie nienawidzi... I wraz z kolegami stawili się w sądzie, przebrani za mohery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athman29 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:16 A co ma piernik do wiatraka? To ze mohery przyszły do sądu bronic polityka to jedno a to, że ktos inny mógł wysłac kartke to druga sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Oskubiemy cię, pani sędzio 07.03.09, 09:57 Gość portalu: athman29 napisał(a): > A co ma piernik do wiatraka? To ze mohery przyszły do sądu bronic > polityka to jedno a to, że ktos inny mógł wysłac kartke to druga > sprawa... Niewykluczone. Mam nadzieję, że przewód sądowy to rozstrzygnie. Odpowiedz Link Zgłoś