Dodaj do ulubionych

INOTEL - Same problemy

24.06.09, 18:39
INOTEL - co sądzicie o tej firmie bo ja mam same problemy ??
Obserwuj wątek
    • Gość: spamer z ciebie Re: INOTEL - Same problemy IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 19:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,67,93234557,93234557,INOTEL_Nie_polecam_.html
    • dascola6 Re: INOTEL - Same problemy 24.10.13, 20:59
      Ja podpisalam umowe z nimi na koniec sierpnia ale nie mieszkalismy jeszcze tam. Mozntaz przebiegl dobrze. Wprowadzilismy sie do domu w ta sobote tj. 19.10 i od tego czasu "uzywamy " internet i kablowke. Czyli od soboty nie mielismy nic. W poniedzialek interwencja u nich i przyjechal gosc i usunal usterke. Super :)We wtorek wszystko dzialalo do srody. Od rana czyli 24.10.2013 telewizja padla. Nie dziala kompletmie.Po telefonach do nich, nie uzyskalam nic. Tylko cos na zasadzie wcisnij guzik a moze zadziala :)jednak nie zadzialalo.
      Internet "dziala" dziwnie. Moge rozmawiac np. na komunikatorze ale nie moge otwierac stron w tym samym czasie, a mamy najnowsze komputery z procesorami i7 wiec to nie jest sprawa sprzetu.
      Mysle ze powinnismy wszyscy zlozyc sprwe do sadu jako jedna ( ale wszyscy razem).
      Tez zamierzam zmienic operatora i moj adwokat doradzal aby nas bylo wiecej do zalozenia im sprawy i naglosnienia w radiu i telewizji tego procesu to spowoduje wysokie odszkodowania dla nas oraz brak mozliwosci naciagania innych ludzi.
      Czy jest jakis inny do nich telefon jak tylko ten zaczynajacy sie na 800... Bo ja mieszkam za granica i nie moge z Angielskiego telefonu do nich dzwonic , bo moja mama ( starsza osoba ) juz nie daje z nimi rady.
      Czy zna ktos na B.Chrobrego siec ktora dziala dobrze????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka