kaboom 26.05.02, 22:31 .. i chce podzielic sie moim szczesciem z innymi :) Moja narzeczona ma na imie Aneta i jest najcudowniejsza dziewczyna na ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaboom Re: Dzis sie zareczylem 26.05.02, 22:33 Aha i zapomnialem dodac ze poznalismy sie 12 miesiecy temu wlasnie na 'sieci'. Jak wiec widac to prawda ze internet zbliza ludzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rtekW Re: Dzis sie zareczylem IP: *.tpnet.pl / *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 22:40 > Aha i zapomnialem dodac ze poznalismy sie 12 miesiecy temu wlasnie na 'sieci'. > Jak wiec widac to prawda ze internet zbliza ludzi :P Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Kaboom :)))) A apropo... Ja swoja Jedna Jedyna rowniez poznalem na 'sieci' i jestesmy ze soba juz prawie 2 latka :) Wiec internet zbliza ludzi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dely Re: Dzis sie zareczylem 26.05.02, 22:43 Ja rowniez przylaczam sie do zyczen - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) Dodam, ze i ja poznalem moja lubą za pomoca sieci. A teraz ... juz ponad rok po slubie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Dzis sie zareczylem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 23:09 Gratulacje, Kaboom, i... powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: Dzis sie zareczylem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 08:03 Gość portalu: jdk napisał(a): > Gratulacje, Kaboom, i... powodzenia!!! ..... bo dlaczego masz mieć lepiej od innych żonatych internautów....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Dzis sie zareczylem 27.05.02, 08:29 kaboom napisał(a): > Moja narzeczona ma na imie Aneta i jest najcudowniejsza dziewczyna na ziemi :) Życzę Ci, abyś NIGDY nie miał okazji do zmiany zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Dzis sie zareczylem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.05.02, 08:36 Nie straszcie chlopaka! Moze nie bedzie tak zle? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dzis sie zareczylem IP: *.internet.radom.pl 27.05.02, 15:27 Gratulacje Kaboomie. Ale bedzie weselisko. Wszyscy w sieci dziewczyny poznjaą. Ja też się w środe umówiłem. Kochane gadu- gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Dzis sie zareczylem IP: 217.153.15.* 27.05.02, 15:40 No to ja odpadam! Ani narzeczonego, ani miłości z sieci... Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Dzis sie zareczylem IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 27.05.02, 19:32 Gratuluję. Ale, ale, czy nie to do Tej Panny Pan jeżdziłeś do Pionek, a potem wszem i wobec użalał się Pan na idiotyczny rozkład jazdy pociągów?;-))) Widać, żeś Pan posłuchał mej rady:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
smentek Re: Dzis sie zareczylem 28.05.02, 10:30 Nitka nie pękaj! Masz cichych wielbicieli w sieci Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś