Dodaj do ulubionych

Dzis sie zareczylem

26.05.02, 22:31
.. i chce podzielic sie moim szczesciem z innymi :)
Moja narzeczona ma na imie Aneta i jest najcudowniejsza dziewczyna na ziemi :)
Obserwuj wątek
    • kaboom Re: Dzis sie zareczylem 26.05.02, 22:33
      Aha i zapomnialem dodac ze poznalismy sie 12 miesiecy temu wlasnie na 'sieci'.
      Jak wiec widac to prawda ze internet zbliza ludzi :P
      • Gość: B@rtekW Re: Dzis sie zareczylem IP: *.tpnet.pl / *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 22:40
        > Aha i zapomnialem dodac ze poznalismy sie 12 miesiecy temu wlasnie na 'sieci'.
        > Jak wiec widac to prawda ze internet zbliza ludzi :P

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Kaboom :))))
        A apropo... Ja swoja Jedna Jedyna rowniez poznalem na 'sieci' i jestesmy ze soba
        juz prawie 2 latka :) Wiec internet zbliza ludzi ;))))
        • dely Re: Dzis sie zareczylem 26.05.02, 22:43
          Ja rowniez przylaczam sie do zyczen - wszystkiego najlepszego na nowej drodze
          zycia :) Dodam, ze i ja poznalem moja lubą za pomoca sieci. A teraz ... juz
          ponad rok po slubie :)

Pozdrawiam
    • Gość: jdk Re: Dzis sie zareczylem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 23:09
      Gratulacje, Kaboom, i... powodzenia!!!
      • Gość: GregorY Re: Dzis sie zareczylem IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 08:03
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> Gratulacje, Kaboom, i... powodzenia!!!

..... bo dlaczego masz mieć lepiej od innych żonatych internautów....... :)

• filut Re: Dzis sie zareczylem 27.05.02, 08:29
      kaboom napisał(a):

> Moja narzeczona ma na imie Aneta i jest najcudowniejsza dziewczyna na ziemi :)

Życzę Ci, abyś NIGDY nie miał okazji do zmiany zdania
      • Gość: jdk Re: Dzis sie zareczylem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.05.02, 08:36
        Nie straszcie chlopaka! Moze nie bedzie tak zle? :)))
        • Gość: Tomek Re: Dzis sie zareczylem IP: *.internet.radom.pl 27.05.02, 15:27
          Gratulacje Kaboomie. Ale bedzie weselisko.

Wszyscy w sieci dziewczyny poznjaą. Ja też się w środe umówiłem. Kochane gadu-
          gadu.
          • Gość: NITKA Re: Dzis sie zareczylem IP: 217.153.15.* 27.05.02, 15:40
            No to ja odpadam! Ani narzeczonego, ani miłości z sieci...

Cześć
            • Gość: kolega Re: Dzis sie zareczylem IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 27.05.02, 19:32
              Gratuluję. Ale, ale, czy nie to do Tej Panny Pan jeżdziłeś do Pionek, a potem
              wszem i wobec użalał się Pan na idiotyczny rozkład jazdy pociągów?;-)))
              Widać, żeś Pan posłuchał mej rady:-)))
            • smentek Re: Dzis sie zareczylem 28.05.02, 10:30
              Nitka nie pękaj!
              Masz cichych wielbicieli w sieci
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka