petschop 23.07.09, 22:59 Czy możecie mi polecic stomatologa usuwającego bezblesnie zęby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 13:36 Ja usuwałam 4 zęby madrości na ul. Krauthofera w Poznaniu u chirurga.namiary www.implantygebski.pl.Zycze powodzenia ,ale sie nie bój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petschop Re: Stomatolog IP: *.icpnet.pl 27.07.09, 15:47 Dzięki za namiary. Powiedz czy bardzo cie bolalo usuwanie zębow? i jak było po usunięciu? czy musialaś dlugo leczyć dziure po zebie? Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Stomatolog 27.07.09, 19:13 W dzisiejszym świecie chyba już wszyscy stomatolodzy usuwają zęby bezboleśnie. Nie spotkałam się jeszcze z osobą, którą wyrwanie zęba bolało. Ostatnio sama się jednego pozbyłam, ale dentysty nie polecę bo mało sympatyczny gbur z niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Stomatolog 28.07.09, 00:42 Marek Szulc. Dwie osemki poszly:) - ojciec chrzestny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Stomatolog IP: *.icpnet.pl 29.07.09, 18:00 Hej gabinet na placu wolnosci Subtidenta - dr Smagała Odpowiedz Link Zgłoś
anna_chatka Re: Stomatolog 29.07.09, 18:59 Omijajcie Centrum Stomatologii na ul. Bukowskiej! Na Bukowskiej od trzech lat nikt nie potrafi podjąć decyzji - usuwać ósemki czy zostawić. Szukam stomatologa, który postawi moje zęby na nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liza Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:18 No to ja jestem pierwsza:D Usuwano mi "6" na ul.Czesnikowskiej i myslalam ze pogryze kobiete po rekach z bólu!!!Dostałam dwa znieczulenia,g...warte,o kolejne juz nie zdążyłam poprosic bo Pani zabrała sie do roboty i miała za nic moje kwiki,twierdząc że kolejne znieczulenie jest bez sensu.Teraz czeka mnie usuniecie "8",zabieram sie za to juz od roku ale poprostu sie boje:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Stomatolog 29.07.09, 21:16 Polecam gabinet Twój Dentysta przy ul.Winogrady. Znieczulenie Wand. Odpowiedz Link Zgłoś