Gość: Jurek IP: 212.162.228.* 02.02.02, 19:42 Czy pasaz handlowy, bedacy uzupelnieniem planowanego wiezowca "Andersia" (pomiedzy PFC i hotelem Poznan) ma byc wybudowany rownoczesnie z wiezowcem czy tez w terminie pozniejszym ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesar01 Re: Pasaz handlowy przy Andersii 02.02.02, 20:20 jesli sie orientuje to tam ma byc jakies centrum kongresowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Pasaz handlowy przy Andersii IP: 212.162.228.* 02.02.02, 20:35 cesar01 napisał(a): > > jesli sie orientuje to tam ma byc jakies centrum kongresowe. Tak, ma to byc centrum kongresowe polaczone z pasazem w ktorym bedzie mozna zrobic zakupy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cesar01 Re: Pasaz handlowy przy Andersii 02.02.02, 20:45 heh to sie narobi tam sklepow. zaraz obok Stary Browar, Polwiejska i Kupcow Poznanskich prawie dwoch. Do tego dochodzi PFC i Andersia. Jakis boom sklepowy. Chyba pojawi sie duza konkurencja dla hipermarketow z obrzezy miasta. Tylko gdzie te samochody parkowac albo chodzic po kocich lbach w centrum miasta raz za razem wdeptujac w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Pasaz handlowy przy Andersii IP: 212.162.228.* 02.02.02, 21:01 cesar01 napisał(a): > > heh to sie narobi tam sklepow. zaraz obok Stary Browar, Polwiejska i Kupcow > Poznanskich prawie dwoch. Do tego dochodzi PFC i Andersia. Jakis boom sklepowy. > Chyba pojawi sie duza konkurencja dla hipermarketow z obrzezy miasta. Tylko > gdzie te samochody parkowac albo chodzic po kocich lbach w centrum miasta raz > za razem wdeptujac w bloto. Kazdy z tych obiektow ma byc wyposazony w podziemne parkingi.....problemem jest tylko to, ze parkowanie w centrum staje sie powoli koszmarnie drogie......ale coz, tak jest na calym swiecie....wyglada na to, ze Polwiejska stanie sie niedlugo glowna i najbardziej ekskluzywna osia handlowa Poznania. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Pasaz handlowy przy Andersii IP: 10.40.129.* 03.02.02, 13:04 Tak, z tego co wiem, to mają to budować równolegle z drugim wieżowcem Pozdrawiam ML Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Pasaz handlowy przy Andersii IP: 212.162.228.* 03.02.02, 16:06 Gość portalu: redakcja napisał(a): > Tak, z tego co wiem, to mają to budować równolegle z drugim wieżowcem > Pozdrawiam > ML Redakcjo, dzieki za info. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: pytanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 16:43 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Gość portalu: redakcja napisał(a): > > > Tak, z tego co wiem, to mają to budować równolegle z drugim wieżowcem > > Pozdrawiam > > ML > > Redakcjo, dzieki za info. > Pozdro To moze ja z innej beczki:) czy wiadomo cos w sprawie inwestycji firm Echo na Naramowicach? Czy gotowy jest juz plan zagospodarowania? Odpowiedz Link Zgłoś
cesar01 Re: Pasaz handlowy przy Andersii 07.02.02, 13:06 ciekawe czy zlikwiduja przy okazji ten piekny parking przy hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś