Dodaj do ulubionych

Samoobrona blokuje

IP: *.lodz.mm.pl 23.02.05, 21:38
Sprzątnąc ta chałastre z ulic miasta niech drogi na wsi blokują bo do tego
sie tylko nadaja.Jak zwykle zeruja na nieszczesciu ludzkim tym razem kosztem
sluzby zdrowia chca zaistniec w mediach....Zenujący sa ale czego tu sie
spodziewac po ludziach bez wykształcenia...
Obserwuj wątek
    • Gość: mer ale pługi można puścić na Mickiewicza;) IP: *.toya.net.pl 23.02.05, 23:34
      bo ma padać śnieg.
    • Gość: Wilczy Będą przechodzić na czerwonym świetle?! IP: *.man.lodz.pl 24.02.05, 00:22
      Czy to nie jest łamanie prawa o ruchu drogowym? Ciekawe, czy policja zareaguje :)
      • Gość: rzezimieszek Re: Będą przechodzić na czerwonym świetle?! IP: 195.69.82.* 24.02.05, 02:25
        policja nie jest od reagowania i rozpedzania bydla tylko od ostrzegania o
        korkach jak wynika z artykulu

chyba trzeba bedzie wziac sprawy w swoje rece a raczej nogi i nakopac wiejskim
        pasiastym sukinsynom po tych burackich mordach :(
      • Gość: Werbel Re: Będą przechodzić na czerwonym świetle?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 07:39
        Akurat w tamtym miejscu wystarczy, że będą maksymalnie wykorzystywać zielone
        światło. To skutecznie zablokuje ruch w całej okolicy. Każdy prawoskręt będzie
        stał... A kiedy zmieni się światło, trzeba wykorzystać tylko kilka sekund na
        przejazd.
        Wszystko pod warunkiem, że Samoobrona rzeczywiście zorganizuje tyle osób, żeby
        "obstawiły" wszystkie przejścia.
        Metodą mogłoby być postawienie na tym skrzyżowaniu policjantów i wyłączenie
        świateł. Wtedy też będą korki, ale mniejsze.

Werbel
    • Gość: arghh Re: Samoobrona blokuje IP: 217.153.198.* 24.02.05, 02:49
      I nie dość że te buraki zaafajdane z gnojem na butach, te czernomordy
      pasiastokrawatowe, ta inteligencja z pod monopola, te ćwoki interesowne, te
      prosiaki pastewne, ze świnią z warszawskiej ławy na czele, będą jaja sobie robć
      z cudzych problemów to jeszcze nielegalnie?! A policja będzie objazdy dla nich
      organizować?!
      Kogo za przeproszeniem w głowę ..... ?
    • jerry.uk na pewno Łodzianie pokochają za to Samoobronę! 24.02.05, 03:00
      Po tej akcji poparcie dla tej partii wzrośnie o 50%! ;-)
    • Gość: Al_ Re: Samoobrona blokuje IP: *.toya.net.pl 24.02.05, 07:04
      Jakie objazdy? Słucham? Od czego my w kraju mamy policję? Jeśli wiadomo, że ma
      być protest i to nielegalny to należy przeciwdziałać anie zezwalać... Poprostu
      sam pójdę kupie po drodze jakąś pałę i zaczniemy gonić towarzystwo wzajemnej
      adoracji... Wydaje mi się że popracie społeczeństwa będzie bardzo duże...

Skoro policja jak słyszymy nam nie pomoże pomóżmy sobie sami...
    • Gość: mat28 Re: Samoobrona blokuje IP: *.profiline.com.pl 24.02.05, 09:14
      Spoko, spoko, akurat na tym skrzyżowaniu są światła :-) Jak będą chodzić na
      czerwonym to policja powinna ich od razu ukarać mandatem.
      A w ogóle to kto to widział, żeby jakieś buraki ze wsi blokowały ulice w
      mieście? Mam nadzieje, że kierowcy ich sklepią.
      • Gość: Michal ja mam tylko jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:13
        przeciwko komu jest ten protest bo chyba nie tym którzy nami żądzą. Właśnie
        wróciłem z miasta i myślę że Protest obróci się przeciwko protestującym
        kierowcy i pasażerowie MPK mają dość tych pajaców sprzątnąć ich z miasta i
        wywieść na świeżo budową autostradę tam nikomu nie będą przeszkadzać.
        LEKKOMYŚLNOŚC DZIAŁACZY NIE ZNA GRANIC NIE POIERAM WAS I W ŻYCIU NIE BĘDĘ
        WEŹCIE SIĘ DO PRACY I DAJCIE INNYM PRACOWAĆ .............. na koniec @!$#@!$@#(%
        $#@!%!)%! To o was myślę
    • Gość: Mutos Re: Samoobrona blokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:48
      NIedawno tamtędy jechałem - policja w mieście już od dawna i ni cholery nie
      szło przejechać :( Tak więc w ramach poparcia Samoobrony dal służby zdrowia ja
      dostałem opr od szefa, że tyle czasuy sprawy w centrum załatwiałem. Ręce opadają
    • uerbe "...Mamy butelki z benzyną i kamienie..." [ń] 24.02.05, 13:49
    • Gość: czytający Re: Samoobrona blokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:03
      A czy oni oprócz blokady coś innego potrafią?
    • Gość: mr x a media niepotrzebnie naglosnily te farse IP: *.p.lodz.pl 25.02.05, 12:26
      kilkudziesieciu lumpow w tym jeden z megafonem zlamalo przepisy o ruchu
      drogowym, podobnie pewnie bylo w innych miastach. czyli bzdet ktorym powinna
      zajac sie policja i sady grockie. A media zrobily z twego wielka afere.
      szczegolnie polsat i tvn. ciekawe ile za to kasy dostali od przewodniczacego
      dziennikarzyny z tych mediow. o 14 w polsacie byla to wiadomosc nr 1! Wieczorem
      w tvn nawet zaprosili jakiego buraka z samoobrony by sie wypowiedzial! max!
      oczywiscie o tym ze przecietni ludzie ich zbesztali nie bylo ani mru mru...
      dzieki mediom samoobrona bedzie miala 20% w sejmie. szkoda slow. nastepmnym
      razem trzeba bedzie kal w workach przygotowac. z gnoju powstali wiec niech sie
      w gnoj obroca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka