13.01.11, 08:46
Możewcie polecic jakies fajne kwaterki przygotowane na pobyt z dzieckiem.
A tak w ogołe co myslicie o tym miejscu?
Obserwuj wątek
    • bakali Re: Grzybowo 13.01.11, 10:32
      W pełni sezonu (lipiec - sierpień) jest dośc tłoczno, choć plaża piekna i szeroka, sporo atrakcji. Poza tymi dwoma miesiacami serdecznie polecam. Kwater jest cała masa, na pewno coś ciekawego znajdziesz, poszukaj ofert w internecie. Pozdrawiam.
    • kdabr Re: Grzybowo 14.01.11, 08:21
      Witam,
      polecam Grzybowo w 100%. Byliśmy z dwójką dzieci trzy lata temu i w ubiegłym roku również.
      Każdorazowo byliśmy na kwaterach "Karolek". Domek z boku nie przy głównej ulicy.
      Dla dzieci plac zabaw. Bardzo mili właściciele- można na nich liczyć w każdej sprawie.. Co najważniejsze- to nie nowobogaccy z dużym parciem na kasę- jakich spotkałam juz wielu (najgorsze wakacje w Sarbinowie:) ).
      Jeśli mogę coś doradzić w sprawie tych kwater, to polecam pokój na dole (niestety jest tylko jeden) z bezpośrednim wyjściem na podwórko.
      Do plaży nie za daleko- schodzi się bocznym wejściem więc ludzi duzo ale z umiarem.
      Bardzo bliziutko do baru Katarzynka, który serwuje pyszne domowe obiady.
      Zależy z jakim dzieckiem się wybierasz (chodzi mi o wiek) bo jest fajna droga przez las, którą można sobie zrobić spacerek do Dźwirzyna lub w druga stronę do Kołobrzegu.
      Widziałam w Grzybowie tez fajne- nowe domki Zula- jednak znam je tylko z widzenia:)
      Polecam jak najbardziej..
    • kdabr Re: Grzybowo 14.01.11, 08:24
      A tutaj link do Karolka :)
      www.karolek.afr2.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka