Dodaj do ulubionych

dancing na Wolanowskiej

28.09.09, 11:13
Czy miał ktoś okazje być na dancingu w restauracji Kaskada w ostatni piatek??
Jesli tak to co sadzicie o zespole(Maciek i zespol rubicon), klimacie i
obsłudze??
Obserwuj wątek
    • Gość: kriss78 Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 28.09.09, 15:33
      A gdzie na Wolanowskiej jest ta kaskada?? co tydzien sa dancingi??
      • Gość: konradkk Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 29.09.09, 08:35
        Kaskada jest po lewej stronie Wolanowskiej(trasa na Piotrków T.)ok 500 za
        zjazdem na Cerekiew. A dancingi są co piątek od godziny 19.00
        • lexus_400 Re: dancing na Wolanowskiej 13.10.09, 16:36
          Podobno jest tam super golonka?
    • Gość: gosc Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.ghnet.pl 30.09.09, 10:12
      a jeszcze jakies inne propozycje dancingow w naszym miescie ?
      • Gość: gosc Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.09, 12:39
        dzis kolejny dancing w restauracji Kaskada przy Wolanowskiej 183, zapraszmy na
        przepyszną kolacje i potancowki przy wspanialej muzyce. wejscie bezplatne
        • Gość: xyz Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 14:53
          a inne bezpłatne atrakcje też są????????????
          • Gość: lola Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 18:15
            znając właściciela to taaaaaaaaak;)
            • Gość: doda Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.centertel.pl 11.10.09, 21:05
              Brzmi zachęcajaco,a cóż to za atrakcje serwuje wŁasciciel Kaskady???
              • Gość: m Re: dancing na Wolanowskiej IP: 94.254.249.* 12.10.09, 20:13
                Właścicielka z tego co mi wiadomo,to po pierwsze na pewno świetne jedzenie i
                fajny zespół gra. Oj! a najlepsze to że gdy byliśmy z mężem na dancingu w piątek
                to dostaliśmy po kieliszeczku! Muszę powiedzieć że było bardzo fajnie!
      • Gość: m Re: dancing na Wolanowskiej IP: 188.33.119.* 11.10.09, 16:43

Dancingi "KASKADA" na Wolanowskiej są świetne, muzyka ekstra i co istotne
        (jedzenie przyrządza świetny kucharz) wstęp wolny w każdy piątek od 19,00
        polecam.Byłam i świetnie się bawiłam
    • Gość: m Re: dancing na Wolanowskiej IP: 188.33.119.* 11.10.09, 17:13
      Hej! Byłam na dancingu w restauracji"KASKADA" i było bardzo fajnie,były
      rozdawane gratisy.Muzyka bardzo dobra,z tego co pamiętam to chłopak był ok!Mnie
      klimat i sam wystrój ogromnie się podobał bo jest bardzo romantyczny i
      przytulny.Bardzo miło wspominam właścicielkę!To bardzo energiczna i wesoła
      kobieta którą miałam okazje poznać osobiście.Niezwykle przyjemna i serdeczna.A
      co do obsługi to muszę powiedzieć że lubię jak kelner czy kelnerka mają
      określony ubiór np.biała bluzka i zapaska.Najbardziej mi odpowiadała
      kuchnia,jedzenie było świetne!Po prostu rewelacja!Kucharz świetny!!!
      • Gość: doda Re: dancing na Wolanowskiej IP: *.centertel.pl 11.10.09, 21:11
        podobno trochę malo ludzi w tej kaskadzie? to prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka