nuna22 05.10.09, 20:10 Poszukuje wokalistki - wesela / Małopolska / Pewna praca, dobre warunki i super atmosfera w czteroosobowym profesjonalnym zespole w Myślenicach. Zapraszam. Tel.608-30-45-47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.chello.pl 24.10.09, 09:48 Cześć jestem wokalistką która szuka zespołu w celach zarobkowych. Ambitna, pracowita i odpowiedzialna to chyba najważniejsze cechy dla wokalistki oprócz ciekawego głosu. Jeżeli oferta jest jeszcze aktualna i jesteście zainteresowani proszę o mail. Adres: carolla_83@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:12 Witam Mam na imię Kamila. Jestem młoda, energiczna i utalentowana siedemnastolatka z Krakowa chętnie dołączę do zespołu muzycznego grającego na weselach i festynach. Mam spore doświadczenie. Śpiewam od 8 lat, ćwiczę wokal na prywatnych lekcjach, biorę udział w licznych konkursach i festiwalach. Występowanie przed publicznością daje mi wiele radości i satysfakcji. Proszę o kontakt(kamilakotarba@vp.pl) Istnieje mośliwość wysłania dema i zdjęć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Faber Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 12:20 Czy nadal poszukują Państwo wokalistki do występów na weselach? Znam niezwykle uzdolnioną dziewczynę, która oprócz tego że śpiewa pięknie, gra na klawiszach oraz gitarze i byłaby zainteresowana takimi występami. Mogę wysłac na podanego przez państwa maila jej nagranie. Pozdrawiam. marcin_czaniec@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona.tylek@vp.pl Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:21 WITAM...JESTEM MŁODĄ AMBITNĄ DZIEWCZYNĄ KTÓRA WIE CZEGO CHCE STĄD MOJA ODPOWIEDZ.ŚPIEWAM W CHÓRZE JUŻ 10 LAT I TO LUBIE ROBIĆ NAJBARDZIEJ... PROSZĘ O KONTAKT OTO MÓJ TELEFON 793-637-774.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.10, 18:47 czy jest jakis konkretny przedział wiekowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona.tylek@vp.pl Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:05 WITAM...JESTEM MŁODĄ AMBITNĄ DZIEWCZYNĄ KTÓRA WIE CO CHCE ROBIĆ W ŻYCIU STĄD MOJA ODPOWIEDZ NA OGŁOSZENIE.MAM DOŚWIADCZENIE MUZYCZNE GDYŻ OD 10 LAT ŚPIEWAM W CHÓRZE A ŚPIEW TO CAŁE MOJE ŻYCIE...PROSZĘ O KONTAKT OTO MÓJ TELEFON 793-637-774 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Śpiew moja pasja:) IP: 217.98.102.* 21.06.11, 19:48 Witam:) Jestem zainteresowana o ile to jeszcze jest aktualne. Spiewam ogolnie 9 lat ukonczylam szkole muzyczna ( 6 lat) I stopnia. Spiewalam w chorach jak i w zespole weselnym mam spore doswiadczenie i obycie na scenie spiewanie to moja pasja i daje mi duzo radosci. Chcialabym w ten sposob sobie dorobic na wakacjach przed studiami albo i dluzej o ile bede studiowac w Krk. prosze o kontakt gdybyscie byli zainteresowani:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rama Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.10, 14:36 hanka koziara polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.hypernet.biz.pl 28.03.11, 21:08 Witam:) Byłabym bardzo zainteresowana Waszym ogłoszeniem :) Jeżeli jesteście państwo nadal na etapie poszukiwań to bardzo prosiłabym o kontakt:) tel: 531 278 925 e-mail: keri18.18@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 13:14 Jestem zainteresowana państwa propozycję.Czy propozycja jest jeszcze aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia (wokalistka) Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.12, 23:14 witam czy ogłoszenie nadal aktualne? czekam na odpowiedź, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 19:19 witam ja w sprawie ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: 213.241.1.* 12.12.12, 20:08 witam jestem zainteresowana ofertą mozesz mi powiedziec cos wiecej na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś