Dodaj do ulubionych

Poszukuje wokalistki Kraków i okolice.

05.10.09, 20:10
Poszukuje wokalistki - wesela / Małopolska /
Pewna praca, dobre warunki i super atmosfera w czteroosobowym
profesjonalnym zespole w Myślenicach. Zapraszam.
Tel.608-30-45-47
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.chello.pl 24.10.09, 09:48
      Cześć jestem wokalistką która szuka zespołu w celach zarobkowych. Ambitna,
      pracowita i odpowiedzialna to chyba najważniejsze cechy dla wokalistki oprócz
      ciekawego głosu. Jeżeli oferta jest jeszcze aktualna i jesteście zainteresowani
      proszę o mail. Adres: carolla_83@o2.pl
    • Gość: Kamila Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:12
      Witam
      Mam na imię Kamila. Jestem młoda, energiczna i utalentowana siedemnastolatka z
      Krakowa chętnie dołączę do zespołu muzycznego grającego na weselach i festynach.
      Mam spore doświadczenie. Śpiewam od 8 lat, ćwiczę wokal na prywatnych lekcjach,
      biorę udział w licznych konkursach i festiwalach. Występowanie przed
      publicznością daje mi wiele radości i satysfakcji. Proszę o
      kontakt(kamilakotarba@vp.pl) Istnieje mośliwość wysłania dema i zdjęć. Pozdrawiam
    • Gość: Marcin Faber Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 12:20
      Czy nadal poszukują Państwo wokalistki do występów na weselach? Znam
      niezwykle uzdolnioną dziewczynę, która oprócz tego że śpiewa
      pięknie, gra na klawiszach oraz gitarze i byłaby zainteresowana
      takimi występami. Mogę wysłac na podanego przez państwa maila jej
      nagranie. Pozdrawiam. marcin_czaniec@vp.pl
      • Gość: iwona.tylek@vp.pl Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:21
        WITAM...JESTEM MŁODĄ AMBITNĄ DZIEWCZYNĄ KTÓRA WIE CZEGO CHCE STĄD MOJA
        ODPOWIEDZ.ŚPIEWAM W CHÓRZE JUŻ 10 LAT I TO LUBIE ROBIĆ NAJBARDZIEJ... PROSZĘ O
        KONTAKT OTO MÓJ TELEFON 793-637-774.POZDRAWIAM
    • Gość: iza Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.10, 18:47
      czy jest jakis konkretny przedział wiekowy?
      • Gość: iwona.tylek@vp.pl Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:05
        WITAM...JESTEM MŁODĄ AMBITNĄ DZIEWCZYNĄ KTÓRA WIE CO CHCE ROBIĆ W ŻYCIU STĄD
        MOJA ODPOWIEDZ NA OGŁOSZENIE.MAM DOŚWIADCZENIE MUZYCZNE GDYŻ OD 10 LAT ŚPIEWAM W
        CHÓRZE A ŚPIEW TO CAŁE MOJE ŻYCIE...PROSZĘ O KONTAKT OTO MÓJ TELEFON 793-637-774
        • Gość: Ewa Śpiew moja pasja:) IP: 217.98.102.* 21.06.11, 19:48
          Witam:)
          Jestem zainteresowana o ile to jeszcze jest aktualne. Spiewam ogolnie 9 lat ukonczylam szkole muzyczna ( 6 lat) I stopnia. Spiewalam w chorach jak i w zespole weselnym mam spore doswiadczenie i obycie na scenie spiewanie to moja pasja i daje mi duzo radosci. Chcialabym w ten sposob sobie dorobic na wakacjach przed studiami albo i dluzej o ile bede studiowac w Krk. prosze o kontakt gdybyscie byli zainteresowani:)
          Pozdrawiam:)
    • Gość: rama Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.10, 14:36
      hanka koziara polecam
    • Gość: Klaudia Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.hypernet.biz.pl 28.03.11, 21:08
      Witam:)
      Byłabym bardzo zainteresowana Waszym ogłoszeniem :)
      Jeżeli jesteście państwo nadal na etapie poszukiwań to bardzo prosiłabym o kontakt:)
      tel: 531 278 925
      e-mail: keri18.18@o2.pl
    • Gość: Karolina Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 13:14
      Jestem zainteresowana państwa propozycję.Czy propozycja jest jeszcze aktualna?
    • Gość: Kasia (wokalistka) Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.12, 23:14
      witam czy ogłoszenie nadal aktualne?
      czekam na odpowiedź, pozdrawiam :)
    • Gość: Monika Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 19:19
      witam ja w sprawie ogłoszenia
    • Gość: monika Re: Poszukuje wokalistki Kraków i okolice. IP: 213.241.1.* 12.12.12, 20:08
      witam jestem zainteresowana ofertą
      mozesz mi powiedziec cos wiecej na ten temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka