Dodaj do ulubionych

Endermologia - Radom

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:08
Gdzie w Radomiu można pójść na Endermologię? Są w Radomiu jakieś kliniki tego
typu?
Obserwuj wątek
    • ilmina Re: Endermologia - Radom 07.10.09, 15:14
      A co to jest endermologia?
      • Gość: Emily Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:19
        Pełno teraz o tym w gazetach.
        • Gość: Emily Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:20
          Wpisz w google endermologia to dużo informacji znajdziesz.
    • beauty.jaona Re: Endermologia - Radom 07.10.09, 15:24
      Ja na endermologię w Radomiu zapraszam do nas :-) Wszystko o endermologii
      znajdziecie tu:
      Tekst
      linka
      • Gość: rybka Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 17:58
        Dzwoniłam w tej sprawie. Troszkę droga inwestycja 1500zł za kilkanaście
        zabiegów...zawsze coś za to można by kupić innego :(
        W Radomiu nie ma kliniki, ale w większości salonów u nas można już wykonać taką
        endermologię. Mnie na razie nie stać.
        • Gość: SISY Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 14:42
          ...ciekawe, ale czy faktycznie skuteczne jak piszą?
          • Gość: gość Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 17:20
            Skuteczne. Moja siostra załapała się jakis rok temu na te zabiegi w Krakowie -
            wiem, że jakaś sesja endermologii wyniosła ją ok 1300zł. Była bardzo zadowolona,
            ona miała problemy z cellulitem. Endermologia jest teraz bardzo powszechna i
            każdy większy salon kosmetyczny ją ma.
    • Gość: kaka Re: Endermologia - Radom IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.09, 23:03
      Zrobiłam sobie 10 zabiegów w Instytucie Eris na Wernera. Jestem bardzo
      zadowolona z efektów i wcale nie zapłaciłam takiej kwoty, jak wcześniej ktoś
      napisał.Polecam
      • Gość: gość Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 00:09
        Wszędzie mniej więcej na to samo cenowo wychodzi. W tej nefretete mają 2 gratis
        zabiegi (czyli 12wychodzi) i kostium gratis. Pewnie kostium wszędzie dają za
        darmo jak się wykupuje taką serię zabiegów.
        • ewemeralda Re: Endermologia - Radom 09.10.09, 09:34
          polecam bańki chińskie do kupienia w aptece (ok. 26 zł) + oliwka do
          smarowania
          efekt - zadowalający, a ile kasy w kieszeni pozostaje ;)
          • Gość: rybka Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:48
            Najtaniej to by wyszło jakby się tak nie najadać i przestać łakomczuszyć ;)
      • Gość: Stella.pb Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 09:04
        Dzwoniłam wczoraj w sprawie endermologii w jedno i w drugie miejsce. Zapisałam
        się do Nefretete, bo ceny są takie same. To co najbardziej mnie jednak
        przekonało to fakt, że w Nefretete endermologię wykonują fizjoterapeuci a w
        Erisie kosmetyczki(?!!!!)Dla mnie to dziwne, że osoby uprawnione do wykonywania
        zabiegów na twarz wykonują zaawansowane zabiegi na ciało. Widocznie rąk do pracy
        nie mają. Ja nie będę ryzykować.
        • Gość: Grruba Buuba Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:32
          Ja w ogóle nie lubię polskich kosmetyków. Daleko im do ideału. Potrzeba jeszcze
          kupę czasu by zaczęły ładnie pachnieć, wyglądać i działać.
    • Gość: Aga Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 20:58
      Pełna lista od dystrybutora najlepszego sprzętu pod poniższym
      linkiem, polecam tylko gabinety firmowe!!!

www.polmax.eu/Devices,2_lendermologie,cosmecanique,gabinety,salons,list,cabinets,64_gabinet,g4_gabinet,5.html
      • Gość: Grażyna Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:55
        Bardzo zachęcający artykuł na tych stronach Nefretete. Czy faktycznie ta
        endermologia jest skuteczna jak piszą? Mi by się coś takiego na brzuch przydało.
        Czy można jakiś zabieg próbny wykupić zanim się zdecyduję na całą serię?
        • beauty.jaona Re: Endermologia - Radom 11.10.09, 15:23
          Witam, oczywiście nie trzeba wykupywać od razu serii zabiegów. Można wykpić też jeden zabieg. Ponadto zapraszamy na pierwszą bezpłatną konsultację z naszymi specjalistami, którzy wyjaśnią wszelkie szczegóły. Kontakt do nas

• beauty.jaona Re: Endermologia - Radom 11.10.09, 15:27
            wykupić, przepraszam ;)
            • Gość: Grażyna Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:45
              Dzięki za info
              • Gość: MariKa Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 09:16
                Ciekawe to. A po porodzie to kiedy mogę zacząć chodzić na endermologię? Trzeba
                jakiś czas odczekać czy mogę od razu? Za dwa tygodnie rodzę. Nie mogę się
                doczekać córeczki i tego, kiedy wrócę do normalnej wagi. Nabawiłam się też
                cllulitu :( Jeżeli to skuteczne to się piszę. Tylko od kiedy mogę?
                • Gość: WERA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 21:09
                  No właśnie, od kiedy po porodzie można chodzić na zabiegi tego typu?
        • ilmina Re: Endermologia - Radom 12.10.09, 21:45
          mi się te pupy na filmie podobają ;o)
          • Gość: WERA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 22:08
            Hę,jakie pupy na jakim filmie????
            • ilmina Re: Endermologia - Radom 12.10.09, 22:19
              No przed i po... endermologii hihi - zobacz ten pierwszy film na stronach
              Nefretete. Przewiń sobie do końca.
              • Gość: Grruba Buuba Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:29
                Fajny zabieg.
                • Gość: Baśka Re: Endermologia - Radom IP: *.skynet.net.pl 20.10.09, 14:28
                  Ja chodziłam na endermologię do Nefretete. To wg mnie najlepszy zabieg na plaski
                  brzuch. U mnie zadziałało. Chociaż zima idzie i znowu trzeba będzie się pilnować ;-)
    • Gość: Janka Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 11:22
      Hej, poczytałam sobie na tym forum i z ciekawości poszłam na endermologię do
      Nefretete. Wykupiłam najpierw jeden zabieg. Salon jak salon. Ładny ale strasznie
      bym się nad nim tak nie zachwycała jeśli chodzi o wygląd. Ładnie - tak bym
      określiła jak tam jest. Ale faktycznie endermologia pierwsza klasa. Wykupiłam
      pakiet i chodzę nadal z nadzieją, że będę laska na Sylwestra. Się okaże ;)
      • Gość: RITA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 11:58
        Ten kostium do endermologii to gdzie się kupuje?? W tym Nefretete??
        • Gość: Basia Re: Endermologia - Radom IP: *.radom.vectranet.pl 02.11.09, 20:18
          Przestudiowałam stronę
          www.polmax.eu/Devices,2_lendermologie,cosmecanique,gabinety,sa
          lons,list,cabinets,64_gabinet,g4_gabinet,5.html i wybieram się do
          Instytutu Dr Eris na Wernera na endermologię najnowocześniejszym na
          świecie urządzeniem Lipo M6
          www.polmax.eu/endermologia,2_lipomasaż,endermologie,keymodule,
          124.html. To jedyne u nas w mieście miejsce pracujące na tym
          sprzęcie. Pozdrawiam, Basia

• Gość: Marysia P. Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 13:25
            Ja w życiu już nie pójdę do Instytutu Eris. W fatalnym miejscu usytuowany. W
            Centrum o wiele lesze miejsca są. Poza tym zero tam specjalistów. No i co z tego
            że sprzęt niby jest jak ani klientów ani fachowców nie ma. Zabiegi na ciało
            wykonują tam kosmetyczki!!! Idziesz po salonie i ani żywej duszy prócz ciebie.
            To też o czymś świadczy. A zabieg na twarz na jaki się skusiłam - efektów jak
            nie było tak nie ma. Musiałam sobie wino kupić w sklepie obok jak z stamtąd
            wychodziłam, żeby się nie załamać, że kasę im zostawiłam.
        • Gość: Janka, do Rita Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 10:54
          Ja kupiłam w Nefretete ten kostium. To taki elastyczny kostium na całe ciało.
          Jak ja chciałam kupić nie było - ale wiem ze i na allegro można to spotkać. Poza
          tym jak wykupujesz w nefretete pakiet to kostium dostajesz za darmo.
          • Gość: RITA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 17:22
            Dzięki Janka. Jeżeli możesz napisz mi jeszcze czy ten zabieg to faktycznie
            bezbolesny jest? Skoro się po nim chudnie, to znaczy, że coś chyba musi boleć.
            To taki masaż mechaniczny jest więc pewnie coś się czuje? Tak? Mięśnie po nim
            bolą? Tak jak po ćwiczeniach?
            • Gość: Janka Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:57
              Hmm faktycznie jest takie uczucie jakby się intensywnie ćwiczyło. Ja zupełnie
              nie ćwiczę bo mam pracę biurową. Więc na początku czułam taki ból jakbym miała
              zakwasy. Po jakiś trzech może czterech zabiegach juz raczej nic mnie nie bolało.
    • nefretetedayspa Re: Endermologia - Radom 05.03.15, 16:05
      Widzę, że link piniżej jest nieprawidłowy, podaję aktualny:
      www.spa-radom.pl/endermologia-radom/
      Serdecznie zapraszam na zabiegi Endermologii do Nefretete!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka