Gość: Emily IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:08 Gdzie w Radomiu można pójść na Endermologię? Są w Radomiu jakieś kliniki tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emily Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:19 Pełno teraz o tym w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:20 Wpisz w google endermologia to dużo informacji znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.jaona Re: Endermologia - Radom 07.10.09, 15:24 Ja na endermologię w Radomiu zapraszam do nas :-) Wszystko o endermologii znajdziecie tu: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 17:58 Dzwoniłam w tej sprawie. Troszkę droga inwestycja 1500zł za kilkanaście zabiegów...zawsze coś za to można by kupić innego :( W Radomiu nie ma kliniki, ale w większości salonów u nas można już wykonać taką endermologię. Mnie na razie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SISY Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 14:42 ...ciekawe, ale czy faktycznie skuteczne jak piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 17:20 Skuteczne. Moja siostra załapała się jakis rok temu na te zabiegi w Krakowie - wiem, że jakaś sesja endermologii wyniosła ją ok 1300zł. Była bardzo zadowolona, ona miała problemy z cellulitem. Endermologia jest teraz bardzo powszechna i każdy większy salon kosmetyczny ją ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Endermologia - Radom IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.09, 23:03 Zrobiłam sobie 10 zabiegów w Instytucie Eris na Wernera. Jestem bardzo zadowolona z efektów i wcale nie zapłaciłam takiej kwoty, jak wcześniej ktoś napisał.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 00:09 Wszędzie mniej więcej na to samo cenowo wychodzi. W tej nefretete mają 2 gratis zabiegi (czyli 12wychodzi) i kostium gratis. Pewnie kostium wszędzie dają za darmo jak się wykupuje taką serię zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewemeralda Re: Endermologia - Radom 09.10.09, 09:34 polecam bańki chińskie do kupienia w aptece (ok. 26 zł) + oliwka do smarowania efekt - zadowalający, a ile kasy w kieszeni pozostaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:48 Najtaniej to by wyszło jakby się tak nie najadać i przestać łakomczuszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella.pb Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 09:04 Dzwoniłam wczoraj w sprawie endermologii w jedno i w drugie miejsce. Zapisałam się do Nefretete, bo ceny są takie same. To co najbardziej mnie jednak przekonało to fakt, że w Nefretete endermologię wykonują fizjoterapeuci a w Erisie kosmetyczki(?!!!!)Dla mnie to dziwne, że osoby uprawnione do wykonywania zabiegów na twarz wykonują zaawansowane zabiegi na ciało. Widocznie rąk do pracy nie mają. Ja nie będę ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grruba Buuba Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:32 Ja w ogóle nie lubię polskich kosmetyków. Daleko im do ideału. Potrzeba jeszcze kupę czasu by zaczęły ładnie pachnieć, wyglądać i działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 20:58 Pełna lista od dystrybutora najlepszego sprzętu pod poniższym linkiem, polecam tylko gabinety firmowe!!! www.polmax.eu/Devices,2_lendermologie,cosmecanique,gabinety,salons,list,cabinets,64_gabinet,g4_gabinet,5.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:55 Bardzo zachęcający artykuł na tych stronach Nefretete. Czy faktycznie ta endermologia jest skuteczna jak piszą? Mi by się coś takiego na brzuch przydało. Czy można jakiś zabieg próbny wykupić zanim się zdecyduję na całą serię? Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.jaona Re: Endermologia - Radom 11.10.09, 15:23 Witam, oczywiście nie trzeba wykupywać od razu serii zabiegów. Można wykpić też jeden zabieg. Ponadto zapraszamy na pierwszą bezpłatną konsultację z naszymi specjalistami, którzy wyjaśnią wszelkie szczegóły. Kontakt do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:45 Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariKa Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 09:16 Ciekawe to. A po porodzie to kiedy mogę zacząć chodzić na endermologię? Trzeba jakiś czas odczekać czy mogę od razu? Za dwa tygodnie rodzę. Nie mogę się doczekać córeczki i tego, kiedy wrócę do normalnej wagi. Nabawiłam się też cllulitu :( Jeżeli to skuteczne to się piszę. Tylko od kiedy mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 21:09 No właśnie, od kiedy po porodzie można chodzić na zabiegi tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś
ilmina Re: Endermologia - Radom 12.10.09, 21:45 mi się te pupy na filmie podobają ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 22:08 Hę,jakie pupy na jakim filmie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ilmina Re: Endermologia - Radom 12.10.09, 22:19 No przed i po... endermologii hihi - zobacz ten pierwszy film na stronach Nefretete. Przewiń sobie do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grruba Buuba Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:29 Fajny zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Endermologia - Radom IP: *.skynet.net.pl 20.10.09, 14:28 Ja chodziłam na endermologię do Nefretete. To wg mnie najlepszy zabieg na plaski brzuch. U mnie zadziałało. Chociaż zima idzie i znowu trzeba będzie się pilnować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 11:22 Hej, poczytałam sobie na tym forum i z ciekawości poszłam na endermologię do Nefretete. Wykupiłam najpierw jeden zabieg. Salon jak salon. Ładny ale strasznie bym się nad nim tak nie zachwycała jeśli chodzi o wygląd. Ładnie - tak bym określiła jak tam jest. Ale faktycznie endermologia pierwsza klasa. Wykupiłam pakiet i chodzę nadal z nadzieją, że będę laska na Sylwestra. Się okaże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RITA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 11:58 Ten kostium do endermologii to gdzie się kupuje?? W tym Nefretete?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Endermologia - Radom IP: *.radom.vectranet.pl 02.11.09, 20:18 Przestudiowałam stronę www.polmax.eu/Devices,2_lendermologie,cosmecanique,gabinety,sa lons,list,cabinets,64_gabinet,g4_gabinet,5.html i wybieram się do Instytutu Dr Eris na Wernera na endermologię najnowocześniejszym na świecie urządzeniem Lipo M6 www.polmax.eu/endermologia,2_lipomasaż,endermologie,keymodule, 124.html. To jedyne u nas w mieście miejsce pracujące na tym sprzęcie. Pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia P. Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 13:25 Ja w życiu już nie pójdę do Instytutu Eris. W fatalnym miejscu usytuowany. W Centrum o wiele lesze miejsca są. Poza tym zero tam specjalistów. No i co z tego że sprzęt niby jest jak ani klientów ani fachowców nie ma. Zabiegi na ciało wykonują tam kosmetyczki!!! Idziesz po salonie i ani żywej duszy prócz ciebie. To też o czymś świadczy. A zabieg na twarz na jaki się skusiłam - efektów jak nie było tak nie ma. Musiałam sobie wino kupić w sklepie obok jak z stamtąd wychodziłam, żeby się nie załamać, że kasę im zostawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka, do Rita Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 10:54 Ja kupiłam w Nefretete ten kostium. To taki elastyczny kostium na całe ciało. Jak ja chciałam kupić nie było - ale wiem ze i na allegro można to spotkać. Poza tym jak wykupujesz w nefretete pakiet to kostium dostajesz za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RITA Re: Endermologia - Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 17:22 Dzięki Janka. Jeżeli możesz napisz mi jeszcze czy ten zabieg to faktycznie bezbolesny jest? Skoro się po nim chudnie, to znaczy, że coś chyba musi boleć. To taki masaż mechaniczny jest więc pewnie coś się czuje? Tak? Mięśnie po nim bolą? Tak jak po ćwiczeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Endermologia - Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:57 Hmm faktycznie jest takie uczucie jakby się intensywnie ćwiczyło. Ja zupełnie nie ćwiczę bo mam pracę biurową. Więc na początku czułam taki ból jakbym miała zakwasy. Po jakiś trzech może czterech zabiegach juz raczej nic mnie nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretetedayspa Re: Endermologia - Radom 05.03.15, 16:05 Widzę, że link piniżej jest nieprawidłowy, podaję aktualny: www.spa-radom.pl/endermologia-radom/ Serdecznie zapraszam na zabiegi Endermologii do Nefretete! Odpowiedz Link Zgłoś