Dodaj do ulubionych

Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku

21.01.04, 17:47
Swietna wiadomosc!

Bedzie kolejna hala sportowa - z przyzwoitej wielkosci widownia - i kolejny
basen!

Tak trzymac! Potwierdza to, ze czasem warto oddac cos nawet za darmo, jesli
znajdzie sie odpowiednia osoba, ktora bedzie umiala zrobic z tego pozytek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gęsiak?! Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:18
      Czyż to ten były Prezydent, który uważał że Radomiak powinien przestać istnieć
      bo tam są sami huligani, oraz sprojektował słynny największy bunkier w Radomiu
      czyli Kościół na ulicy Grzybowskiej, który po planach słynnego projektanta
      Gęsiaka osiadł i przestał być budynkiem do tego celu przydatnym.Mam nadzieje że
      Jadar nie będzie budował tej hali 30 lat jak Filipini swój Kościół bo pan
      Gęsiak sie pomyli w obliczeniach technicznych i trzeeba będzie zaczynać budowę
      od nowa.
      • Gość: Kurak Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.udn.pl 22.01.04, 18:34
        No skoro za projektowanie bierze się pan Gęsiak, to nic dobrego jednak nie
        wróży całej sprawie.
    • Gość: junak Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 21:24
      Gęsiak był projektantem pomocnicznym Kościoła o którym piszesz był. Głównym był
      Derlatka, któremu zrobili teraz drogę.
    • Gość: Snefru Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 21:26
      Mam nadzieje że projekty pana Gęsiaka będą kiedyś zrealizowane na razie jego
      najsłynieszym projektem jest słynny bunkier na Grzybowskiej czyli Kościół
      Filipinów, a Pan Kupidura nie będzie budował tej hali ze 30 lat bo pan Gesiak
      sie pomyli w obliczeniach. A znając kiedyś podejście do sportu za kadencji
      Prezydenckiej w Radomiu sport miał gdzieś i najlepiej żeby upadł na
      profesjonalny sport jego słowa Radom nie zasługiwał a na juniorów i masowy
      dawał tylko tyle żeby kupić sobie gumę do żucia albo do picia oranżadę.
      • Gość: bełkotka Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:33
        Ale pleciecie. Kościół Filipinów jest najpiekniejszy w Radomiu i przypomina
        operę w Sydney. Niestety Derlatka nie miał nic wspólnego z tym projektem.
        Gęsiak i tylko Gęsiak, który projektował też Plazzę, ale ta mu nie wyszła.
        • Gość: Kibic Jadar Czarni JADAR CZARNI WKS IP: *.udn.pl 22.01.04, 01:05
          Hej WKS tew miejsce jest w PLS-ie.Tak nowa hala w 2005r i wtsdy wrócimy gdzie
          nasze miejsce do ekstraklasy!!!Tylko niech kibice co mieli wypadek w Spale sie
          szybko kurują.
    • sz.marchewka BRAWO !!! 22.01.04, 08:16
      Brawo. Oby wiecej takich inicjatyw w Radomiu, moze da sie jakos przekonac
      mieszkancow, ze da sie cos zrobic w tym miescie a inwestorow, ze da sie jakos
      sensownie zainwestowac pieniadze i cos ciekawego zrobic w tym miescie, gdzie
      smutek i pesymizm rozpostarl swe skrzydla bardzo szeroko.
    • Gość: erni Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.01.04, 08:32
      tak trzymac panie kupidura !

nie słuchać nikogo i robić swoje!
    • isoxazolidine :-))) 22.01.04, 09:50
      takie wiadomosci az chce sie czytac :-)
      • Gość: FILIP1921 WKS JADAR CZARNI CZARNO-BIAŁO-NIEBIESCY IP: *.udn.pl 22.01.04, 11:38
        Więcej takich biznesmenów jak p.Kupidura.Poznałem go nie dawno osobiście i jako
        kibic siatkówki ucieszyło mnie ,ze zainwestował w Czarnych.Mam nadzieję, że
        hala która ma mieć wymiary miedzynarodowe ma obok niej być hotel to w takim
        razie może reprezentacja czy jakiś poważny turniej się odbędzie.Osobiście
        chciałbym by do poziomu sponsora dostroiła się drużyna przez niego
        sponsorowana.W nowym sezonie ma to być silna mocna drużyna z celem:awans do
        ekstraklasy siatkarskiej.Zostanie 2-3 zawodników seniorów + kilka uzdolnionych
        juniorów z obecnego składu a dojdą wartościowi nowi zawodnicy.Powodzenia życzę
        panie prezesie Kupidura.
        • jdk Re: WKS JADAR CZARNI CZARNO-BIAŁO-NIEBIESCY 22.01.04, 11:44
          Wielka szkoda, ze Jadar nie pojawil sie w Czarnych wczesniej...

Ale moze trzeba bylo zniszczyc druzyne, doprowadzic ja na dno, doprowadzic do
          spadku z ekstraklasy druzyne, ktora byla tam najdluzej w historii - zeby
          przyszlo otrzezwienie? Zeby odsunac ludzi, ktorzy do tego doprowadzili?

Ciagle mam nadzieje, na mecze siatkarskie na szczycie w Radomiu z udzialem
          radomskich Czarnych!

Moze juz za rok-dwa - w nowej hali przy ul. Struga?

A przez plot - Radomiak w II (w I?) lidze?

Ech... pomarzyc... :)
    • Gość: emilio Re: SUPER EXTRA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.04, 12:22
      Tyle lat przechodzilem obok tej ruiny i myslalem kiedy wreszcie ktos sie tym
      zainteresuje, a teraz kiedy wreszcie ktos sie znalazl trzeba sie cieszyc ze
      pojawisie cos nowego na tym miejscu a nie patrzyc kto, co, i dlaczego!!!
    • Gość: syty JADAR CZARNI WKS teraz juz tylko może być lepiej!! IP: *.udn.pl 22.01.04, 12:33
      Ja też pamiętam, że Czarni 18 lat w ekstraklasie grali.Jak pięknie by było
      gdyby dwie radomskie drużyny w 2005r awansowały do 1 ligii.Ja wierzę, że
      marzenia sie spełniają min dzięki takim osobom jak prezes Kupdura.Brawo Jadar
      brawo Kupidura.Podziękowania oczywiście dla prezydentów tego miasta za pomoc w
      znalezieniu sponsora.
    • Gość: M Teraz duży stadion i kompleks jak się patrzy !!!!! IP: 213.17.170.* 22.01.04, 13:39
      • Gość: FILIP1921 Jadar i Radomiak koło siebie IP: *.udn.pl 22.01.04, 14:33
        No właśnie duży piękny funkcjonalny stadion panie prezydencie obok sa piękne
        kotry tenisowe i kompleks będzie taki, ze wszyscy nam będą zazdrościć a przy
        najbliższych wyborach radomianie będą o tym paamietać:)
        • Gość: pelikan Re: Jadar i Radomiak koło siebie IP: *.udn.pl 15.02.04, 03:48
          Brawo!!!!
    • Gość: Jadzia Re: Nowa koncepcja na obiekty na Radomiaku IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 11:33
      Też miałam taką nadzieję dopóki nie dowiedziałam się kto został powołany przez
      Kupidurę na dyrektora klubu. Tragedia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka