Dodaj do ulubionych

Tomografia głowy??

16.11.09, 13:05
Chciałabym się dowiedzieć czy nie wiecie ile mniej więcej się czeka na
rezonans lub tomografię głowy w szpitalu na fundusz? albo czy znacie jakieś
inne placówki co robią takie badania na NFZ? lub ewentualnie prywatnie? i czy
ktoś się orientuje gdzie dobrze wykonują takie badanie i ile kosztuje mniej
więcej?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Tomografia głowy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:24
      w Radomiu to raczej na 2010 rok ale na jaki miesiąc to hmm ciężko powiedzieć.
      Prywatnie w Warszawie to 400 zł jeśli chodzi na NFZ to radziłbym pojechać do
      Kielc Centrum Onkologii tam się nie czekam lub czekam bardzo krótko
      • Gość: poli Re: Tomografia głowy?? IP: 91.203.53.* 16.11.09, 16:10
        Ja czekałem w szpitalu na Józefowie 6 miesięcy.
        • Gość: basia Re: Tomografia głowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 18:32
          A ja na Józefowie czekałam miesiąc, a moje dziecko 2. Nie wiem od
          czego to zależy.
    • Gość: Orzeł Re: Tomografia głowy?? IP: 83.18.74.* 16.11.09, 19:04
      Napierdziel się jak messerschmitt, wywiń orła, rozetnij głowę i zadzwoń po
      karetkę. Tomografię będziesz miał od ręki. Niestety...
      • j.an Re: Tomografia głowy?? 16.11.09, 19:34
        Koszty pokryje nawalony messerchmitt w 100%.Niestety.
      • Gość: recyd.... Re: Tomografia głowy?? IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.09, 19:53
        na drugi dzień ci zrobią jak pójdziesz do pierdla ,tam wszystko robią od ręki
        tym co tam "odpoczywają .....
    • Gość: znam się Re: Tomografia głowy?? IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 10:27
      oczywiście "na ostro" będziesz miał od reki, ale nie radzę po alc, bo wtedy moga
      żądać zapłaty, wystarczy udac stan po utracie przytomności z cechami niedowładu
      (mrowienie, dretwienie, osłabienie po jednej stronie ciała np lewej ręki i nogi)
      Oczywiśie w Warszawie jest już wiele ośrodków które zrobią bez zwłoki badanie
      "na NFZ" ale musisz mieć skierowanie od neurologa i poszperać w internecie -
      zapytaj profesora Googla.
      • Gość: Olena Re: Tomografia głowy?? IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 18:13
        Warszawa Multi- Med, Al Stanów Zjednoczonych, tel 0-22 (517 78 73)na Fundusz,
        lub Waryńskiego 6 tel 0-22 (8259877), www.multimed.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka