shangazi 24.11.09, 07:28 No need to register, just turn up on the day. Admission is free and all are welcome! Warsaw Friday, 27 November 2009, 11.00 – 15.00 Holiday Inn Hotel Zlota St. 48-54 www.britishcouncil.org/poland-education-fairs-2009.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b.student Re: może studia w Anglii? IP: *.radom.vectranet.pl 24.11.09, 08:39 jedz to może będziesz wykładał posadzkę Odpowiedz Link Zgłoś
shangazi Re: może studia w Anglii? 24.11.09, 09:04 skąd tyle pesymizmu? siostrzeniec studiuje w Anglii i pracuje na pół etatu w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
martica Re: może studia w Anglii? 24.11.09, 09:24 To nie stać go na studia nie pracując? Rzeczywiście kokosy...Ja jakoś nie pracując i na stypendiach naukowych jadąc (nie kradłam socjalnych) skończyłam trzy kierunki studiów w Warszawie. Jedyna 'praca' to umowa o dzieło na tłumaczenia pod sam koniec studiów, która mi nie byla potrzebna na dobra sprawe ale zalezalo mi na kontakcie z zywym jezykiem. A opinia jaka ma Anglia w Polsce to niestety nawet British Council nie zmieni. A szczególnie jaka ma opinie w dużych miastach, np w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś