IP: *.udn.pl 30.01.04, 12:02
Ludzie w jqkikolwiek sposób związani z SP 32, PISZCIE! co sądzicie o szkole,
nauczycielach, dyrekcji. Czy jesteście uczniami, absolwenatmi, rodzicami?
Może znacie jakieś ciekawostki, fraszki albo "pomysły" tam dostępne PISZCIE
czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: solo Re: SP 32 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 08:36
      A kto pyta ktory rocznik :))
      • Gość: obserwator Re: SP 32 IP: *.udn.pl 03.02.04, 11:26
        pyta rocznik 96
    • Gość: Marzena Re: SP 32 IP: *.internet.radom.pl 26.02.04, 21:01
      Jestem absolwentką szkoły rocznik 1976-1986. Szkołę wspominam
      wspaniale.Pierwszą wychowawczynią od 1do 3 była pani Maria Kornacka a w klasach
      od 4do 8 była pani Krystyna Pacek. Była to klasa od 1 do 8A.Może by się
      znależli uczniowe z tamtych lat można by było zorganizować jakieś fajne
      spotkanie i po wspominać dawne czasy.Pozdrawiam wszystkich uczniów mojego
      rocznika
      • Gość: Grzegorz J. Re: SP 32 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 13:08
        To chyba rezem chodziliśmy do klasy bo moją wychowawczynią też była Pani Pacek
        i było w klasie chyba z 10 chłopaków o ile dobrze pamiętam.To były czasy
        człowiek był piękny i młody a teraz już tylko piękny.
        Pozdrawiam !!!
        • Gość: Marzena P. Re: SP 32 IP: *.internet.radom.pl 21.03.04, 20:04
          Grzechu dzięki za pozdrowienia.Wszystko wskazuje na to że jednak chodziliśmy
          razem do klasy.Jak masz jakiś kontakt z ludźmi z naszej klasy to może by
          zorganizować jakieś spotkanie było by miło.Pozdrowionka.Marzena P.
        • Gość: Marzena P. Re: SP 32 IP: *.internet.radom.pl 21.03.04, 20:06
          Grzechu jak mozesz to skontaktuj się ze mną na gg.Podaje mój numer 1337485
    • Gość: Sławek Re: SP 32 IP: *.zyb.citynet.pl / 81.186.224.* 18.03.04, 22:08
      Może znajdą się ludzie którzy kończyli szkołę w 1968????
      stare czasy a może się ktoś znajdzie z byłej 8c
      Sławek
      • Gość: AM Re: SP 32 IP: *.visp.energis.pl 23.03.04, 19:53
        Ja też kończyłam w 1968 r., ale 8d. Wychowawczynią była Pani Boniecka.Może
        również ktoś się jeszcze odezwie.
        • Gość: greg958 Re: SP 32 IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:24
          Absolwent 1964 - wychowawczyni pani Boniecka. Z klasy pamiętam - najlepszy
          kolega, ba przyjaciel - Zdzisiek Ł, Staszek T, Rysiek N. Dyrektorem był pan
          Bochniewicz (wtedy nawet mieszkał w szkole). Po skonczeniu w '69 Technikum
          Mechanicznego "wyemigrowałem" do Gdyni, skąd pozdrawiam serdecznie wszystkich
          absolwentów "trzydziestki dwójki". Aha, matematyki uczyła mnie pani Wojteczek.
          Pozdrowienia dla uczniów i nauczycieli z aktualnej 32!
          Grzegorz
    • Gość: malibuuu Re: SP 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 00:33
      Ja kończyłam w 1996 8b, na koniec wymalowaliśmy na boisku co było już w
      zwyczaju szkoły wielki napis VIII B i odcisnęliśmy tam swoje łapki.
      Wychowawczynią w klasach 1-3 była Pani. M.Bajda-Adamiec żona późniejszego
      dyrektora Adamca który uczył historii i bił mojego kumpla dziennikiem po
      plecach jak gadał a ja po klasówce musiałam pisać 250 razy wyraz w którym
      popełniłam błąd ortograficzny. W klasach 4-8 wychowawczynią była Pani od W-F
      Ziębicka równa babka. W 8 klasie na ostatniej imprezie takiej klasowej już nie
      pamiętam jak to się nazywało kilka dziewczyn sie spiło w kiblu i była afera hi
      hi. Albo kiedyś jak pół szkoły przyszło na 7.30 do szkoły ... szkoła zamknięta
      bo woźny zaspał. A religia była z takim ekstra Panem już nie pamiętam jak się
      nazywał ... brodaty, siwy wysoki śmieszny jak nie wiem co :) a ja z kumplem
      tarliśmy kredę biała i sprzedawaliśmy jako amfe hi hi wstyd jak nie wiem co. A
      PAnią Pacek pamiętam uczyła Biologi, zawsze podkładałam gotowce i dostawałam
      5 :) aż pewnego dnia się wszystko wydała bo jakaś "kretynka" moja kolezanka
      napisała gotowca na 5 stron he he a to było nie możliwe napisac przez 45 pinut
      tylu mądrości. To były piekne dni ta beztroskość .... Teraz nie wiem co się
      dzieje z osobami z tamtych czasów, połowy nie widziałam właściwie od 96 kilka
      osób spotkałam gdzieś tak na ulicy ... fajni by było się spotkać
      • Gość: SAPER!!! Re: SP 32 IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:12
        Siemka!!!
        domysłam się że nazywasz się Agata U.Hmm chodziliśmy do tej samej klasy
        najpierw do podstawówki a potem do mechanika a była tylko jedna taka osoba stąd
        wnioskuję, że to Ty Agata:)z osobami z 32 nie mam niestety żadnego kontaktu ale
        z mechanika tak m.in. z China,Walkerem,Konradem,Sylwią i czasem jeszcze się
        kogoś spotka:)
        Pozdrawiam!!!
        • Gość: Maciek Re: SP 32 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.11.04, 16:18
          konczylem szkole w latach 2000-2001, chodzilem do 6 klasy, to po reformie juz,
          chodzilem do 6 B, wychowawczyni w zerowce hmm nie pamietam, chyba taka czarna w
          okularach, potem przez 3 lata p. Chmielewska, w 4 klasie p. Cepinska, a potem
          przez 2 lata p. Wisniewska.. W kazdym razie, najlepszy byl p. Jozwik,
          katecheta.. lekcje z nim niezapomniane... a p. Pacek z tego co wiem to juz
          jakis czas nie zyje chyba.. zmarla na raka pluc... [i]
          • Gość: kery Re: SP 32 IP: *.udn.pl 27.11.04, 01:26
            współczuć tylko wychowawców... skoro nawet ich nazwisk nie pamiętasz.
            a na raka płuc to pani Tomaszewska zmarła.
            nie uśmiercaj dobrych ludzi
        • Gość: malibuuu Re: SP 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:29
          heloo Pawełku :P tak to ja wydało się :)
    • Gość: ella Re: SP 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:32
      Kończyła SP 32 w 1989, wychowawczyni - p. E. Szlajermacher.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka