gabkamski Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty 27.01.10, 08:45 I jak to się ma do pomysłów "wydłużenia wieku emerytalnego" do 67 roku życia!!! Gdzie Ci staruszkowie znajdą pracę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnz Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 10:17 Jeśli maja pracę to nie będą musieli jej szukać. Wystarczy, że prezes nie wywali ich z roboty, żeby dać pracę swoim znajomkom. A jak wywali to jest jeszcze sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
emer.yt Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty 27.01.10, 13:58 Jestem również emerytem RADPEC-u. Mnie się udało dopracować do wieku emerytalnego ( nawet trochę dłużej . Prezes dając pracownikom wypowiedzenia i proponując im 1/2 etatu chciał ich po prostu okraść. Odprawa emerytalna jest ostatnią nagrodą za całe życie zawodowe i każdemu powinna się należeć. Prezes doskonale wiedział że nikt nie przyjmie tych warunków - bo nie jest głupi. Potrzebne były tylko wolne stołki. Nieważne czy przyjmuję się nauczyciela WF-u, języka angielskiego czy pracownika technicznego...Ważne że KOLEGA. Czytając komentarze poznaję opinie koleżanek, które są zawistne a nawet chamskie. Dziękuję BOGU że nie dane mi jest pracować pod obecnym ZARZĄDEM jak również ochroną ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PiS Dział Ekonomiczny z absolwentami po w-f IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.10, 08:00 Firmę ustawia się pod posła Sońtę, bo on po w-fie i jaką robi karierę. Jego konferencje prasowe są denne ale robią kupę zadymy ale pewnie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
beachhouse Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty 28.01.10, 13:04 Czas skończyć tę dyskusję na forum międzynarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty 28.01.10, 13:09 Mnie też się tak wydaje ale nie wiem czy dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawa rypła się Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.10, 21:29 A jakie stanowisko zajął w tej sprawie zakładowy Wałęsa czyli szef Solidarności ? Czy może siedzi na podkulonym ogonie i boi się o swoją czteroliterową część ciała umiejscowioną poniżej kości ogonowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 15:48 gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90439,7491322,Prawo_do_emerytury_to_nie_przymus.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszenka Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.10, 22:22 Kulczyk zrobił w jajo energetyków. Buduje elektrownię węglową na Białorusi w odległości 70 km od polskiej granicy. Polacy będą łykać CO2 a Białoruś ma w poważaniu głębokim ustalenia Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam mało Nawet europosł. dorabiają. Mazurkiewicz wstydź się IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.10, 23:04 Wszyscy posłowie do Parlamentu Europejskiego, w tym także oczywiście polscy, od nowej kadencji zarabiają tyle samo, czyli 7 665 euro uposażenia brutto (ponad 36 tys. zł). Jak się okazuje, dla naszych reprezentantów to za mało, więc "dorabiają" w naszym Sejmie - informuje serwis tvp.info. Dokładnie jest ich 29, a dorabiają poprzez wpisywanie się do jednej z sejmowej komisji. Suma na jaką się połasili, to "aż" 1200 złotych, co w porównaniu z ich eurozarobkami, jest sumą małą. Za obecność na posiedzeniu Sejmowej Komisji do Spraw Unii Europejskiej płaci Parlament Europejski. By zarobić 298 euro, czyli niemal 1200 złotych, wystarczy wpisać się na listę obecności. Nie trzeba zabierać głosu podczas posiedzenia. Można nawet z niego wyjść - pisze portal tvp.info. Rekordzista zarobił w ten sposób 14 tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
beachhouse Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty 30.01.10, 09:34 Komin na Południu Komin na Północy O te ciepłownie bój z Francją się toczy Jest jeszcze EC-Monstrum socjalizmu Proponuję zbudować W kominie kawiarnię Jak w Kołobrzegu Wewnątrz latarni morskiej Czyżby Pan Prezydent Nie znał tej zasady Że najlepiej grzeją Cieplutkie posady ? H.C.S. (Radom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 22:36 kibicuję szykanowanym pracownicom kiedy rozprawa w sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Będzie pracka IP: *.radom.vectranet.pl 04.02.10, 22:09 Prezydent Kosztowniak w ramach hasła Radom w precyzji zbuduje Muzeum Kałasznikowa. W takim muzeum będzie wolnych około 15 etatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody24 Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.10, 00:19 Jestem śliczny, mądry, przystojny i po studiach kierunek Mniemanologia stosowana Uniwerek Oxford. Uważam że wszystkich po 50 tce powinno się odsyłać na emeryturę na zasadach emerytury policyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *&* Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.10, 15:35 Samotne panie z RADPEC SA. Dwóch prawdziwych mężczyzn z PiS Pan Kaczyński oraz Pan Szczygło są wolni. Oni załatwią za was wszystkie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.radom.vectranet.pl 12.02.10, 20:19 Co dzieje się w tym RADPEC SA ? Była to poważna firma ale gdy zarządza ją jedyna poważna i słuszna partia, to nic dziwnego że dzieją się w niej takie rzeczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) I co z tymi cięciami pensji ??? IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 10:32 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Macie emeryturę? To tniemy wasze etaty IP: *.play-internet.pl 11.04.11, 00:22 ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś