gothrek 24.01.10, 23:50 Pomysł bardzo fajny i popieram inicjatywę. Na premierę proponuję bajkę o Rysiu co dzieciom obiecał górki saneczkowe i inne bajeczki. Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thorez Re: Powstanie teatr dla najmłodszych widzów IP: *.tktelekom.pl 25.01.10, 07:54 aluzję pojąłem gothrek :) ale ja też się cieszę, że coś takiego (mam nadzieję - skoro wziął się za to Fałek)powstanie, do tej pory jeździłem z dzieckiem do katowickiego Ateneum. A propos - proponuję zaprosić ten teatr do Radomia i zobaczyć ich warsztat. Rewelacja - jeszcze nigdy czterolatek się nie nudził na ich spektaklach. Odpowiedz Link Zgłoś
paragon.gola Re: Powstanie teatr dla najmłodszych widzów 25.01.10, 16:34 gratuluję pomysłu, nie Panu F. lecz gothrek'owi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Powstanie teatr dla najmłodszych widzów IP: *.radom.vectranet.pl 25.01.10, 21:57 szuka etatu dla posla suskiego ,niech poszuka dla siebie ,widzial teatr lalkowy ,klasyczny ,jak swinia niebo!!!!!!!!!!!Prezydencie Ak ,zrob cos bo przep.....lisz wybory,a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś