Gość: green IP: *.bg.univ.gda.pl 13.02.04, 11:46 witam podajcie najbardziej niebezpieczne miejsca kradziezy kieszonkowcow w Radomiu wedlug mnie takim stalym miejscem pracy jest dworzec w Radomiu zwlaszcza latem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robcio Re: Kieszonkowcy IP: *.udn.pl 13.02.04, 18:44 Najwięcej kieszonkowców jest w liniach autobusowych numer 9 i 7. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Kieszonkowcy 13.02.04, 19:20 Moze policja to przeczyta i wezmie sie za nich? Wiem, jestem optymista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: Kieszonkowcy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.02.04, 18:08 Raczej naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ate i C.O. Re: Kieszonkowcy IP: *.156.udn.pl 14.02.04, 00:12 ...ja tam nie wiem. ale jak kiedys bylo cieplo i do internatu na planty przyjezdzala mlodziez, to zaraz potem polowa miejscowych rolki sobie kupila ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Kieszonkowcy IP: *.udn.pl 14.02.04, 15:32 Supermarket Lidl tam jest pełno złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Kieszonkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 19:09 Plac "małgorzatki" oraz Chrobrego/11-listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Kieszonkowcy IP: *.156.udn.pl 16.02.04, 22:22 a PLANTY? Ja myślę że wszyscy ICH znają i tylko nie wiem dlaczego chodzą na wolności? Przecież laik przechodzi przez PLANTY i widzi po "ryjach " who is who... Odpowiedz Link Zgłoś
zenekpereszczako Pachciarze nie złodzieje. 16.02.04, 22:45 Ci o których mówicie to takie tam sobie złodziejaszki - nie z charakteru ale z mody i głupoty. Prawdziwe składy złodziejskie jeżdżą w Polskę i za granicę, bo w Radomiu kieszonkowcy nie mają przyszłości. Moga tylko łapać podstawy na Wernera lub w autobusach. A ci z lidla, Xv lecia i plant to zwykłe gnoje mający się za kozaków. Dopóki większy kozak im śruby nie dokręci. P.S. Pozdrawiam wszystkich tych pseudokozaków którzy chcieli się na mnie dorobić i sie przejechali hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Pachciarze nie złodzieje. IP: *.udn.pl 17.02.04, 13:14 Wytlumacz to okradzionej babci, albo mlodej uczennicy: "Nie ma co sie przejmowac, to sa leszcze a nie slodzieje, prawdziwe sklady to to a tamto..." taaa....A wiesz, ze normalni ludzie, to nie wiedza nawet ze sa zlodzieje na XV leciu? Tyle, ze te "chopaczki" to moga takiej babci cos zrobic, albo jak jedzie matka z dzieckiem. To dotyka wlasnie zwyklych ludzi. A jak jestes kozak, to jezdzij w autobusach i udaremniaj ich proby, w koncu to gnoje, po co maja sobie psuc zycie zlodziejstwem. Ehhh...Niedlugo to policjanci zaczna grypsowac Odpowiedz Link Zgłoś
zenekpereszczako Re do heh. 17.02.04, 23:24 Nie jestem bocian żebym świat z gadów czyścił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1-2-3 Re: Kieszonkowcy IP: *.udn.pl 17.02.04, 13:18 Linia 7 godziny 10.00-16.00 POLICJO GDZIE JESTES? CO ROBISZ? WYKRYJECIE COS? MAFIA MAFIA, ALE TU LUDZI OKRADAJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu trzeba samosądu Re: Kieszonkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:24 Policja nic nie zrobi - nie ma sie co oszukiwac. Zreszta im sie nie dziwie. Oni zlapia, prokurator pusci. Niska szkodliwosc spoleczna ponizej 250zl. Jedyne co mozemy zrobic to samosad. Wierzcie mi, chcieli mi ukrasc zegarek na plantach (ich dwoch ja jeden) i kiepsko sie skonczylo dla nich. Drugi po prostu uciekl jak zobaczyl co zrobilem z pierwszym. Ludzie - przestanmy sie bac 17-19 letnich gnoi-dresow, bo niedlugo zaczna nam wchodzic do domow. Bic dresów gdzie popadnie, szczegolnie tych "kozakow" z autobusów. Pozdrawiam tego, ktoremu zlamalem reke :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienias Re: Kieszonkowcy IP: *.udn.pl 17.02.04, 21:11 A jak ktos tak nie umie? Co ze prokurator pusci? A co to kogo interesuje? Policja powinna robic swoje, powinni ich lapac i 1000 razy. Sadze, ze bedzie musialo dojsc do czegos powaznego, jak pobicie, czy jakies noze itp, wtedy sie zrobi glosno, i tvn przyjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: Kieszonkowcy IP: *.stacje.agora.pl 18.02.04, 12:04 >> przestanmy sie bac 17... jak 17latek ci wybije zeby - to posidzi do rana na izbie dziecka. jak ty wybijesz zeby 17-latkowi to dostaniesz rok w zawiasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Kieszonkowcy IP: *.udn.pl 17.02.04, 22:21 Niestety powiedzmy sobie szczerze policja łapie złodziei, Sądy ich wypuszczaja bo kradzież do 250 zł. to mała szkodliwość społeczna czynu. Trzeba zmienić prawo, a wtedy sie polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidl Re: Kieszonkowcy IP: *.udn.pl 17.02.04, 22:31 A co sądzicie o chłoście na gołą dupę, na rynku we czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś