monisia900 27.04.10, 18:18 leczy albo leczyl sie ktos u niej? prosze o opinie na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia900 Re: dr. sobieska-endokrynolog 28.04.10, 09:17 naprawde nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: dr. sobieska-endokrynolog IP: *.chello.pl 28.04.10, 17:29 nie polecam tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: dr. sobieska-endokrynolog IP: *.147.146.224.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.10, 20:08 ja też nie poleca. Ta pani ma taki dziwny sposób bycia, ciagle coś pomrukuje, jest jakaś humorzasta. A przede wszystkim powinna przyjmować jako endokrynolog na NFZ, ale tego nie robi, bo się wkurza. Trzeba iśc tylko prywatnie, to oczywiści jest o.k. Ogólnie = nie polecam i chcę zmienić. Może kltoś zna jakiegoś lepszego endokrynologa?. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: dr. sobieska-endokrynolog 29.04.10, 07:38 dzieki za odp mnie wlasnie polecili lekarzy z banacha w warszawie, dzis zadzw i spytam czy na NFZ mozna do nich przyjechac. wkurza mnie to, ze radom takie duze miasto, lekarzy na kazdym kroku, a trzeba jezdzic taki kawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: dr. sobieska-endokrynolog IP: *.chello.pl 29.04.10, 21:18 ja byłam prywatnie i wcale nie było ok, dlatego lecze się w Warszawie.Niestety to prawda, że w Radomiu nie ma dobrych endokrynologów. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 do mirki 30.04.10, 08:51 a mozesz mi powiedziec u kogo sie leczysz w warszawie? bo ja tez tam sie chce wybrac. wkurza mnie to, ze jestem w ciazy, wyniki wskazuja na nadczynnosc a lekarz twierdzi ze w ciazy to normalka. natomiast ginekolog lapie sie za glowe i radzi szybka konsultacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: do mirki IP: *.chello.pl 30.04.10, 12:53 ja lecze się w szpitalu bródnowskim u dr Sanockiej. Na ten moment jestem zadowolona. Rozważałam też banacha ale opinie o "taśmowym" podejściu do pacjenta zdecydowały jednak o bródnie:) Poradnia Endokrynologiczna, tel. +48 22 326 54 06. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: do mirki 30.04.10, 14:26 dzwonie od rana i nie moge sie dodzwonic:(. ale dostalam tez kontakt do jakiejs przychodni na ul. marokanskiej. tam przyjmuja lekarze z szaserow. a na banacha to powiedzieli, ze juz do konca roku brak limitow-cala polska rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
last-szamanka Re: dr. sobieska-endokrynolog 29.04.10, 18:30 Mój pediatra odradził mi radomskich endokrynologów ze względu na brak specjalistycznego zaplecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: dr. sobieska-endokrynolog IP: 109.243.200.* 21.06.10, 19:08 Pani Sobieska jest beznadziejnym lekarzem, nie ma odpowiedniej wiedzy, by jeszcze płacić jej za prywatną wizytę. Zero podejścia do pacjenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi Re: dr. sobieska-endokrynolog IP: *.radom.vectranet.pl 21.06.10, 19:41 tak, prawda, popieram i odradzam paniuśkę Sobieską Odpowiedz Link Zgłoś