Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w radomiu

06.05.10, 18:40
jakiś czas temu odkryłam fantastycznego fryzjera w radomiu w salonie euforia na kelles-krauza. niestety jak sie dowiedzialam juz tam nie pracuje. moze ktos wie gdzie teraz pracuje ten pan. chyba ma na imie Andrzej, ale nie jestem pewna. szczuply mezczyzna, średniego wzrostu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 30.06.10, 13:22
      Witam ja również poszukuję fryzjera Andzreja bowiem jest
      rewelacyjny. lilly-lilly czy masz może numer telefonu do tej euforii?
      • Gość: Jurek Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.146.141.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.13, 08:12
        Podobno znudziło mu się dymanie klientek na zapleczu i otworzył agencję pod Warszawą :)
    • Gość: olka Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 10:19
      ja polecam salon fryzjerski w Jedlińsku, co prawda to nie Radom ale blisko ;) pracuje tam Włoch, rewelacyjnie obcina i kobiety i facetów, z tego co zauważyłam, to wszystkie fryzury robi na "naturalne" czyli bez chełmu na głowie, mnie się to podoba
      • Gość: Niuniek Re: dobry fryzjer w Radomiu IP: *.182.87.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.13, 09:05
        Mówisz o takim postarzałym obleśnym typie, który nawet nie mówi po polsku?
      • Gość: malutka Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.play-internet.pl 23.10.13, 18:53
        jest!! naprawdę ma pojęcie o tym co robi, kiepsko mówi ale za to dobrze tnie, zupełnie inaczej niż wszyscy, polecam
    • Gość: Iwona Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 22:37
      A ja polecam Studio Fryzur Cameleon na ul Slowackiego 66 . Super salon z kosmetyką . Poleciła mi ten salon koleżanka robiła trwałe keratynowe prostowanie włosow. .Zrobiłam sobie i ja .Rewelacja po prostu bez prostownicy wlosy super juz 4 tydz super sprawa . Bardzo mila obsługa super dziewczyny Dla mnie rewelacja
      • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.204.0.154.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.09.13, 10:44
        Taa..dzięki. Poszłam tam na strzyżenie, salon ładny, fryzjer gejowaty-myślę sobie-będzie dobrze...obciął mnie fajnie, szkoda tylko, że przeciął mi ucho...krew się leje...a ten, że nie wie jak to sie stało! Gdyby ni emoja wyraźna prośba nawet by mi tego nie zdezynfekował...
        • Gość: Ania Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.free.aero2.net.pl 29.11.13, 19:03
          Witam a ja trafiłam z polecenia do Karen jest to mały salon ale byłam bardzo zadowolona z koloru, fryzjerka zaproponowała koloryzację 3D do tego zrobiła mi saunę ozonową gratis a przed świętami wybieram się na botoks na włosy podobno super efekt jest po tym jeśli ktoś sobie robił proszę o opinie. Salon Karen jest przy ulicy Sedlaka - Polecam
      • Gość: Kaśka Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 15:20
        nie wspominając cen to oni się nadają do strzyżenia starszych pań fryzury z lat 80
        • Gość: kimikimi Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.cdma.centertel.pl 12.09.13, 23:11
          trafilam niedawno do nowego salonu w Kowali oczywiscie z polecenia bo nie lubie eksperymentowac bez wczesniejszego sprawdzenia i bylam w szoku, niedaleko od Radomia , ceny ok no i przede wszystkim kolor i kondycja wlosow rewelacja, narazie tam "zostaje" :)
    • Gość: Wkurzona Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 08:55
      Czy nie widzicie że to jest darmowa reklama własnych salonów ? Absolutnie nie wierzę w te posty, gdyż piszą je właściciele zakładów. Nie dajcie się oszukiwać.
      • Gość: Salonowiec Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.182.128.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.13, 17:47
        > darmowa reklama własnych salonów

Jakich niby salonów? Ten w Jedlińsku to jest salon, hehe ... ma che cazzo!
    • Gość: brak Re: dobry fryzjer w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 22:02
      • best-seler1 Re: dobry fryzjer w radomiu 14.09.14, 10:44
        Kto powie gdzie teraz strzyże Hubert, który był w salonie Paryż w Galerii Gama?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka