Dodaj do ulubionych

Koncert Lipnicka& Porter

IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.03.04, 12:22
Czy ktoś z Was wybiera się na koncert? mi niestety nie udało się dostać
biletów. Proszę o recenzje.
Obserwuj wątek
    • Gość: IGŁA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.03.04, 12:34
      Ty już nie pierwszy raz nie dostajesz biletów na jakiś koncert i zawsze
      biadolisz o tym na forum. Widocznie masz opóźniony zapłon, a przecież jesteś
      młodą kobietą. Popraw się.
      • Gość: NITKA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.03.04, 13:15
        A to ciekawe :) bo akurat wydaje mi się, że moje życie kulturalne jest na dość
        wysokim poziomie i na wszelkie koncerty i imprezy, które mnie interesują chodzę
        dość często.
        Ba - nawet chyba dość często o tym piszę.
        Ale skoro koleżanka IGŁA nie jest w stanie zaspokoić mojej ciekawości to
        poczekam na inne posty.

No cóż... jak widać nie wolno pytać ;)

Poprawiam się i witam na forum, bo do tej pory chyba nie miałysmy
        przyjemności...

• Gość: naparstek Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.udn.pl 05.03.04, 13:23
          Zachowujesz się jak zarządzająca forum. Bez nas i tak nic nie uszyjesz MADAM.
          • Gość: NITKA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.03.04, 13:33
            Gość portalu: naparstek napisał(a):

> Zachowujesz się jak zarządzająca forum. Bez nas i tak nic nie uszyjesz MADAM.

Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale zarządzanie to chyba do Admina należy.
            Nie odbierajmy mu pracy :)

A co do szycia, to mi i tak kompletnie brak umiejętności. Musicie sobie radzić
            sami :)
            • Gość: obs Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: 80.249.4.* 05.03.04, 14:34
              Nitka, ktos ci wbija szpile, ale nie pekaj. pozdrawiam stara forumowiczke, a
              mącicielom typu igło-naparstek dziekujemy bardzo!
              ps. mi tez niestety nie udalo sie dostac biletow bo skonczyly sie podobno ponad
              tydzien temu i czekam na recenzje...
    • Gość: NITKA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.04, 08:33
      Jak widze nikt na koncercie nie był.
      No cóż nawet Gazeta...
      Bo skoro piszą o koncercie Tercetu Egzotycznego, a o Lipnickiej i Porterze juz
      nie to... klapa :/

Szanowna Redakcjo - od Was też nikt nie był???
      • jdk Re: Koncert Lipnicka& Porter 09.03.04, 19:10
        No wlasnie - jest wzmianka o Kryszaku, a nic nie slychac o dosc glosnych
        ostatnio wykonawcach.

Kiedy w ogole byl ten koncert?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka