Gość: NITKA IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.03.04, 12:22 Czy ktoś z Was wybiera się na koncert? mi niestety nie udało się dostać biletów. Proszę o recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IGŁA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.03.04, 12:34 Ty już nie pierwszy raz nie dostajesz biletów na jakiś koncert i zawsze biadolisz o tym na forum. Widocznie masz opóźniony zapłon, a przecież jesteś młodą kobietą. Popraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.03.04, 13:15 A to ciekawe :) bo akurat wydaje mi się, że moje życie kulturalne jest na dość wysokim poziomie i na wszelkie koncerty i imprezy, które mnie interesują chodzę dość często. Ba - nawet chyba dość często o tym piszę. Ale skoro koleżanka IGŁA nie jest w stanie zaspokoić mojej ciekawości to poczekam na inne posty. No cóż... jak widać nie wolno pytać ;) Poprawiam się i witam na forum, bo do tej pory chyba nie miałysmy przyjemności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naparstek Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.udn.pl 05.03.04, 13:23 Zachowujesz się jak zarządzająca forum. Bez nas i tak nic nie uszyjesz MADAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.03.04, 13:33 Gość portalu: naparstek napisał(a): > Zachowujesz się jak zarządzająca forum. Bez nas i tak nic nie uszyjesz MADAM. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale zarządzanie to chyba do Admina należy. Nie odbierajmy mu pracy :) A co do szycia, to mi i tak kompletnie brak umiejętności. Musicie sobie radzić sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: 80.249.4.* 05.03.04, 14:34 Nitka, ktos ci wbija szpile, ale nie pekaj. pozdrawiam stara forumowiczke, a mącicielom typu igło-naparstek dziekujemy bardzo! ps. mi tez niestety nie udalo sie dostac biletow bo skonczyly sie podobno ponad tydzien temu i czekam na recenzje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Koncert Lipnicka& Porter IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.04, 08:33 Jak widze nikt na koncercie nie był. No cóż nawet Gazeta... Bo skoro piszą o koncercie Tercetu Egzotycznego, a o Lipnickiej i Porterze juz nie to... klapa :/ Szanowna Redakcjo - od Was też nikt nie był??? Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Koncert Lipnicka& Porter 09.03.04, 19:10 No wlasnie - jest wzmianka o Kryszaku, a nic nie slychac o dosc glosnych ostatnio wykonawcach. Kiedy w ogole byl ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś