Gość: wreszcie IP: *.internet.radom.pl 09.03.04, 10:35 Wreszcie znalazłem coś takiego w Radomiu. Polecam każdemu, szczególnie Radomskiej Grupie Motoryzacyjnej. Warto poczytać. www.autoklinika.com.pl. Mozna też zapytać. Nawet odpowiadają :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiek Re: CO TO JEST TUNNING ?? IP: *.udn.pl 09.03.04, 21:41 Stronka chyba dopiero powstaje bo jest cienka jak nie powiem co, ale niech tam bedzie jak na poczatek. Czekam na rozwiniecie watku tuning i jakis wzmianek o car-audio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: CO TO JEST TUNNING ?? IP: *.udn.pl 09.03.04, 22:24 Tuning to jest to co proboszcz zrobił z kościoła na Kelles Krauza. Nadodawał pizdryków i upiększeń. Zrobił wiochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: CO TO JEST TUNNING ?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.04, 17:47 Nie wiem co zrobil ksiadz w kosciele bo to ostatnie miejsce gdzie mozna mnie spotkac, ale w autoklinice wybijaja z glowy pizdrygaly i upiekszenia na korzysc wszystkiego co wplywa na poprawienie stabilizacji jazdy i pracy silnika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś