Dodaj do ulubionych

Strategia Komora

10.06.10, 21:04
Żeby móc rzucać dużymi kamieniami w Jarosława Kaczyńskiego (po tragedii
smoleńskiej)Komor zaangażował to "coś" (Palikota), żeby ten nadworny błazen po
atakował głazami i duże kamienie komora stały się w oczach wyborców małymi.
Myślę że ten błazen (ścierwo polityczne) nie organizuje tych inicjatyw sam
tylko jest sterowany przez swego kolegę od polowań. Co o tym myślicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: !! Re: Strategia Komora IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 21:32
      kluzinski.blox.pl/2010/06/Tajemnica-kamienicy-Rynek-7-czyli-rewitalizacja.html
    • Gość: wyb.35 Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 10.06.10, 21:57
      Czto eto jest Komor bo ja takiego nie znajet.Ty jesteś błaznem i jakimś ćwokiem jbpmka nie ten pan.
      • jbpmk Re: Strategia Komora 10.06.10, 22:05
        Ćwokiem jest twój stary :-)
      • Gość: tutaj Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 01:16
        Tutaj jest napisane mądrze, warto też POczytać komentarze:

blog.rp.pl/ziemkiewicz/2010/06/10/i-lzyli-dlugo-i-szczesliwie%E2%80%A6/
    • iryda-1 Re: Strategia 10.06.10, 22:09
      Myślę że ty jbpmk myślisz jak ten co ma mało w tym co masz na karku co jest zwane czaszką .
      • jbpmk Re: Strategia 10.06.10, 22:11
        A twoja czaszka jest jak gąbka, która pochłania wszystko co nie zalicza się do
        mądrości
        • Gość: POśpiech Re: Strategia W TVP IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 00:51
          Do rozwiązania KRRiT, brakuje już tylko podpisu Komorowskiego, który już
          wcześniej zapowiadał potwierdzenie decyzji, jeśli podejmą ją obie izby parlamentu.

Odrzucenie sprawozdania oznacza koniec funkcjonowania Rady w jej obecnym
          składzie. W ślad za KRRiT wymienione mają być wybrane w połowie ub. roku rady
          nadzorcze w TVP i Polskim Radiu. Ich kadencje trwają trzy lata i w obecnym
          stanie prawnym nie mogą ulec skróceniu. PO przygotowała jednak nowelizację,
          która zmieni zasady wyboru rad nadzorczych przez KRRiT, co miałoby pozwolić
          zgodnie z prawem skrócić obecne kadencje, a rady powołać na nowo.
    • Gość: alib Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 09:51
      co ty wypisujesz ? zakręcony "jbpmk-u"
      • jbpmk Re: Strategia Komora 11.06.10, 12:09
        Alib czy nie uczyli Cię w podstawówce że jest coś takiego jak metafora. Myślę,
        że uczyli skoro kompa umiesz obsługiwać jako tako. Niemen śpiewał, że słowa
        ranią tak jak nożem. Znasz ten utwór? Nie chodziło o to że ktoś kogoś zadźgał
        nożem.
    • Gość: dzika.bestia Re: Strategia Komora IP: 213.17.170.* 11.06.10, 16:25
      > Co o tym myślicie??

że jesteś kretynem
      • Gość: klops Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 16:28
        kocham to forum i jego autorów,to taka metafora...
        • Gość: nemo Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 21:00
          ja też bo jest takie "przytulne ,ciekawe i milutkie" a jak inni.
    • Gość: mi(r)co Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.10, 11:22
      Gajowy i jego klika już robią w gacie. Z pewniaka z blisko 30-sto procentową przewagą, zrobił się trzęsący, niepewny siebie królik. Jeżeli przegra te wybory bedzie to doprawdy mistrzostwo świata. Czego mu też szczerze i gorąco życzę.
    • Gość: ff Re: Strategia Komora IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.10, 16:59
      Jak załatwić przemysł zbrojeniowy:
      blog.rp.pl/ziemkiewicz/2010/06/18/komorowski-miedzy-krabem-a-homarem/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka