trawiata1 30.06.10, 23:44 Po raz kolejny poruszam temat.Dlazego radomska policja i władze Radomia udają że problem nie istnieje? Dokąd bandy motocyklistów będą robić hałas w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kopi Re: Bandziory na motorach IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.10, 01:55 Motocykliści swoją drogą, ale co wyrabiają wiejskie buce w swoich furmankach na struga co dzień, zwłaszcza wieczorami od czasu gdy ze słonecznego posypało piaskiem po asfalcie. Teraz palenie opon i wchodzenie z poślizgiem w miłą ze struga to ich największa frajda. Tylko czekać jak na pasach kogoś skoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeone Re: Bandziory na motorach IP: *.111.224.98.static.crowley.pl 01.07.10, 08:44 Doskonały dowcip, naprawdę. Pokazałem wszystkim znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke Re: Bandziory na motorach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 11:08 Tak to juz jest z czystej zazdrości...;) A sprząta pani po swoim psie ? I gdzie jest wtedy straż miejska by palnąć mandat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: Bandziory na motorach 01.07.10, 18:12 > Po raz kolejny poruszam temat.Dlazego radomska policja i władze > Radomia udają że problem nie istnieje? […]Ja powiem tak, wszędzie publicznie to mówię o ile mam ogromny wpływ na przestępczość kryminalną i mogę pewne kwestie założyć to mój wpływ na przestępczość drogową czy na ofiary jest znacznie ograniczony w stosunku do przestępczości kryminalnej, po prostu.[…] - Komendant Miejski Policji w Radomiu insp. Andrzej Chaniecki, sesja Rady Miasta 31 maja 2010 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Bandziory na motorach IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.10, 20:51 Dość ryku i hałasu na ulicach.Czy policjanci i władze miasta są głusi?Dlaczego chorzy piastują takie stanowiska i są w policji?Do tego wieśniaki mają włączone radio na full. I tu apel do wiesniaków. My w miastach wiemy co to jest radio.Właczajcie głośno na polu.Podobno wtedy zboże szybciej rośnie.A i trzoda też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bandziory na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 22:06 A czy szanowny pan zauważył że ci tzw. wieśniacy mają radomskie tablice rejestracyjne na swych "bolidach"??? O czym to świadczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Bandziory na motorach IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.10, 23:31 O czym to świadczy?O tym że słoma z butów wychodzi tym pseudo radomiakom.No i oczywiście musi być BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laki Re: Bandziory na motorach IP: *.radom.vectranet.pl 02.07.10, 21:16 Prawda jest taka nasza Policja ma nas w dupie nie interesuje ich że nam mieszkańcom przeszkadzają te ryki. Przecież są przepisy i za takie hałasowanie motorem powinno odbierać się dowody rejestracyjne i natychmiast sprawdzić stację diagnostyczną która podbije przegląd. Jeśli debil chce sobie posłuchać ryku swojego silnika to niech się zamknie w garażu i katuje silnik ile chce aby z dala od innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Bandziory na motorach IP: *.radom.vectranet.pl 08.07.10, 10:21 Bo w Radomiu 3/4 mieszkańców to właśnie buraki z okolic Radomia, dlatego Radom właśnie tak głosuje, a wiadomo, że elektorat PIS to ludzie o niskiej inteligencji. Po wojnie (mieszkańców 80000) przemysł radomski potrzebował rąk do pracy i dlatego ściągali ludzi ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
max-kom Re: Bandziory na motorach 02.07.10, 21:42 trawiata1 napisał: > Po raz kolejny poruszam temat.Dlazego radomska policja i władze > Radomia udają że problem nie istnieje? > Dokąd bandy motocyklistów będą robić hałas w Radomiu? no właśnie !!!! a propos hałasu, kiedy będę się mogła w niedzielę wyspać ? Bo póki co to od 7 rano 5 razy dziennie wyją mi za oknem tłumy nieprzebrane, okraszone kiepską muzą i przerywane dzwonami !!! Motocyklisci mi nie przeszkadzają bo bzzzyt i już go nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Bandziory na motorach 08.07.10, 15:00 To po co mieszkasz na plebanii? Przeprowadź się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Policja nadal oblewa bandyckie zachowania. IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.10, 21:00 Każdego dnia,popołudnia,wieczora bandyci na motorach jeżdżą bezkarnie łamiąc wszystkie przepisy.Czekam z utęsknieniem aż któryś z nich rozwali się przed moim domem na słupie.Słup ma swoim koncie ma 2 debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Uwaga na ćwoka z RAA 209 R IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.10, 16:01 Do uciązliwych motocyklistów mozna dorzucić kierowcę z RAA 209R Kierowca przerobił BEZPRAWNIE wydech w tym samochodzie.Co sprawia że jest uciążliwy dla mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
max-kom Re: Bandziory na motorach 18.07.10, 19:48 przeszkadzają Ci motocykle? przeprowadź się do lasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Bandziory na motorach IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.10, 20:56 To raczej Ty wróć na wiochę do swoich korzeni.Miato nie jest torem wyścigowym.W cywilizowanym kraju tacy nie mają prawa bytu.Dodam.Pewnie nie znasz czegoś takiego jak kultura za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nowobogacki Re: Bandziory na motorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 22:11 w lesie tej chołoty jest pełno - szczególnie w kapturskim. Kto pozwala w lesie tak hałasować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Bandziory na motorach IP: *.radom.vectranet.pl 18.07.10, 23:30 Niestety.Służby leśne też oblewają temat.Czyli policja,służby leśne i władzunie Radomia popierają garstkę zmotoryzowanej chołoty.Ciekawe.Jakby tak zorganizować ludzi i zająć się pomijając oblewających. Odpowiedz Link Zgłoś