mamawiktorka2008 13.07.10, 12:28 Czy zna ktoś może tę neurolog? Jakie są o niej opinie? Dziękuję za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivinka275 Re: Neurolog dziecięcy-Bożena Bator 13.07.10, 13:14 Nie znam, nie slyszalam :( Polecono mi natomiast dr Witucka Tuzimek (mam nadzieje, ze nic nie pomieszalam) Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorka2008 Pomyłka-Bożena Batory 13.07.10, 14:03 Nie, nie pomyliłaś. Dr Anna Witucka-Tuzimek. Chodzę do niej na NFZ, ale czeka się pół roku na wizytę. Nawet prywatnie nie chciala w czerwcu przyjąć, taka zapracowana. Tak to spoko babka. A do tej dr Bożeny Bator jest bardzo któtkie oczekiwanie na wizytę, około tygodnia. Tylko ciekawe jaka jest... Czy warto pójść. Chyba spróbuję. Mi chodzi głównie o wypisywanie zaświadczeń, dokumnentów ds.orzekania o niepełnosprawności itp. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: Neurolog dziecięcy-Bożena Bator 14.07.10, 09:44 Ja też chodziłam z dziewczynkami do doktor Wituckiej i jak dla nas jest wspaniała. Polecamy ją Odpowiedz Link Zgłoś