Dodaj do ulubionych

Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną Ra...

24.08.10, 13:10
Czy to znaczy, że gdyby go nie zwolnili, to by nie ujawnił?
Nie znam Pana Czachora i nie wchodzę w polityczne gry, ale uważam,
że jako komendant straży powinien ujawniać nieprawne działania jak
najbardziej w czasie swojej kadencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Avator Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.31.radom.pilicka.pl 24.08.10, 13:14
      Wielokrotnie broniłem na forum pana Czachora przed atakami GW, ludzi PO i SLD.
      Teraz widzę że niesłusznie. Mieliście rację, PRZEPRASZAM Was.
      • Gość: lok Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.147.166.188.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.08.10, 13:33
        Mówiłem wam tumany jedne, że mały Kazio to duży Pikuś. I teraz pokaże na co go stać.
        Założę sie, ze Kostowniocek wywróci się na tym gó...e.
        • Gość: Yukosan Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 13:35
          A ja się założę, że to nic innego jak wymachiwanie nienabitą
          dubeltówką. Jak się obejrzy film to jasno widać, że pan Kazimierz
          wszystko wyolbrzymia i ma problem z własnym ego!
          • Gość: gość Wstrząsajaca prawda... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.10, 06:39
            Rzad, poslowie, radni i prezydenci miast kradna wam grube pieniaze i nic za to
            nie daja wam w zamian.
            • Gość: Uważny A schedę po nim przejmują jakieś bliźniaki?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 08:29
              Czy zauważyliście, że wszystko było już gotowe? Prezio ma wypad, zostawia instrukcje kolesiowi, ten wywala kudłatego i wsadza drugiego bliźniaka na stolec. I do tego związkowca cha cha cha cha cha cha cha cha :-))))))))))))))))))))
    • Gość: Kar-Nawał Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 13:35
      Jeżeli Pan Kazimierz Czachor jest w posiadaniu informacji, które mogą wstrząsnąć
      Radomiem, to albo zdobył je legalnie i niestety nie powiadomił odpowiednich
      władz o swoich spostrzeżeniach i domysłach-
      przytoczę tylko jeden z fragmentów kodeksu karnego (artykuł 240§ 1 Kodeksu
      Karnego brzmi " Kto, mając wiarygodną wiadomość o karalnym przygotowaniu albo
      usiłowaniu lub dokonaniu czynu zabronionego…….. nie zawiadamia niezwłocznie
      organu powołanego do ścigania przestępstw, podlega karze pozbawienia wolności do
      lat 3".), albo zdobył je w sposób nielegalny ( można domyślać się tylko w jaki
      sposób) i to już jest grubsza afera, do zbadania przez komisję sejmową do spraw
      spec służb.
      Jest też trzecie wyjście, które samo narzuca się po wysłuchaniu wystąpienia tego
      Pana przed kamerami, a to przypomina kabaret.
      Czy osoba, która miała być wyjątkowym specjalistą na tym stanowisku wie o czym
      mówi, i wie co jej grozi za pomówienie?

Pan ten skarżył się na radnych, Prezydenta, sekretarza,policjantów,strażników i
      wiele jeszcze innych osób i instytucji, a teraz wygląda mi, że szantażuje
      całą Radę Miejską, że jeżeli nie zajmą się sytuacją w Straży, to ujawni pewne
      dokumenty.

• Gość: ackeka Pan Czachor do prokuratora IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 13:41
      to bardzo ciekawe, pan Czachor wie o przęstępstwach i nic nie mówi,przecież jako były funkcjonariusz powinien strzec prawa,ale zachowuje się jak cała władza,dopóki mnie nie rusząjąto jest dobrze.A może to blef,po co temu panu czekanie-są dziennikarze,to niech załatwi sprawę,widzęże zwykli obywatele Radomia to cośgorszego dla pana Czachora.
      • Gość: zig Re: Pan Czachor do prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 14:07
        Śmieszny kurdupel! :)
        • Gość: GG Re: Pan Czachor do prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 14:18
          Dziwny ten gość, jakby mu wąsik domalować i nieco grzywkę ugładzić na
          boka to chyba by mi kogoś przypominał. Ale może mi się tylko wydaje
          • 7gustaw7 Re: Pan Czachor do prokuratora 24.08.10, 14:29
            to sie nazywa zarzut merytoryczny...
      • Gość: shal Re: Pan Czachor do prokuratora IP: *.clubnet.pl 25.08.10, 00:30
        Zrozum. Powiedziałby coś zaraz go nie ma. Wszędzie są układy w samorządach
        + policja sądy i prokuratura. Wtedy by go zniszczyli. A tak będzie walka
        50 na 50 bo opozycja ruszy swoich ludzi ustawionych w organach ścigania.
        Albo też go zleją bo bd wiedzieli, że jest on nie przywidywalny, a oni
        takich nie lubią wiadomo, że chcą ludzi kontrolować i lubią ludzi
        posłusznych i przewidywalnych w swoich zachowaniach.

TAK TO WYGLĄDA I OBUDŹCIE SIĘ WRESZCIE. Taka jest rzeczywistość.
    • 7gustaw7 Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną 24.08.10, 14:25
      Szanowny Panie,

jeszcze nie ujawnił, bo sprawa była w toku.
      To, że do tej pory tego nie zrobił, nie oznacza że się z tym godził
      i nie zamiarzał rozwiązać/ujawnić tej kwestii.
      • Gość: Brrrrr Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 22:27
        Nie ujawnił, bo zdawał sobie sprawę z tego, że nie jest upoważniony do
        prowadzenia tego typu postępowań.
    • Gość: Hemingłej Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.146.244.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.08.10, 14:41
      Ciekawe komu bije dzwon na wstępie pierwszego filmiku?
      Czachor niczego nie musi ujawniać, by wstrząsnąć. Jesteśmy
      wstrząśnięci i zmieszani. To było żałosne. Wstyd mi za tych z
      Radomia.
      • Gość: noicozezeszwecji Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 14:51
        straszy straszy....to nie straszenie tylko przesłanie do Kosztowniaka "zwolniłeś mnie to teraz musisz mnie gdzieś wcisnąć na jakiś ciepły fotelik z pensyjką 5 cyfrową a jak nie to cię skompromituje" Daje pare miesięcy i ten szeryf będzie gdzieś pracował na fajnym etacie....
    • succour Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną 24.08.10, 15:08
      A on wiedział nie powiedział a to było tak.

Prawnicy z UM w Radomiu powinni w trybie pilnym złożyć doniesienie o popełnieniu
      przestępstwa przez byłego szefa Strażników radomskich w związku z zatajeniem
      informacji o popełnianych przestępstwach przez Prezydenta m. Radomia(art 5, 6,
      233§ 1 kk[Czyn zabroniony uważa się za popełniony w czasie, w którym sprawca
      działał lub zaniechał działania, do którego był obowiązany. Czyn zabroniony
      uważa się za popełniony w miejscu, w którym sprawca działał lub zaniechał
      działania, do którego był obowiązany].
      i jeżeli okaże się, że to jakieś biadolenie o poczuciu krzywdy to powinni dla
      przykładu zamknąć go na rok aby odświeżył sobie pamięć a po tym przenieść go do
      pracy w MSWiA na dorabianie do emerytury, choć z tym może być problem bo tych
      oczekujących na dorabianie z takimi legitymacjami w samym Radomiu jest kilkuset.
    • Gość: wójt Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 15:12
      Razem z przełożonymi do piaskownicy!!!!!!!!!!A nie kosztem podatników w dużym
      mieście .Ale skoro tak chcieli- tak mają!!!!!!!!!!
      Kompromitacja wszystkich "biorących odpowiedzialność"
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 24.08.10, 15:22
      Facio powinien najpierw dojść do ładu z samym sobą, including swoimi
      włosami. Nie widziałam jeszcze takiego fryzu... 8|

No a reszta, hmm, zawsze był śmieszny... :/
      • Gość: Fran Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 15:29
        I takiego palanta trzymali na stanowisku tyle czasu? To jakiś
        dzieciak ktorego wygonili z piaskownicy.
        • Gość: Grzybiarz amator Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.algo.radman.pl 24.08.10, 16:07
          Od kiedy chodzę do lasu mam na sobie kamizelkę czerwoną z taśmami odblaskowymi.
          ślepych i głupich myśliwych jest dość. Co o tym sądzicie?
        • Gość: hahaha agencik,, Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:54
          wygonili go nie tylko stąd ale wczesniej tez grzal dupcie w UOP-ie, tez sie go
          pozbyli taki agencik tajniaczek frajer kupcie mu samolocik a polata po ziemi
          kazio niech powie w jaki sposob znalazl sie na tym stoleczku??? a za ujawnienie
          tajemnicy sluzbowej panstwowej tez ma sie w ryj mimo ze sie spadlo ze
          stoleczka,,straz miejska to nie agentura pod wodzem czachora,, spadaj kaziu tam
          sa drzwi,,
    • Gość: Mam to gdzieś Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 16:20
      Najśmieszniejsze jest to, że facet nigdzie nie powiedział że doszło do
      przestępstwa. Może dla niego wstrząsem jest to że ma czuprynę a Kosztowniak jest
      łysy.
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 24.08.10, 16:25
      Charyzmy oczekiwanej od każdego przywódcy nie nabywa się z wiekiem -
      trzeba się z nią urodzić.

Ja już jestem w szoku, Mr Czachor - 3 lata pracy mija panu we
      wrześniu, więc dopiero wówczas można mówić o regulaminowym
      wypowiedzeniu.
      Domyślam się jednak, że i w polskim prawie pracy pojawia się zapis o
      natychmiastowym zwolnieniu pracownika gdy ten dopuszcza się rażącego
      naruszenia przepisów prawa karnego lub zakresu swoich obowiązków.
      Okres wypowiedzenia nie ma więc wówczas sensu, gdyż dany pracownik
      stanowi zagrożenie dla otoczenia sam w sobie.

Jestem pewna, że prokuratura to Czachorowi sama wszystko przypomni.
      Dziwi mnie tylko, że Czachor jeszcze wierzy w to, że wygra cokolwiek
      pozwem do sądu pracy.
      • Gość: kix Re: jeden wart drugiego IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 16:54
        Oni obydwaj nie dorosli do swoich funkcji, Pan komendant - zwolniony
        przez prezydenta i pan prezydent , ktorego zwolnia napewno
        radomianie w nadchodzacych wyborach samorzadowych.
        • Gość: august mocny Re: Nie lękaj się prezydencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 18:03
          Już był jeden z Administratora, który miał pogrążyć Kosztowniaka.
          Odwołany wiceprezes zamilkł, a miał mieć wiele haków na prezydenta i
          jego otoczenie. Ta sprawa skończy się podobnie. Prezydencie nie
          lękaj się i wywal chwasty z urzędu jescze przed wyborami. Kryterim
          ma być tylko jakość pracy i uczciwość. Płacimy podatki i nie
          interesują nas rozgrywki polityczne czy personalne. I jeszcze jedno,
          niech pan nie ulega podszeptom typów z różnych opcji, którzy teraz
          się przymilają ,a jak nadejdzie okazja zagryzą. Dotyczy to głownie
          niektórych z radomskiej tzw.lewicy. Gonić ich na odległość kilometra.
          Rola Karasia w sprawie komendanta jest zagadkowa. Mam pewne
          podejrzenia, ale może się mylę, to też chyba wyjdzie.
      • Gość: ktoś Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.centertel.pl 24.08.10, 19:15
        Czachor ma rację co do okresu wypowiedzenia ponieważ do okresu zatrudnienia, od
        którego zależy długość okresu wypowiedzenia zalicza się także sam okres
        wypowiedzenia umowy. Oznacza to, że jeżeli w trakcie biegnącego miesięcznego
        okresu wypowiedzenia pracownik osiągnąłby 3 letni okres zatrudnienia, to okres
        wypowiedzenia umowy o pracę ulega przedłużeniu do 3 miesięcy. Inną kwestią jest
        to czy został zatrudniony na podstawie umowy o pracę czy też powołania.
    • teta1985 Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną 24.08.10, 18:12
      Naśmiewanie się, drwiny z człowieka z powodu jego fryzury czy ogólnie
      wyglądu jest najbardziej prostacką rzeczą jaką spotkać można.
      Dajcie sobie spokój i dyskutujcie o jago czynach a nie włosach!
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 24.08.10, 18:25
        Tolerancyjny się odezwał... Katolik Wielkiej Wiary. :)

Przypomnieć ci jak się Czachor "naśmiewał" z żonatych strażników -
        że... obrączek nie noszą?

Ludzkiej mentalności nie zmienisz, teta - jak cię widzą...
        • Gość: WiFi Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 19:45
          Nie dziwie sie ze nikt nie staje w obronie Czachora. Dzwie sie jednak
          niektorym politykom PO ktorzy kontaktuja sie z nim szukajac sensacji. Z
          jednej strony krytykowali Kaczyn skiego zarzucajac mu szukania hakow a z
          drugiej sami takie metody stosuja.
      • Gość: lew Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 19:38
        "Panie odpuść mu bo nie wiedział co czyni",przecież on podobno miał III grupę inwalidzką i pracował (dziwne) na takim odpowiedzialnym stanowisku.Coś tu nie gra albo nie pisali prawdy.
        • Gość: pamiętliwy Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 19:54
          A pan Kosztowniak podczas wyboru komendanta uważał, że to najlepsza
          kandydatura.O czym to świadczy. Brak doświadczenia zawodowego i co najważniejsze
          życiowego. O to właśnie wybraliście "najlepszego prezydenta" naszego miasta. To
          co się teraz dzieje to tragedia. CO NA TO PROKURATURA.
          • Gość: Lucjan. Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.10, 16:34
            90 procent to właśnie tacy współpracownicy prezydenta.
    • Gość: sympatyksympatyka Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 20:08
      koniec PiS mówie Wam...
      • Gość: Jasio Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 20:11
        Niezły koniec z poparciem 10 mln Polakow
        • iryda-1 Re: Czachor a odprawa ..... 24.08.10, 20:16
          Jedno jest że p.komendant SM.dostanie odpowiednią odprawę w związku z odejściem i ciekawe czy się dowiemy ile ten pan dostał .
          • Gość: ciekawy Re: Czachor a odprawa ..... IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 01:23
            Irydo-1 ,Jełopie cóż to za pomysły ?
        • axe-l1 Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną 24.08.10, 20:17
          do lekarza z nim , bo jest niebezpieczny dla otoczenia , za co go zwolnili
          wcześniej? za to tylko że nie ujawniał przestępstw - kpiny sobie jeszcze urządza
          , kawtan i na P1
          • Gość: koniec PIS Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną IP: *.cdma.centertel.pl 24.08.10, 20:39
            Koniec PIS w wyborach samorządowych.Śniło wam się zwycięstwo
            Kosztowniaczki w pierwszje turze a ja spokojnie twierdzę że nie
            wejdzie on do drugiej tury.A może nawet nie wystartuje.Zapamietajcie
            sobie mój wpis!
    • axe-l1 Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną 24.08.10, 20:52
      nie emeryt -tylko inwalida 3 grupy , znów kłamie !
      • Gość: marines Jakie to ma teraz znaczenie IP: 64.20.51.* 24.08.10, 21:19
        Kto by się z koniem kopał?
        Zachowanie osoby jest żałosne. Kompletny brak honoru. Dziwię się, że ktokolwiek go słucha.
        Podejmowanie dyskusji w związku z wypowiedziami tego człowieka, który sam pokazuje legitymację emeryta/rencisty uwłacza mojej godności.
        I jeszcze jedno, teraz ja zapytam: jest pan optymistą czy pesymistą???
    • l.i.l.a.b.a.j.ona "lekki brifing" :) 24.08.10, 21:40
      LOL, facet ma fantazję... :)
      • iryda-1 Re: "lekki brifing" :) 24.08.10, 21:43
        Brawo "l.i.l.a.b.a.j....
        • Gość: ciekawy Re: "lekki brifing" :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 22:31
          Irydo-1 ,Jełopie, dlaczego sekundujesz lillabaj ?
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 24.08.10, 22:03
      Swoim zachowaniem (domaganiem się sesji nadzwyczajnej) Czachor
      przypomina Akmala Shaikh'a - Brytyjczyka straconego w Chinach pod
      koniec ubiegłego roku za rzekomy przemyt narkotyków.
      Akmal, na długo zanim wyemigrował z zaprzyjaźnioną Polką do Lublina,
      domagał się zwołania konferencji prasowej wśród brytyjskich
      dziennikarzy bo twierdził, że był w stanie powstrzymać londyńskie
      ataki z 7/7.
      Mógł nie mógł, brano go potem za niespełna rozumu...
      (osobiście mam swoją teorię co do jego zachowania i żałuję, że nie
      podjęłam swego czasu stosownych kroków, by coś zmienić; opiszę to
      kiedyś na blogu...)

Zachowanie Czachora przypomina typowy odwet, nawet jeśli skończy się
      na pustych słowach.
      • Gość: fe Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: 82.139.50.* 24.08.10, 22:25
        Prosze zwrocic uwage na slowa ,,ZOSTALEM UPOKORZONY,,to jest dla pewnych ludzi
        gorsze niz zwonienie a legitymacje ma nie zauwazylem koloru
        • Gość: upokorzony... Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 23:41
          ty ...ilu ludzi ty upokorzyłeś upodliłeś sfilcowany loku , ale to nic jak masz
          odwagę to chodź na ubitą ziemię czekam na zaproszenie :)
      • iryda-1 Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ 25.08.10, 08:51
        Trafiłaś w sedno sprawy.
        • iryda-1 Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ 25.08.10, 08:54
          Oczywiście pisząc o trafieniu w sedno sprawy ,miałem na myśli"lilabaj.ona"
    • opax Nosi kudłatą perukę, nie zasługuje na zaufanie 24.08.10, 23:46
      Ktoś taki, który peruką (i to jeszcze kudłatą) maskuje swój prawdziwy wygląd
      nie wzbudza mojego zaufania.
    • sselrats To jakis placzek - i to ten najodwazniejszy 25.08.10, 00:02
      ze strazy miejskiej. A reszta?...
    • maarek5 Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 25.08.10, 05:59
      Jeżeli te rewelacje nie będą mocniejsze od przygód wiadomego sematora
      to pikuś p.Czachor.A swoją drogą to powinni pana wsadzić za nie
      ujawnianie przestępstw.siema.ja2
      • Gość: Juerk Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 07:43
        Cała ta sprawa utwierdza mnie w przekonaniu, że formację straży
        miejskiej należy jak najprędzej zlikwidować. Nie tylko w Radomiu ale
        w całej Polsce.
        • Gość: tyk Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.132.rev.vline.pl 25.08.10, 07:56
          straz wiejska // za to ze mnie wywaliliscie powiem wszystko a tak
          krył bym dalej nasze przekrety !
    • angrusz1 Ot i 25.08.10, 08:38
      przedwyborcze rozgrywki .

"Ujawnię coś ..." szkoda, że mimo CBA, ABW i normalnej policji może coś się
      dziać , co można nie ujawnić a jak się ujawni to nastąpi wstrząs polityczny .
    • tygrys102 Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 25.08.10, 08:56
      wskażcie mi miasto, lub gminę, gdzie spotkamy inteligentnych i
      normalnych strażników miejskich...dla mnie to "formacje nieżywych
      schabów" - darmozjadów...kosztują sporo kasy, efekty ZEROWE !!!
      • Gość: buch Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.10, 10:33
        No ładny pudel dowodził tą bandą przebierańców ganiającą za babciami handlującymi pietruszką,sam już nie wiem która kreatura gorsza:łysy nadszef czy spudlowany komendant,rany obydwaj nie warci grodu nad Mleczną,ludzie pogońcie z miasta tych darmozjadów i popaprańców!!!Załatwcie to przy najbliższych wyborach!!!
    • 19rob-roy56 Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 25.08.10, 12:09
      Wszedłem na oficjalną stronę Straży Miejskiej i tam w dalszym ciągu jako
      komendant figuruje Czachor.
      Ciekawe kto i kiedy to zmieni.
      • Gość: u2 Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.10, 12:32
        Komendant Czachor sie skompromitował! nie zazługiwał na tę funkcję ,
        cieszę się że zastępcą został Pan Górak, może coś zmieni na lepsze w
        funkcjonowaniu Straży.
    • puchacz_sceptyk Nie strasz, nie strasz, bo się zes*asz... 25.08.10, 12:21
      Te wystąpienia (treść opublikowanych pism), to pieniactwo czystej wody.
      Nie znam gostka ani realiów tudzież towarzyskich koterii w radomskich
      "salonach", mogę więc patrzeć na to bez ekscytacji.
      Na zimno bowiem oceniam tylko treść i używane słownictwo.

Ten z lekka szalony człeczyna JUŻ SAM SIEBIE PRZEKREŚLIŁ.
      Wychodzi bowiem na to, że gdyby nie dostał (prawdopodobnie zasłużonego) kopa z
      lukratywnej posadki, dalej by przymykał oczy na owe "wstrząsające rewelacje".
      A jak to się ma do etycznej strony tego nadzorcy od przestrzegania prawa, to
      nich Radomianie (i nie tylko) ocenią sami.
      • Gość: Sóweczka śmieszka Nie puchaj IP: *.147.102.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 12:45
        My tubylcy jesteśmy wdzięczni za tę wypowiedź pozbawioną
        ekscytacji, "bez nawiązań do realiów tudzież towarzyskich koterii w
        radomskich salonach".

Ostatnio coraz częściej zastanawiam się, dlaczego aż tak wiele osób
        uważa, że mieszkańcy tego miasta to kompletne matoły i można im
        wcisnąć każdy kit.
    • czarna.pati Re: Czachor: ujawnię informacje, które wstrząsną 25.08.10, 13:15
      Panie nadredaktorze, cieszę się że Kosztowniak postępuje odmiennie od Pana;
      RZETELNIE i UCZCIWIE.

Proszę wskazać mi przedsiębiorcę, nawet tego związanego z GW, który przy
      zatrudnianiu swoich pracowników nigdy się nie pomylił.
      Takim może być tylko pan, podporządkowując sobie już i tak podporządkowane
      "spódniczki". Ja mam odmienne zdanie, bo postawa Kosztowniaka - wg. mnie -
      wskazuje jednoznacznie na jego siłę i uczciwość.

Pobawmy się trochę w dywagacje.
      Jak by pan pisał o Kosztowniaku, gdyby ten nie zwolnił wyżej wymienionych? Idę o
      zakład, że na pierwszy plan wyszłoby to, że Kosztowniak ma niby coś na sumieniu
      i na tym powstałoby z pięćdziesiąt artykułów co to takiego może być, czego "boi
      się" Kosztowniak? Można to rozwijać w nieskończoność i stawiać co rusz nowe
      hipotezy, ale pytam się po co? Przecież osób zacietrzewionych, albo chorych z
      nienawiści nie przekonają nawet "żelazne" argumenty.
      Powtórzę się; pomylić się może każdy, tym bardziej kiedy zatrudnia się kilka
      tysięcy osób (urzędy, spółki, szpitale, szkoły itd),
      ale siłą Kosztowniaka
      jest UCZCIWOŚĆ
      i to was boli, że nie można nic mu zarzucić w przeciwieństwie do
      wielu innych.

Są w Polsce miasta, które rządzą się swoimi prawami,

a raczej prawami swoich mieszkańców.

To oni wybierają swoich bardzo dobrych prezydentów,

burmistrzów, wójtów często z marginalnych partii albo

i bezpartyjnych, wbrew panującej koniunkturze, wbrew

sondażom czy modzie. Nie obchodzi ich "wielka" polityka,

interesuje tylko dobro i rozwój własnego miasta.

Do takich prezydentów z pewnością należy Dutkiewicz

z Wrocławia i jestem święcie przekonana, że do tego

zaszczytnego grona BARDZO DOBRYCH GOSPODARZY MIAST

dołączy Prezydent Radomia Andrzej Kosztowniak.
      • Gość: xyz Re: Czarna.pati IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.10, 10:20
        Czy czarna.pati to Kosztowniak we wlasnej osobie, czy ktos z jego rodziny?
    • sar11 Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [FILM] 25.08.10, 15:33
      Zlikwidować w całej RP Straż Miejską.Są to zwykłe darmozjady.Żadnych
      praw,żadnych obowiązków.Babcie sprzedające pietruszkę niedługo same
      umrą.Pieniądze przeznaczone na działalność tych służb przeznaczyć na policję A
      tego kto wymyślił stworzenie tej formacji przed trybunał stanu.
      • czarna.pati Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ 25.08.10, 16:12

Nie zgodze sie z Twoja opinia.
        Zdecydowana wiekszosc straznikow to ciezko pracujacy ldzie.
        Wbrew pozorom ich praca jest bardzo odpowiedzialna i bardzo niebezpieczna.
        Szef powinien znac ta specyfike i w odpowiedni sposob wynagradzac ich
        prace. Chyle czola przed Wasza ciezka, odpowiedzialna i najczesciej
        niedoceniana praca zarowno sekcji specjalnej jak i przed "zwyklych"
        dyspozytorow.
        ___________________________________________________________________________

Są w Polsce miasta, które rządzą się swoimi prawami,

a raczej prawami swoich mieszkańców.

To oni wybierają swoich bardzo dobrych prezydentów,

burmistrzów, wójtów często z marginalnych partii albo

i bezpartyjnych, wbrew panującej koniunkturze, wbrew

sondażom czy modzie. Nie obchodzi ich "wielka" polityka,

interesuje tylko dobro i rozwój własnego miasta.

Do takich prezydentów z pewnością należy Dutkiewicz

z Wrocławia i jestem święcie przekonana, że do tego

zaszczytnego grona BARDZO DOBRYCH GOSPODARZY MIAST

dołączy Prezydent Radomia Andrzej Kosztowniak

• Gość: Jan Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.10, 16:48
          Ale Czachor to śmieszna postać. Lepiej byloby dla niego gdyby już
          nic nie mówił.
          • Gość: lotnisko w Radomiu Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.10, 17:38
            podobno ma kwity na to ,że Kosztowniak to kobieta !!!!!
            • Gość: Jan Re: Czachor: to, co ujawnię wstrząśnie Radomiem [ IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.10, 19:01
              to rzeczywiście byłaby kosztowna dama
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka