Dodaj do ulubionych

Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele

IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.10, 00:10
Witam czy ktoś był na weselu organizowanym w Manor Housie w
Chlewiskach? Planujemy wesele na ok 120 osob, bez zbednego kiczu
typu oczepiny, cudownych rodzicow mam, tanczenia na wozek itp.
Chcemy zeby przyjecie bylo w eleganckim otoczeniu, moze polaczone z
plenerem. Tam jest naprawde pieknie. Prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.cdma.centertel.pl 29.12.10, 01:07
      Podbijam temat.
      Czy ktoś może podać rzetelną opinię?
    • Gość: Wendy Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 21:08
      Nie byłam tam na weselu ale na wypoczynku i było niesamowicie. Co do samego wesela to z doświadczenia mogę powiedzieć, że takie rzeczy jak sposób organizacji oczepin można omówić z orkiestrą, która będzie grała na weselu. Ale oczywiście warto skontaktować się z ludźmi z Manora w tej sprawie, bo może mają orkiestrę na miejscu. Strona Manora: www.manorhouse.pl, tam jest też adres kontaktowy. Właściciele i pracownicy MH sa bardzo pomocni i niezwykle mili, więc myślę że na pewno Ci pomogą :))

P.S. - powodzenia na nowej drodze życia :)
      • Gość: gosc Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.radom.vectranet.pl 04.03.11, 00:51
        Jakie maja ceny za wesele?
        • Gość: OrenIshi Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.era.pl 08.04.11, 13:54
          Ceny dość wysokie. Mam tam wesele za kilka miesięcy i za przyjęcie na 80 osób z noclegiem płacimy ponad 45000. Wydaje sięjednak, że warto.
          Pzdr
          • Gość: Marta Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 23:27
            Wydaje mi się, że to jednak dość normalna cena. Mniej zapłacicie za wesele w restauracji, gdzie gości po weselu trzeba jeszcze odwieźć do hotelu. Poza tym świetna sprawa, wesele i nocleg w pałacu :)
            P.S. - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)
            • Gość: Ewelina Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 22:36
              Piękne krajobrazy są w Manorze i przecudne zdjęcia dzięki temu (i oczywiście dobremu fotografowi ;) ) wychodzą - cała taka sesja np.: www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Flukaszkot.pl%2F%3Fp%3D2000&h=_AQBrAjHM
              << znalezione na profilu Manor House na Facebooku: www.facebook.com/ManorHouse.PalacOdrowazow >>
          • Gość: r-kinia Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 22:59
            Życzę udanego wesela :) Czy mogłabyś napisać jak udała się Wasza uroczystość weselna w tym pałacu? Pozdrawiam
            • Gość: "))) tylko kryształowy pałacyk IP: *.play-internet.pl 20.07.11, 23:34
              www.krysztalowy-palacyk.pl w Kozienicach
            • Gość: Patryk Cietrzew Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 19:15
              Chciałbym wznowić temat - pałacManor House jest przepiękny i myślę nad tym, aby moje wesele odbyło się właśnie tam. Ta okolica, wnętrze - coś pięknego. Moja przyszła żona czułaby się tam jak prawdziwa księżniczka - w tak bajkowej aranżancji. Jeśli macie jakieś doświadczenia - co do jedzenia, obsługi itp. proszę dajcie znać.
              • Gość: Bawelczuk Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.183.199.248.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.03.14, 11:33
                Witam Cie! Jak najbardziej Manor House to świetne miejsce na organizację wesela, jak i innych przyjęć czy eventów. Pytasz o jedzenie - ja miałem okazję być tam i na weselu, i na prywatnym weekendowym pobycie w SPA - coś niebywałego, co za przeżycia. Polecam - zabiegi są niecodzienne i przede wszystkim bardzo dobrze wykonywane.

Co do kuchni - jest wyśmienita! Dania na weselu bardzo ładnie podane co cieszyło oczy - a dodając do tego ich smak, co cieszyło podniebienie można sumując uznać, że tak dobrego jedzenia nie uświadczyłem nigdzie indziej. Solidne porcje + wykwintny smak ... coś wspaniałego!
                Cała weselna oprawa w Manor House z pewnością pozwoli Twojej przyszłej żonie poczuć się jak prawdziwa księżniczka. Nie wahałbym się co do decyzji - WARTO.
              • Gość: Sara Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.avamex.com.pl 21.11.14, 19:34
                Manor House to uroczy, klimatyczny i zarazem bardzo ekskluzywny hotel. Położony w cichej okolicy, jednocześnie będąc w bliskiej odległości aglomeracji miejskich. Oferuje on wysoki standard obsługi (duże przestronne pokoje łączące nowoczesność z tradycją, wyśmienitą kuchnię oraz bardzo szeroki wybór zabiegów i atrakcji typu SPA i wellness). Hotel otoczony jest kompleksem parków i ogrodów, zbornikami wodnymi, na zewnątrz znajdują się również obiekty turystyczne nawiązujące do historii Odrowążów, witalna wioska, chata solna czy siłownia na świeżym powietrzu. Nie należy również zapominać o ogromnym basenie, sali fitness, pobliskiej stadninie koni oraz wielu innych atrakcjach które można tam znaleść. Ponadto służba hotelowa jest bardzo uprzejma i pomocna. Polecam to miejsce każdemu kto chciałby wypocząć, zregenerować siły i jednoczeście korzystać z przeróżnych interesujących możliwości spędzania wolnego czasu.
                • Gość: Iga Re: Pałac Manor House w Chlewiskach-wesele IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.14, 23:06
                  Oj marzyłabym o takim miejscu na wesele:-). Byłam dwa razy w długi weekend i jest to fantastyczne miejsce. Można się rzeczywiście zachwycić. Oczywiście szóstkę daję SPA, łaźnie rzymskie to moje ulubione miejsce w tym hotelu, mogłabym tam spędzić cały dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka