Dodaj do ulubionych

głos na puszczy

04.03.05, 20:37
Wczorajsza debata dostarczyła moc wrażeń,kochającym trihllery.Pomijając żenujące chwilami wystąpienia,na uwagę zasługuje uwaga Belki skierowana do parlamentarzystów."Czy sądzicie,że przeciętnych ludzi obchodzi jakaś lista IPN czy Wasze gierki polityczne?Ocknijcie się,żyjecie na bezludnej wyspie?"
Nie wiem,czy to sumienie odezwało się w sercu premiera,jednak mnie te słowa się podobały.Mniej zachwyceni byli adresaci tych słów,co mogliśmy usłyszeć z ust Gilewskiej u Lisa.
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: głos na puszczy 04.03.05, 20:39
      Z calym szacunkiem, Parkosiu, ale premier zdaje sie mieszka na jeszcze bardziej
      bezludnej wyspie. To sie nijak ma do rzeczywistosci. To sie moze podobac, tylko
      co z tego???
      • naata Re: głos na puszczy 04.03.05, 22:46
        też słyszałam kilka sensownych wypowiedzi premiera, ale co z tego?? Giertych
        też szastał przykładnie na melodie ludową, ale co z tego?
        A nasz wódz, jak krzyczał he he Wszyscy maja rację i wszyscy chcą dobrze a
        nawet lepiej.. ale nie mówić !
        • parkowy Re: głos na puszczy 05.03.05, 08:36
          Dziewczyny! Przecie chodziło jeno o to jedyne zdanie!:)) Posłałbym ten cały Sejm na marsa...
          • toja50 Re: głos na puszczy 05.03.05, 12:50
            I co z tego? Parkos? nie ten to inny,zaden kosmos nie pomoze. Juz mysle jak to
            bedzie i nic pozytywnego mi nie wychodzi, w roznych mozliosciach oczywiscie.
            A moze Waltzowa? dziwie sie ,ze nikt nie komentuje tego podnioslego faktu. Bo
            mlody Walesa, niestety, jezeli to prawda, oczywiscie, ze czeka na propozycje
            obojetnie od kogo, to juz dla mnie nie istnieje. Ale on mi wyglada na takiego
            nijakiego, chociaz wysoko ksztalcony, cos tych j.j nie widac hehe.
            • chetor Re: głos na puszczy 06.03.05, 07:56
              Nie ma nikogo kto mógłby pociągną ludzi, nikogo jeśli chodzi o mnie.
              • naata Re: głos na puszczy 07.03.05, 10:25
                ..i dla mnie też nie ma nikogo
                • toja50 Re: głos na puszczy 07.03.05, 12:51
                  No, kurcze, nie widze nikogo. Wczoraj Tusk byl u Najsztuba i jakis za delikatny
                  na te czasy. On jest do innej roboty, z calym szacunkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka