maniekzapominalski
19.10.10, 10:47
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich mieszkańców powiatu. Na uroczystość wmurowania kamienia węgielnego pod budowaną pływalnią. Uroczystość odbędzie się 21 października 2010 r. Dla gości zaśpiewa Alicja Majewska.
Pozwoliłem sobie na zaproszenie mieszkańców powiatu ponieważ Pan Starosta zapomniał i zaprosił tylko, miejscowych polityków, biznesmenów, samorządowców, nauczycieli, księży a więc tzw. elitę i to z żonami i mężami. A ja zapraszam wszystkich, w końcu dla nas ma być ten darmowy basen jak obiecuje starostwo. To dlaczego impreza jest tylko dla wybranych? Zwykli ludzie też chętnie wysłuchają koncertu Alicji Majewskiej, posmakują wspaniałych potraw ze szwedzkiego stołu a i pewnie jakaś gorzałka też się znajdzie. Wszyscy mamy prawo iść na uroczystość, bo organizuje ją Starostwo Powiatowe w Przysusze, a jak wiadomo to my ze swoich podatków utrzymujemy to państwo. Tylko chyba Pan Starosta o tym zapomniał tak jak zapomniał zaprosić zwykłych ludzi. Oj nieładnie Panie Starosto. A w wyborach przydadzą się głosy tych zwykłych ludzi....