Dodaj do ulubionych

Lustro w Trójce

19.11.10, 09:47
21 listopada odbędą się nie tylko wybory:
www.polskieradio.pl/9/200/Artykul/274768,Lustro
Trzymam kciuki.
Obserwuj wątek
    • Gość: kompaktor Re: Lustro w Trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:04
      A wy ciągle o tej polityce.
      Lustro w Trójce - to jest coś.
      • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 20:50
        Z tego co widzę nic ciekawszego nie wydarzy się w Polsce 21 listopada, więc może warto włączyć Trójkę - koncert Lustra 21 listopada 2010 o godz. 20.05.
        Informacja dla słuchaczy Rekordu i Radia Maryja - Trójkę można złapać na 96,2 MHz, a w północnych dzielnicach miasta także na 98,8. Można słuchać też transmisji przez internet.
        Pozostałym nie muszę tłumaczyć, co to jest Trójka.
        • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 21:19
          Niesamowite. W 9 minut spadłem o 12 pozycji. To forum parzy.
          • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 22:40
            Siedzą ci czerwoni na twarzach od emocji faceci (a może i panie) i stukają w klawiatury myśląc, że ich forumowa pisanina może coś da. Że pod jej wpływem (NIE ZACZYNAJ NIGDY OD ŻE!) ktoś zmieni poglądy i zamiast na PiS zagłosuje na PO lub odwrotnie. Grzeją się chłopakom karki (a paniom łabędzie szyje), a to całe nabuzowanie jest absolutnie bezproduktywne.
            Moje hasło wyborcze na 21 listopada: wybieram Trójkę o godz. 20.05.
            Trójka łagodzi obyczaje.
            • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 23:03
              Kurnia, może ktoś by mnie wspomógł. Przecież to jedyny niewyborczopolityczny wątek w ostatnich godzinach. A radomski jak najbardziej.
              Nie każcie mi zadać kandydatom - skąd by oni nie byli - pytania o Lustro. Przecież by oszaleli.
    • Gość: Mr Constar Re: Lustro w Trójce IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 23:04
      Gratulacje. Porwania strun.
      Uściśnijcie Pana Piotra od radiofanów z Radomia!

To będzie niedziela pełna wrażeń.

Minimum słów, maximum muzyki:
      Kaczkowski i Lustro w PR 3.

Minimum muzyki i maksimum słów:
      Kaczyński w G2.
      • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 23:06
        Mr Constar (czyżby ze Starachowic?) całuję Cię prosto w usta. Są jeszcze normalni ludzie na tym forum!
        • Gość: Mr Constar Re: Lustro w Trójce IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 23:15
          Bleee... Dzięki za te usta. Wolałbym iść na Żywca.
          Szkoda, że nie będzie już okazji pogadać do Lustra na wywiadówce.
          • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 23:35
            No wiesz co, mówiła mi jedna Małgosia, że całuję bardzo, bardzo. Ale przecież to nie o tym.
            Jak już się nie da bez polityki to zadanie na poziomie gimnazjum dla kandydatów:

Obejrzyj teledysk zamieszczony pod tym linkiem:
            www.polskieradio.pl/9/200/Artykul/274768,Lustro
            (trzeba myszką zjechać na dół) i odpowiedz na pytanie: Dlaczego zespół Lustro nagrał swój teledysk nie w Radomiu.
            a) Bo nie ma kawałka starego miasta, które by tak ładnie wyglądało
            b) Bo jak się człowiek kładzie na bruku, to wolałby nie uwalać się końskim..., no wiecie co.
            c) Bo zielony labirynt, który w innych miastach jest sympatycznym pomysłem na ożywienie centrum miasta, w Radomiu jest czymś (tak jak i cała tzw. mała architektura), co przekracza o lata świetlne poziom wyobrażeń o przestrzeni miejskiej przeciętnego kandydata.
            • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 23:41
              O 23.38 na pierwszej stronie radomskiego forum były tylko dwa wątki (poza tym) nie dotyczące wyborów: ukradł księdzu pieniądze (pewnie był z Platformy) i łóżka Ceragem (czy jakoś tak).
              Nie czytałem zawartości, bo się przecież nie da.
          • Gość: er Re: Lustro w Trójce IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.10, 09:57
            ja wole tyskie
    • kompaktor Re: Lustro w Trójce 19.11.10, 23:49
      To już całe siedem minut, jak mój wątek nie spadł z pierwszego miejsca. Chyba się wzruszę....
      • kompaktor Re: Lustro w Trójce 20.11.10, 00:20
        Hasło na dziś: Powszechna Lustracja kandydatów.

W niedzielę. O 20.05. W Trójce.

Management zespołu proszę o kontakt przez maila. Prześlę numer konta.
        • Gość: basia Re: Lustro w Trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 17:03
          Ja będę słuchała. Szkoda, że nie mogę być na miejscu i posłuchać na żywo. Polecam wszystkim.
          • Gość: no name Re: Lustro w Trójce IP: *.radom.vectranet.pl 22.11.10, 01:21
            No może ktoś coś o muzyce napisze?Kto z radomskich artystów miał zaszczyt wystapić,w "TRÓJCE",bravo "Lustro"!
            • jdk Re: Lustro w Trójce 22.11.10, 01:49
              Słuchaliśmy oczekując na wyniki I tury wyborów w biurze KR. Świetna sprawa! Gratulacje dla zespołu!!
    • Gość: informator Re: Lustro w Trójce IP: 195.216.250.* 22.11.10, 14:11
      wiadomo sasiad wypadl na koncercie super:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka