Gość: Aga IP: *.radom.pl 25.04.04, 19:53 a gdzie były informacje o castingu - bo ja bym chętnie spróbowała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NITKA Re: Casting do Zmagań Miast IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.04.04, 20:56 Słyszałam w lokalnych stacjach radiowych, w tv dami i widziałam kilka plakatów na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korek] Re: Casting do Zmagań Miast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 12:22 Pewnie chętnych byłoby więcej gdyby organizatorzy nie zmienili daty castingu. Byłem przygotowany na sobotę na godzinę 16 (tak pisała prasa).Gdy przyjechałem okazalo się, że nikogo nie ma!Nie było też żadnej informacji o przesunięciu castingu na niedzielę.Szkoda bo miałem wielką chęć udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werti Re: Casting do Zmagań Miast IP: *.udn.pl 27.04.04, 15:20 Moim zdaniem to gazety pomylily termin, bo i w TVN i na plakatach byla ta wlasciwa data. Ja bylem tam i musze przyznac bylo zabawnie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Casting do Zmagań Miast IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.04.04, 18:12 Czy ktoś zna wyniki? Kto będzie reprezentował Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Casting do Zmagań Miast IP: 217.153.15.* 30.04.04, 14:35 Pewnie redakcja Gazety będzie coś wiedzieć - pisali przecież notatkę z castingu. Odpowiedz Link Zgłoś