Dodaj do ulubionych

Wybory sołtysa

14.02.11, 21:00
Zebranie i wybory sołtysa w Odrzywole odbędą się 27 marca(Niedziela) o godzinie 14
Obserwuj wątek
    • benekzpodlasu Re: Wybory sołtysa 06.03.11, 16:56
      Hitlerkom pachnie bycie sołtysem bo wtedy mogli by robić kolejne wałki. Ale jest też kolejny kandydat Buda, który chciałby też zostać sołtysem by nadal wynajmować za grosze chałupę. Z Budą jest tylko taki problem, że właśnie rozpoczął "loty" :-) i nie wiadomo czy do wyborów sołtysa zdąży wylądować :-) Czyli pozostaje jeden z Hitlerków.
      • ranczowilkowyje Re: Wybory sołtysa 06.03.11, 18:38
        Hitlerki biorą wszystko co się da. Co nie spojrzysz to wszedzie jest ktoś z hitlerków. Dla innch pracy nie ma ale dla hitlerków zawsze jest.
        • witebski Cz wszystko tylko dla hitlerków? 13.03.11, 14:57
          ranczowilkowyje napisała:

> Hitlerki biorą wszystko co się da. Co nie spojrzysz to wszedzie jest ktoś z hit
          > lerków. Dla innch pracy nie ma ale dla hitlerków zawsze jest.

Oj tak. namnożylo się tych hitlerków, bo sandał i rudy tylko ich zatrudniają. Gdzei nie spojrzysz wszędzie jest ich jakiś pociotek. Nie mogą się nażreć.
          • ranczowilkowyje Re: Cz wszystko tylko dla hitlerków? 23.03.11, 17:35
            Bo hitlerki opanowały gminę. Kiedyś ktoś zauważył, że boi się otworzyć lodówkę, żeby z niej nie wyskoczył jakiś hitlerek. Bo wszedzie ich pełno. A najbardziej tam gdzie koryto i można się naźreć. Wstydu nie mają. Teraz maży im się jeszcze sołtys.
    • wesolytomek Re: Wybory sołtysa 24.03.11, 08:49
      I znowu sandał zrobi spęd przydupasów na wybory.
      Usiądzie z marysiem za stołem i będa czekać na pokłony ludzi, których sprawy Odrzywołu nigdy nie interesowały ale żeby wejść im w tyłek przyjdą na wybory bo jeszcze myślą, że sandał czy maryś im robotę da albo dla ich dzieci. Zapomnijcie ludzie, robota na 3 miesiące czy pół roku dopiero na następne wybory w których wystartuje maryś, a teraz puki co morda w kubeł.
      Zauważyłem taki śmieszny fakt, że jaki przydupas chce się pochwalić znajomością z rudym to mówi o nim "maryś". Maryś to, maryś tamto, maryś powiedział, pilem z marysiem, maryś obiecał...
      Maryś moja Maryś nie zamiataj izby
      bo przypadkiem mucha wpadnie Ci do ucha
      ref:
      oj dana, oj dana, oj dana, oj dana
      oj dana, oj dana Marysia kochana
      Maryś moja Maryś co z Cię za niechluja,
      że przy mojej mamie trzymasz mnie za ramię
      ref:
      siedział baca siedział tyłem do dunajca
      jednym ruchem kosy obcięli mu włosy
      ref:
      ciotkę to trzeba smażyć na gorącym łoju
      gdzie ta menda pójdzie to narobi gnoju
      ref:
      • dominictoretto Re: Wybory sołtysa 24.03.11, 14:29
        Wybieram się na to zebranie oj dana, dana :-)
    • odrzywolak Re: Wybory sołtysa 25.03.11, 10:04
      Trzeba iść na to zebranie, w końcu to nasz obowiązek. Szkoda, że tylko raz na cztery lata mamy okazję się spotkać i podyskutować (miejmy nadzieję, że panowie marianowie dopuszczą w ogóle do dyskusji)
      • witebski Precz z reżimem marianków. Precz z hitlerami 25.03.11, 15:59
        Myślisz, że reżim dopuści do dyskusji. Raczej wątpię, ale i tak pójdę aby zagłosować na kogoś, kto będzie reprezentował ludzi a nie tylko wchodził reżimowi w d.... jak Grześiek Lula i hitlery.
        • klonna Re: Precz z reżimem marianków. Precz z hitlerami 26.03.11, 09:27
          Prawie 70 lat po wojnie a w gminie rządza hitlery. Dla mojej rodziny pracy nie ma ale dla hitlerów zawsze jest i to nie tylko w szkole, ale i w gminie. Podobno nawet i w szkole na Kolonii Ossie zatrudnili kogos od hitlerów.
          • ranczowilkowyje opozycja wystawia swojego kandydata 26.03.11, 14:59
            Słyszałem, że podobno będzie dwóch kandydatów reżimowcy znowu wystawiają Lulę, (hitlerki chcielby, ale się boją), a opozycja wystawia swojego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka